Pagina 1 din 1
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Cea mai buna creatina
scris pe 8 mai 2006 21:01 de Spaz
Care este cea mai buna creatina pe care ati luat-o?Dar cea mai buna de pe piata?Astept raspunsuri de la cei care stiu despre ce vorbesc.(Gilu, Feodor, crististrong, etc)
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Cea mai buna creatina
scris pe 8 mai 2006 21:12 de Gilu
Care este cea mai buna creatina pe care ati luat-o?Dar cea mai buna de pe piata?Astept raspunsuri de la cei care stiu despre ce vorbesc.(Gilu, Feodor, crististrong, etc) Desi am mai spus ca nu folosesc creatina,sau daca folosesc,nu ma bazez pe ea,cea mai buna mi s-a parut creatina fosfat de la MLO,Bio CPX...Nu da retentie de apa,creste forta,creste masa,dar cateodata aveam niste stari de nervozitate si agitatie de la ea.
Editat de Gilu pe 26 iun 2015 20:57
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 8 mai 2006 22:16 de JohnnyBordur
cea mai buna ar fi Storm ca rezultat ,cea mai scumpa e aia Nano nu stiu cum datorita finetii ...asta din cate stiu eu
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 8 mai 2006 22:48 de Gilu
cea mai buna ar fi Storm ca rezultat ,cea mai scumpa e aia Nano nu stiu cum datorita finetii ...asta din cate stiu eu Storm e un produs complex,4 tipuri de creatina,arginina,taurina,etc....deci un produs complec.Aici vb de creatina.....monohidrat,fosfat,di-creatine malate,tri-creatine malate,magnesium creatine chelate,nu de produse ce contin diferite tipuri de creatina,ci de fiecare tip de creatina in parte.
PS:Storm e cel mai bun produs pt pompare si volum, bazat pe diferite tipuri de creatina si arginina.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 9 mai 2006 20:57 de Spaz
Storm e un produs complex,4 tipuri de creatina,arginina,taurina,etc....deci un produs complec.Aici vb de creatina.....monohidrat,fosfat,di-creatine malate,tri-creatine malate,magnesium creatine chelate,nu de produse ce contin diferite tipuri de creatina,ci de fiecare tip de creatina in parte.
PS:Storm e cel mai bun produs pt pompare si volum, bazat pe diferite tipuri de creatina si arginina. Eu ma gandeam la puritate.Care este cea mai buna?Am vazut reclama de la creatina de la Natural Plus si mi s-a parut faina, dar dupa aia am vazut ca e ca de la aceasi firma de la care iau si aia de la Redis.Voi ce ziceti?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 9 mai 2006 21:00 de Gilu
Eu ma gandeam la puritate.Care este cea mai buna?Am vazut reclama de la creatina de la Natural Plus si mi s-a parut faina, dar dupa aia am vazut ca e ca de la aceasi firma de la care iau si aia de la Redis.Voi ce ziceti? Natural Plus=Redis=Hard Body,nu poate fi vb de calitate sau puritate cand discutam despre firmele astea.Eu zic sa comparati creatina firmelor straine.
Intrati aici=>
|
sus |
|
alexcbr80
Senior member 54 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 9 mai 2006 21:12 de alexcbr80
Pe bune eu am rezultate si cu creatina fosfat de la Redis...singuru supliment care il iau de la ei...si mi se pare destul de bun...nush nu am incercat inainte numa CreatineFX de la ProNutrition si nu prea am fost multumit de ea
Ce nu ma omorat azi maine ma face mai puternic
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 10 mai 2006 20:08 de Spaz
Natural Plus=Redis=Hard Body,nu poate fi vb de calitate sau puritate cand discutam despre firmele astea.Eu zic sa comparati creatina firmelor straine. Pai da, dar ei zic ca este produsa de Creapure.Nu e buna firma asta?
|
sus |
|
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 11 mai 2006 08:18 de makavely
eu m-am gandit sa iau creatine fx de la pro nutrition in combinatie cu dextroza........am auzit lucruri bune despre creatina fx
Make sports for o healthy life.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 11 mai 2006 11:46 de Anonim
Care este cea mai buna creatina pe care ati luat-o?Dar cea mai buna de pe piata?Astept raspunsuri de la cei care stiu despre ce vorbesc.(Gilu, Feodor, crististrong, etc) Frate eu iau creatina de la pronutrition si am facut ceva progrese cu ea !
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
scris pe 11 mai 2006 12:07 de needweed80
Desii am mai spus ca nu folosesc creatina,sau daca folosesc,nu ma bazez pe ea,cea mai buna mi s-a parut creatina fosfat de la MLO,Bio CPX...Nu da retentie de apa,creste forta,creste masa,dar cateodata aveam niste stari de nervozitate si agitatie de la ea.
si eu am folosit bio cpx si mi s-a parut printre cele mai bune
shut up and train!!!
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 14 mai 2006 18:04 de jockasta
Desii am mai spus ca nu folosesc creatina,sau daca folosesc,nu ma bazez pe ea,cea mai buna mi s-a parut creatina fosfat de la MLO,Bio CPX...Nu da retentie de apa,creste forta,creste masa,dar cateodata aveam niste stari de nervozitate si agitatie de la ea.
Da de creatina alkalina de la BioTechUSA ce zici? doua pastile pe zi inainte de antrenament, cu zece minute, nu retine apa, si nu necesita faze de incarcare si nu trebe luata cu dextroza. Mai povestim dupa ce incerci. OK?
no fear
|
sus |
|
JohnyB
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 11 mai 2007 11:55 de JohnyB
Creatina de la Scitec retine apa?
THE WORLD IS YOURS !!!
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
scris pe 11 mai 2007 18:01 de Criminalu
Care este cea mai buna creatina pe care ati luat-o?Dar cea mai buna de pe piata?Astept raspunsuri de la cei care stiu despre ce vorbesc.(Gilu, Feodor, crististrong, etc) Pure Creatine de la weider mai este buna
|
sus |
|
marin_ucigas
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 11 mai 2007 20:12 de marin_ucigas
Ce-a mai buna creatina folosita de mine si care a dat rezultate cat mai bune e monohydrate...mi se pare super.
Gilu ai spus ca nu folosesti creatina,poti sa imi spui si mie ce suplimente bagi pt masa? Sunt doar curios.
Train hard or go home !
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 12 mai 2007 00:00 de Gilu
Ce-a mai buna creatina folosita de mine si care a dat rezultate cat mai bune e monohydrate...mi se pare super.
Gilu ai spus ca nu folosesti creatina,poti sa imi spui si mie ce suplimente bagi pt masa? Sunt doar curios. Folosesc doar un whey dimineata si dupa antrenamen.Daca te intereseaza masa, mie cel mai bine mi-a mers cu gfx8.
Intrati aici=>
|
sus |
|
nicu21
Veteran member 179 mesaje
|
scris pe 12 mai 2007 12:01 de nicu21
Gilu ai spus ca nu folosesti creatina,poti sa imi spui si mie ce suplimente bagi pt masa? Sunt doar curios.
NO-Explode...cea mai tare din America!...
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Cea mai buna creatina
scris pe 12 mai 2007 17:40 de Criminalu
NO-Explode...cea mai tare din America!... da dar la pretul ala speram sa mai scada
|
sus |
|
guguta
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 mai 2007 18:51 de guguta
Care este cea mai buna creatina pe care ati luat-o?Dar cea mai buna de pe piata?Astept raspunsuri de la cei care stiu despre ce vorbesc.(Gilu, Feodor, crististrong, etc) Incearca caosulele de la optimum creatina 2500 eu nu a/m avut nici un fel de probleba cu ea fatza de altele sa nu facem antireclama,e tolerata foarte bine de stomac
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
scris pe 29 mai 2007 23:41 de stef
M-am luat creatine capsule 1000mg monohydrate de la pro nutrrition.
La administrare spune 2-3 capsule inainte de antrenament si 1-2 capsule dupa antrenament.
Intrebarea e cate capsule iau in zilele fara antrenament si cand cel mai bine?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 30 mai 2007 00:04 de Komura
M-am luat creatine capsule 1000mg monohydrate de la pro nutrrition.
La administrare spune 2-3 capsule inainte de antrenament si 1-2 capsule dupa antrenament.
Intrebarea e cate capsule iau in zilele fara antrenament si cand cel mai bine?
Sa iei 5 capsule dimineata.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
secretx
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 27 mar 2010 15:28 de secretx
Dak ma putetzi ajuta cu niste sfaturi,am 25 ani,1/81,77KG,nu am facut sala niciodata dar am corpul definit binisor.. din constructie.,. vreau sa ma apuc de sala.. si vreau sa maresc masa musculara repede(5-6)luni.. dupa care sa las toate suplimentele si sa trag normal fara nimic.Ce imi recomandatzi?
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 6 apr 2010 13:28 de dolphspeed99
Dak ma putetzi ajuta cu niste sfaturi,am 25 ani,1/81,77KG,nu am facut sala niciodata dar am corpul definit binisor.. din constructie.,. vreau sa ma apuc de sala.. si vreau sa maresc masa musculara repede(5-6)luni.. dupa care sa las toate suplimentele si sa trag normal fara nimic.Ce imi recomandatzi?
De ce vrei sa lasi suplimentele dupa 5-6 luni? AI cumva impresia ca dau dependenta ?!?!
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Blu3
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 22 oct 2010 01:21 de Blu3
Care este cea mai buna creatina pe care ati luat-o?Dar cea mai buna de pe piata?Astept raspunsuri de la cei care stiu despre ce vorbesc.(Gilu, Feodor, crististrong, etc)
storm cu 4 tipuri de creatina- mi-a mers f bine!
Mi-e dor sa fiu ...nebun!
|
sus |
|
Neme
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 8 sep 2013 20:36 de Neme
In momentul de fata care creatina credeti ca e cea mai buna de pe piata , pana in 150 Lei :-??
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 8 sep 2013 22:31 de Cristi7
In momentul de fata care creatina credeti ca e cea mai buna de pe piata , pana in 150 Lei :-??
Eu folosesc de la dymatize 50 lei-300 gr,dar nu ma bazez prea mult pe ea,intr-adevar se vede cate ceva,la forta ma refer.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 sep 2013 22:58 de Razzzvanel
Studiile arata ca HCl e superioara, dar daca intervine bugetu', cred ca ai vrea sa te rezumi la o monohidrata.
Daca, totusi, optezi pentru HCl, CreaCore e o alegere excelenta. Doar sa pui foarte multa apa daca o cumperi din Eu (nu cred ca a ajuns aici alta aroma decat Lemon Lime), altfel, mult noroc in tentativa de a o bea.
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 nov 2013 16:04 de mentzer
Mie mi-a recomandat cineva creatina hcl de la Bulk Powders....a incercat cineva? cum vi se pare?
|
sus |
|
CatalinXp
Senior member 123 mesaje
|
scris pe 7 nov 2013 22:19 de CatalinXp
Creatina de la muscleparhm? am auzit lucruri bune despre ea ...Retine apa in muschi ?
|
sus |
|
FausT
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 13 dec 2014 20:18 de FausT
Ce parere aveti de ONSIZE MAXIMUM PERFORMANCE ?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|