Pagina 1 din 1
up4u
Senior member 100 mesaje
|
bai care e nesimtitu ala!
scris pe 22 aug 2013 13:19 de up4u
buna oare tipul din dreapta baiatului "cel care ii se vede abdomenul" poate fi numit definit sau masiv?! parca e prea mare ptr. a ii se vedea abdomenul fara "ajutoare"
pics.jpg (87.74 KB)
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: bai care e nesimtitu ala!
scris pe 22 aug 2013 13:23 de CosminPerjo
buna oare tipul din dreapta baiatului "cel care ii se vede abdomenul" poate fi numit definit sau masiv?! parca e prea mare ptr. a ii se vedea abdomenul fara "ajutoare"
Stanga
Tu ce crezi?
|
sus |
|
up4u
Senior member 100 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 13:39 de up4u
Stanga
Tu ce crezi?
ce cred .. hmm ca este dreapta nu stanga baietelului
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 16:30 de basu
Ce inseamna ajutoare ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 18:14 de CosminPerjo
ce cred .. hmm ca este dreapta nu stanga baietelului
"Din dreapta baiatului"
Scuze nu am fost atent.
|
sus |
|
KGabi7
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 18:15 de KGabi7
Logic ca a luat steroizi ,daca la aia te referi cu "ajutoare" .. )
|
sus |
|
up4u
Senior member 100 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 18:44 de up4u
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 18:55 de adi123
de ce oare lumea cand vede o persoana "mare" se gandeste la steroizi? asta nu pot sa inteleg. sa presupunem ca a luat. si ce daca? important e sa nu luam noi daca avem o parere proasta despre steroizi.
stii care e diferenta dintre ala cu patratele si restul? el probabil a facut definire si are un regim alimentar bun. ii vezi, toti sunt mari, daca ar face definire ar fi toti ca el. chiar si ala cu tricoul albastru. vezi ce masiv e?
principalul ajutor al celor din imagine este geneticul!
Editat de adi123 pe 22 aug 2013 19:02
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 19:19 de Ciule
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
KGabi7
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 22:03 de KGabi7
de ce oare lumea cand vede o persoana "mare" se gandeste la steroizi? asta nu pot sa inteleg. sa presupunem ca a luat. si ce daca? important e sa nu luam noi daca avem o parere proasta despre steroizi.
stii care e diferenta dintre ala cu patratele si restul? el probabil a facut definire si are un regim alimentar bun. ii vezi, toti sunt mari, daca ar face definire ar fi toti ca el. chiar si ala cu tricoul albastru. vezi ce masiv e?
principalul ajutor al celor din imagine este geneticul!
Pentru ca ala chiar a luat steroizi ,lol..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 aug 2013 22:14 de adi123
Pentru ca ala chiar a luat steroizi ,lol..
l-ai controlat?
|
sus |
|
KGabi7
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 22:44 de KGabi7
Du-te se vede dece ramai tot la 33 de 6 luni , pentru ca nu stii nimic despre acest sport..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 aug 2013 22:52 de adi123
Du-te se vede dece ramai tot la 33 de 6 luni , pentru ca nu stii nimic despre acest sport..
ok. eu iti spun un lucru care nu are neaparat legatura cu acest sport dar are legatura cu tot: nu vorbi fara sa stii.
esti copil, taci si invata. vad pe fb zeci de comentarii de acest gen. la orice poza cu unul mai facut steroizi, steroizi, steroizi ....
esti langa mine la sala sa vezi cum ma antrenez? esti cu mine acasa sa vezi ce fac si ce mananc? de ce vorbeste gura fara tine? spune-mi ce sa fac ca sa cresc daca ai raspunsul.
de fapt, de ce imi bat capul cu tine?
Editat de adi123 pe 22 aug 2013 22:53
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 22:57 de AirWalk
Nu asa te integrezi pe un forum , mai invata.
|
sus |
|
KGabi7
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 22 aug 2013 23:22 de KGabi7
Nu asa te integrezi pe un forum , mai invata.
Te bagi in seama sa faci +1?
Ba Adi esti fenomenal (de pro...) ala a luat sigur steroizi n-ai cum sa ajungi la aceea marime natural ..Si Gilu spunea intr-un post ca e greu sa ajungi 45+ natural ,ala are peste 50 .. deci nu mai tot comenta ca te faci de ras cu 33 tau..Sunt copil ?Dar tu ce esti?Oricum cred ca sunt mai mare ca tine ..
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 22 aug 2013 23:40 de AirWalk
Ba Adi esti fenomenal (de pro...) ala a luat sigur steroizi n-ai cum sa ajungi la aceea marime natural ..Si Gilu spunea intr-un post ca e greu sa ajungi 45+ natural ,ala are peste 50 .. deci nu mai tot comenta ca te faci de ras cu 33 tau..Sunt copil ?Dar tu ce esti?Oricum cred ca sunt mai mare ca tine ..
Nu stiu cine se baga in seama aici , ti-am zis doar ca nu ai un comportament adecvat .
Ala are la grasime pe el de rupe cantarul .
Gilu a spus ca e greu sa ajungi cu 45 + cand ai bf de 7-10 %.
Ala a depasit cu mult .
Adi are dreptate , daia ma "bag in seama" .
Sa mai precizez si aroganta ta , sunt curios cat ai tu in brat si cum arati .
Editat de AirWalk pe 22 aug 2013 23:44
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 aug 2013 23:40 de adi123
degeaba esti mare daca ai in cap doar tarate. aroganta asta te va costa in viata. invata sa porti un dialog civilizat nu sa te legi de defectele altora, dar nu am mari asteptari de la tine esti un copil ai multe de invatat de la viata. nu stii nimic despre mine dar te legi de aia 33, bravo esti foarte "inteligent". citeste bine ce am scris poate o sa iti foloseasca in unele situatii.
parintii tai iti ofera mancare, iti dau bani de abonament pentru sala? ai calculator, ai internet? bravo, eu nu am avut parte de astfel de beneficii. invata sa te comporti civilizat chiar si pe net
|
sus |
|
KGabi7
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 23 aug 2013 00:47 de KGabi7
degeaba esti mare daca ai in cap doar tarate. aroganta asta te va costa in viata. invata sa porti un dialog civilizat nu sa te legi de defectele altora, dar nu am mari asteptari de la tine esti un copil ai multe de invatat de la viata. nu stii nimic despre mine dar te legi de aia 33, bravo esti foarte "inteligent". citeste bine ce am scris poate o sa iti foloseasca in unele situatii.
parintii tai iti ofera mancare, iti dau bani de abonament pentru sala? ai calculator, ai internet? bravo, eu nu am avut parte de astfel de beneficii. invata sa te comporti civilizat chiar si pe net
Chiar nu ma intereseaza situatia ta financiara ..Cum n-ai avut parte de net?Acuma esti in net cafe sau ce ? ) AirWalk ala de care zile ala are mai putin de 10% bf ,ramai la street-u tau ca aici nu prea stii..Ma comport cum vreau sincer nu ma intereseaza parerea ta sau a lui AirWalk..
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 23 aug 2013 01:07 de shift
Chiar nu ma intereseaza situatia ta financiara ..Cum n-ai avut parte de net?Acuma esti in net cafe sau ce ? ) AirWalk ala de care zile ala are mai putin de 10% bf ,ramai la street-u tau ca aici nu prea stii..Ma comport cum vreau sincer nu ma intereseaza parerea ta sau a lui AirWalk..
Nu te comporti cum vrei, te comporti civilizat sau nu vei mai avea cont activ pe acest forum.
Baieti, imi cer scuze pentru astfel de personaje!
Editat de shift pe 23 aug 2013 01:11
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 23 aug 2013 02:01 de AirWalk
Dar vai , imi cer scuze .
Nu stiam ca esti asa avansat , plecaciune .
Unde este medalia pentru baiatul asta ??
Te comporti cum trebuie , cum ai tu chef este pe strada nu pe forum
Editat de AirWalk pe 23 aug 2013 02:09
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 23 aug 2013 02:35 de CosminPerjo
Meltenica.
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 23 aug 2013 03:11 de Bosh
Lipsesc putin si d`astea faceti ma ?
In fine .
KGabi7,fi atent baiete.
In coltul stang al browserului tau e un mic patrat rosu cu un X in el,apasa-l!
Te rog eu,apasa-l si gaseste-ti o viata.
Pa.
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 23 aug 2013 03:12 de Bosh
ok. eu iti spun un lucru care nu are neaparat legatura cu acest sport dar are legatura cu tot: nu vorbi fara sa stii.
esti copil, taci si invata. vad pe fb zeci de comentarii de acest gen. la orice poza cu unul mai facut steroizi, steroizi, steroizi ....
esti langa mine la sala sa vezi cum ma antrenez? esti cu mine acasa sa vezi ce fac si ce mananc? de ce vorbeste gura fara tine? spune-mi ce sa fac ca sa cresc daca ai raspunsul.
de fapt, de ce imi bat capul cu tine?
Ei nu stiu pe cine si cand sa respecte.
Si ei nu se afla in situatia ta .
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 aug 2013 13:20 de basu
Nu te comporti cum vrei, te comporti civilizat sau nu vei mai avea cont activ pe acest forum.
Baieti, imi cer scuze pentru astfel de personaje!
Fa-i un serviciu si scapa-l de chinuri de pe acum.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|