Pagina 1 din 1
Andi14
Junior member 16 mesaje
|
SUPLIMENTE ECTOMORFI
scris pe 16 aug 2013 18:25 de Andi14
Salutare! Ce suplimente recomandati sa consume ectomorfii pentru cresterea masei musculare?
(Despre Gain Fast si Serious Mass ce parere aveti?)
Merci!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
Re: SUPLIMENTE ECTOMORFI
scris pe 16 aug 2013 18:34 de Cristi7
Salutare! Ce suplimente recomandati sa consume ectomorfii pentru cresterea masei musculare?
(Despre Gain Fast si Serious Mass ce parere aveti?)
Merci!
Sunt foarte bune,dintre cele 2 am folosit Gain Fast s-a vazut ceva,as putea spune de calitate fara strat adipos.
Si serious mass am inteles ca e f bun nu l-am incercat,mai poti incerca super mega mass 4000 de la Weider
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 19:00 de roberto_v
Salut!
Am si eu o dilema si nu stiu cum sa fac . Sunt ectomorf , extrem cred pentru ca adaug masa musculara foarte greu , si nu stiu ce sa aleg intre un supliment WHEY +dextroza sau sa iau un GAINER (gen Serious Mass sau altceva ) la care sa adaug niste proteina (ma gandeam la Supliment Pak de la Redis) . Stiu ca masa fara grasime nu se prea poate dar neavand experienta nu stiu cum este mai bine : sa fac o perioada de acumulare apoi sa dau jos ce este in plus sau sa merg pe genul low carb .
Sa mai adaug ca fac 4 antrenamente/saptamana si o alimentatie cat de cat bogata in proteine si multi carbo ; un minus ar fi ceva nopti nedormite datorita programului.
Multumesc.
Editat de roberto_v pe 16 aug 2013 19:02
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 19:21 de Cristi7
Crezi ca mi-ar fi de ajuns un shake de GAIN FAST dupa antrenament [3 zile/ sapt] + 1 shake in zilele de repaos? Am 1.84 si 65 kg
POti incerca sa iei si in zilele de rapaus ca si atunci este important sa bagi bine),faci cum vrei
|
sus |
|
Andi14
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 19:23 de Andi14
POti incerca sa iei si in zilele de rapaus ca si atunci este important sa bagi bine),faci cum vrei
Danke!
|
sus |
|
Andi14
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 19:28 de Andi14
Salut!
Am si eu o dilema si nu stiu cum sa fac . Sunt ectomorf , extrem cred pentru ca adaug masa musculara foarte greu , si nu stiu ce sa aleg intre un supliment WHEY +dextroza sau sa iau un GAINER (gen Serious Mass sau altceva ) la care sa adaug niste proteina (ma gandeam la Supliment Pak de la Redis) . Stiu ca masa fara grasime nu se prea poate dar neavand experienta nu stiu cum este mai bine : sa fac o perioada de acumulare apoi sa dau jos ce este in plus sau sa merg pe genul low carb .
Sa mai adaug ca fac 4 antrenamente/saptamana si o alimentatie cat de cat bogata in proteine si multi carbo ; un minus ar fi ceva nopti nedormite datorita programului.
Multumesc.
Eu consider ca nu e nevoie sa stai cu carnetelul ca sa-ti notezi zilnic numarul de calorii, carbo, glucide, etc., etc.
Fa-ti un program de 3 zile/ sapt pentru inceput, lucreaza pana la epuizare la fiecare antrenament. La inceput e mai dificil, insa in cateva luni de munca se vad rezultatele, asta pentru ca daca iti lucrezi cum trebuie muschii, automat acestia absorb proteina.
In rest, mananca de cel putin 3 ori/ zi, adauga gustari. Alimentele cele mai bune sunt carnea de pui, vita, lactatele, cartofii, orezul.
Bafta!
Editat de Andi14 pe 16 aug 2013 19:28
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 19:58 de Cristi7
Eu consider ca nu e nevoie sa stai cu carnetelul ca sa-ti notezi zilnic numarul de calorii, carbo, glucide, etc., etc.
Fa-ti un program de 3 zile/ sapt pentru inceput, lucreaza pana la epuizare la fiecare antrenament. La inceput e mai dificil, insa in cateva luni de munca se vad rezultatele, asta pentru ca daca iti lucrezi cum trebuie muschii, automat acestia absorb proteina.
In rest, mananca de cel putin 3 ori/ zi, adauga gustari. Alimentele cele mai bune sunt carnea de pui, vita, lactatele, cartofii, orezul.
Bafta!
Esti 100% sigur de ce zici??
|
sus |
|
Andi14
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 20:36 de Andi14
Esti 100% sigur de ce zici??
Sa vad raspunsul tau!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 20:42 de Gilu
Eu consider ca nu e nevoie sa stai cu carnetelul ca sa-ti notezi zilnic numarul de calorii, carbo, glucide, etc., etc. Nu, dar trebuie sa stie cu aproximatie, +/- 5g din fiecare.
Cu ajutorul carnetelului, facand calculele in cap, sau cu un program gen myfitnesspal, dar trebuie sa stie, altfel n-avem ce discuta, aici nu facem nimic la intamplare.
Rezultatele apar atunci cand te organizezi nu cand lasi lucrurile in voia sortii si mananci cam ce crezi tu ca trebuie.
E ca si cum vrei sa mergi cu masina din bucuresti la timisoara si bagi benzina fara sa te uiti pe contor.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 aug 2013 21:33 de Gilu
Si sa revenim la suplimente.
Nu mai discutam aici despre alimentatie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 22:14 de Razzzvanel
Bafta!
Macar ai ales bine verbu', si-anume "consider". Asa am procedat si eu vreo 2 ani, never again.
|
sus |
|
Andi14
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 23:34 de Andi14
Macar ai ales bine verbu', si-anume "consider". Asa am procedat si eu vreo 2 ani, never again.
Ok, da-ne si noua niste raspunsuri daca tot ai poposit pe acest topic.
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 17 aug 2013 12:27 de roberto_v
Nu calculez totul cu o exactitate maxima insa trebuie sa fiu sigur ca am cel putin 150 gr proteina pe zi iar pentru ca sunt ectomorf la corbohidrati nu tin cont .
Dilema insa ar fi daca pentru astfel de constitutie este mai bun un supliment cu multi carbo pentru a adauga ceva pe tine mai repede (apoi sa dai jos surplusul) sau ceva gen Whey cu rezultate obtinute in timp si mai greu. Sunt persoane care spun ca produsele pentru hardgaineri nu isi au rostul si poti sa iti faci singur din concentrat proteic+dextroza+fructoza etc ..de baza fiind concentratele proteice si creatina .
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 aug 2013 15:13 de Gilu
Nu calculez totul cu o exactitate maxima insa trebuie sa fiu sigur ca am cel putin 150 gr proteina pe zi iar pentru ca sunt ectomorf la corbohidrati nu tin cont .
Dilema insa ar fi daca pentru astfel de constitutie este mai bun un supliment cu multi carbo pentru a adauga ceva pe tine mai repede (apoi sa dai jos surplusul) sau ceva gen Whey cu rezultate obtinute in timp si mai greu. Sunt persoane care spun ca produsele pentru hardgaineri nu isi au rostul si poti sa iti faci singur din concentrat proteic+dextroza+fructoza etc ..de baza fiind concentratele proteice si creatina . Ia-ti un whey sau un matrix de proteine.
Carbohidrati sunt din belsug in alimentatie.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 17 aug 2013 15:24 de Cristi7
Ia-ti un whey sau un matrix de proteine.
Carbohidrati sunt din belsug in alimentatie.
Ce-i ala un matrix de proteine??
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 17 aug 2013 20:02 de Razzzvanel
Ce-i ala un matrix de proteine??
Un blend proteic cu mai multe stagii de absorbtie.
@Andi14: niciodata n-am fost fanu' gainerelor, deci niciodata n-am folosit. Au pret foarte mare per servire si te obliga, oarecum, sa te indopi cu x proteine, y carbohidrati (e.g. cele peste 1000 cal, Jesus...). Prefer sa folosesc suplimente separate si sa-mi controlez cantitatile.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|