Pagina 1 din 1
up4u
Senior member 100 mesaje
|
ce pare aveti as face un schimb
scris pe 30 aug 2013 16:31 de up4u
buna in prezent vreau sa spun ca sunt la definire fac sala de 4 ani si iau urmatoarele (s`au terminat)
1. 100% whey gold standard
2. ON Glutamine Powder
3. Dymatize L-Carnitine Xtreme
4. Dymatize BCAA 2200
si m-am gandit sa iau urmatoarele (sa le inlocuiesc + - )
1.Dymatize Elite Whey Protein 2.200g
2. BSN N.O.-Xplode 2.0 (sau alt oxid)
3. Dymatize L-Carnitine Liquid 1100
4. Vitamine si Minerale . Animal Pak 44 serviri
dupa cate vedeti am anulat glutamina si am adaugat un oxid, intrebarea mea este si repet sunt la definire, ce as putea sa adaug sau ce sa scot?! creatina nu am luat niciodata si acuma mai ales la definire am citit un post si anume citez (din Coltul incepatorului postat de dolphspeed99) ... "creatina ... Nu este recomandata persoanelor care vor sa se defineasca sau sa slabeasca "
cu respect! Rares
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
Re: ce pare aveti as face un schimb
scris pe 30 aug 2013 22:01 de Rolilas
buna in prezent vreau sa spun ca sunt la definire fac sala de 4 ani si iau urmatoarele (s`au terminat)
2. ON Glutamine Powder
4. Dymatize BCAA 2200
dupa cate vedeti am anulat glutamina si am adaugat un oxid, intrebarea mea este si repet sunt la definire, ce as putea sa adaug sau ce sa scot?! creatina nu am luat niciodata si acuma mai ales la definire am citit un post si anume citez (din Coltul incepatorului postat de dolphspeed99) ... "creatina ... Nu este recomandata persoanelor care vor sa se defineasca sau sa slabeasca "
cu respect! Rares
Fals, creatina o poti lua chiar daca esti la definire. Trebuie sa renunti la ea doar daca vrei sa cobori sub 8-10% grasime corporala.
In rest, ce sa`ti spun...poti incerca aceasta schimbare, sa vezi daca te simti mai bine. Personal cred ca o sa te simti mai bine datorita animal pak-ului. Totusi, dupa parerea mea personala in loc de B.S.N. xplode-ul acela incearca Shock Therapy de la Universal, mi se pare foarte bun acel supliment, si am citit destul de multe pareri ale unor persoane care erau dezamagite de BSN N.O.-Xplode 2.0.
Seara faina, Roland B.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 30 aug 2013 22:08 de Razzzvanel
2. ON Glutamine Powder
4. Dymatize BCAA 2200
cu respect! Rares
N-am fost niciodata fan Animal Pak. Nu ai nevoie de carbs si proteine la un multi, mai ales ca se aduna repede carbohidratii cand tragi linie si esti la definire. Iti recomand Orange Triad, eu-s la al 4-lea borcan si-s foarte multumit.
Inlocuieste N.O.-Xplode cu altceva, e overhyped, ca, de altfel, majoritatea pre-workout-urilor. Ti-as sugera sa incerci Pre JYM. Din pacate, poti face asta doar daca dai comanda pe bb.com, doar ei il comercializeaza. De asemenea, iti poti face propriu' tau pre-workout daca tii neaparat sa iei. Ajungi si mai ieftin si e mult mai eficient decat cacaturile subdozate de pe piata.
Renunta la carnitina, n-ai nevoie, cel putin nu initial. Sa zicem ca dupa o perioada te izbesti de o stagnare si nu prea mai poti scadea calorii/adauga cardio, atunci suplimentezi cu ceva fat-burnere.
Dupa cum am mai zis si-n alt post, eu cred ca e un MUST creatina la definire. Esti in deficit caloric, ai nevoie de toate trucurile pentru antrenamente intense. Eu nu vad un moment mai potrivit sa suplimentezi cu creatina, beta-alanina, BCAA etc. Lasa retentia de apa, balonarea etc. la o parte, doar nu vrei sa concurezi sau sa pozezi. Daca esti chiar ingrijorat de efectele astea "secundare", incearca creatina HCL, studiile arata ca e superioara monohidratei in termeni de absorbtie si nu numai.
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 30 aug 2013 22:36 de Bosh
N-am fost niciodata fan Animal Pak. Nu ai nevoie de carbs si proteine la un multi, mai ales ca se aduna repede carbohidratii cand tragi linie si esti la definire. Iti recomand Orange Triad, eu-s la al 4-lea borcan si-s foarte multumit.
Inlocuieste N.O.-Xplode cu altceva, e overhyped, ca, de altfel, majoritatea pre-workout-urilor. Ti-as sugera sa incerci Pre JYM. Din pacate, poti face asta doar daca dai comanda pe bb.com, doar ei il comercializeaza. De asemenea, iti poti face propriu' tau pre-workout daca tii neaparat sa iei. Ajungi si mai ieftin si e mult mai eficient decat cacaturile subdozate de pe piata.
Renunta la carnitina, n-ai nevoie, cel putin nu initial. Sa zicem ca dupa o perioada te izbesti de o stagnare si nu prea mai poti scadea calorii/adauga cardio, atunci suplimentezi cu ceva fat-burnere.
Dupa cum am mai zis si-n alt post, eu cred ca e un MUST creatina la definire. Esti in deficit caloric, ai nevoie de toate trucurile pentru antrenamente intense. Eu nu vad un moment mai potrivit sa suplimentezi cu creatina, beta-alanina, BCAA etc. Lasa retentia de apa, balonarea etc. la o parte, doar nu vrei sa concurezi sau sa pozezi. Daca esti chiar ingrijorat de efectele astea "secundare", incearca creatina HCL, studiile arata ca e superioara monohidratei in termeni de absorbtie si nu numai.
Cel mai bun supliment la categoria creatina este un complex de creatina , gen MusclePharm Creatine.
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 30 aug 2013 22:39 de Razzzvanel
Cel mai bun supliment la categoria creatina este un complex de creatina , gen MusclePharm Creatine.
Conform cui?
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 31 aug 2013 00:57 de Bosh
THodge Twins
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
up4u
Senior member 100 mesaje
|
scris pe 31 aug 2013 09:25 de up4u
si in legatura cu glutamina ?! schimbare am scos gltumaina si bcaa`ul .. sau daca iau un pre-workout nu mai am nevoie de bcaa? mutumesc
|
sus |
|
ionuttul
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 31 aug 2013 09:36 de ionuttul
si in legatura cu glutamina ?! schimbare am scos gltumaina si bcaa`ul .. sau daca iau un pre-workout nu mai am nevoie de bcaa? mutumesc
bcaa-ul este un aminoacid eu nu cred ca ar trebuii sa renunti la el, dar sa nu fie prea mult daca iei si un oxid-nitric si bcaa inainte de antrenament, dar lasam pe cei priceputi sa ne lamureasca
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 31 aug 2013 11:04 de ssergiu
bcaa-ul este un aminoacid eu nu cred ca ar trebuii sa renunti la el
numai aberatii...
esti sigur ca vrei sa te iei dupa sfaturile astea?
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 31 aug 2013 11:07 de ssergiu
Carnitina n-are de ce sa-i dauneze la un regim de definire orice ai sustine tu...
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 31 aug 2013 11:11 de ssergiu
E ok ce te-ai gandit sa iei, categoriile de suplimente alese sunt bune si depinde de gusturile fiecaruia ce alege aici. Orice ai alege o sa fie mereu cativa care o sa spuna gen "nu lua NO Explode ca unii au zis ca nu e bun chiar daca de multi ani e suplimentul 1 pre-workout, mai bine ia suplimentul ala fantoma de care n-a auzit nimeni si-l gasesti doar pe internet."
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 31 aug 2013 22:12 de Razzzvanel
Carnitina n-are de ce sa-i dauneze la un regim de definire orice ai sustine tu...
As prefera sa recitesti paragrafu' respectiv.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|