Pagina 1 din 1
beku111
Junior member 17 mesaje
|
Cand , cum fac cardio ?
scris pe 13 aug 2013 10:22 de beku111
Sunt la inceput , inca nu ma duc la sala dar mai fac acasa. Ca sa o iau cu inceputul va intreb cum sa fac exercitiile cardio si in ce ar cam consta ele ? Flotari repezi , usoare ?
Am cautat pe net dar nu am gasit ce m-ar interesa pe mine ?
Astept cu interes raspunsurile voastre !
Salut !
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: Cand , cum fac cardio ?
scris pe 13 aug 2013 11:49 de marius0
Sunt la inceput , inca nu ma duc la sala dar mai fac acasa. Ca sa o iau cu inceputul va intreb cum sa fac exercitiile cardio si in ce ar cam consta ele ? Flotari repezi , usoare ?
Am cautat pe net dar nu am gasit ce m-ar interesa pe mine ?
Astept cu interes raspunsurile voastre !
Cardio inseamna orice activitate care presupune efort aerob, cum ar fi alergatul, inotul, bicicleta...
|
sus |
|
beku111
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 14 aug 2013 10:11 de beku111
Cardio inseamna orice activitate care presupune efort aerob, cum ar fi alergatul, inotul, bicicleta...
Nu consta si in a face flotari foarte rapide ?
Salut !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 aug 2013 12:21 de Gilu
Nu consta si in a face flotari foarte rapide ? Cardio nu presupune stimularea unui muschi in efectuarea exercitiului, decat cordul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 14 aug 2013 16:04 de AirWalk
Cardio nu presupune stimularea unui muschi in efectuarea exercitiului, decat cordul.
Ca sa numai deschid alt subiect pe tema de cardio.
Eu daca fac sala si dupa sala fac inot vre-o ora , in general fac 4 ture de bazin olimpic si in rest stau si ma relaxez.
Intrebarea este daca alea 4 ture de bazin imi afecteaza cresterea masei musculare dupa sala sau daca ma afecteaza in orice alt fel .
Editat de AirWalk pe 14 aug 2013 16:05
|
sus |
|
beku111
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 13:31 de beku111
Eu daca fac sala si dupa sala fac inot vre-o ora , in general fac 4 ture de bazin olimpic si in rest stau si ma relaxez.
Intrebarea este daca alea 4 ture de bazin imi afecteaza cresterea masei musculare dupa sala sau daca ma afecteaza in orice alt fel .
Intr-un fel e bine ca te racoresrti dupa , nu se mai secreta acea substanta care da febra musculara . In rest nu stiu , poate ar trebuie sa faci mai intai inot apoi sala . , nu stiu
Salut !
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 14:35 de shift
Atata timp cat nu inoti la un nivel de intensitate extrem de crescut(sa patrezi intensitatea cam la 60%, de exemplu), nu vad de ce ar fi o probleme. Unii sustin chiar ca ar ajuta la recuperare. In zilele de spate si umeri cred ca va fi cam greu totusi.
Editat de shift pe 29 aug 2013 14:37
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|