Pagina 1 din 1
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
Jurnal Razzzvanel
scris pe 10 mar 2012 13:58 de Razzzvanel
Salut! M-am decis sa-mi deschid si eu un jurnal aici in care sa-mi scriu programu' de alimentatie+antrenament.
Totu' a izvorat din frustrarea ce o sa reiasa din postu' asta... Fac sala de 1 an jumate, dar din vara trecuta n-am mai reusit sa pun 1mm in brat, avand tot 38cm la cald. In ceea ce priveste spatele, pieptu' si umerii, nu ma plang, am crescut, si ca greutati ridicate si ca dimensiuni, dar la brate stagnez ingrozitor, desi am reusit sa cresc si aici greutatile. Am incercat fel de fel de antrenamente, suplimente etc. In trecut, cel mai mult, in acelasi timp, am luat 2 produse (odata m&e si iso whey de la ProNutrition, chiar la inceput, iar altadata MuscleTech+BCAA de la NitroTech). Pe langa astea, am mai avut perioade in care am luat GFX (de 2x), WPI, NitroTech(de 2x).
De curand, mai exact acu' 6 saptamani, m-au apucat nebuniile si-am schimbat tot: antrenament, alimentantie si am inceput sa iau din nou suplimente (nu mai luasem din septembrie).
Antrenamentu' e asta: http://www.bodybuilding.com/fun/dorian-yates-blood-guts-6-week-trainer.htm
Suplimente: Gold Standard 100% Whey, 100% Casein, BCAA 4000, OptiMen (toate de la Optimum Nutrition) + Jack3d de la USPLabs.
Mese: 5/6 pe zi, depinde de faculta.
Intr-o zi fara faculta, programu' arata asta:
-ora 9:00: shake 100%Whey;
-ora 10:00: shake 7 albusuri+1 galbenus + 100g fulgi ovaz + 1 banana + 1 lingurita de miere + 1 tableta OptiMen;
-ora 13:00: 150g piept pui + 200g cartofi + 50 grame orez(cantitatea se refera la orezu' nefiert, folosesc Riso Scotii ce are pungi de 125g, fiert e mult mai mult) + 30g salata sfecla rosie + 1 lingurita ulei masline;
-ora 14:15: 2capsule aminoacizi BCAA 4000;
-ora 15:30: 100g tilapia + 25g orez + 100g brocolli + 30g salata sfecla rosie + 1 lingurita ulei masline + 1 tableta OptiMen;
-ora 16:00: Jack3d + 2 capsule amino;
-ora 16:30: antrenament (care dura destul de putin, am postat link-u' mai sus, foarte intens, pauze 1 min intre toate seriile);
-aprox ora 17:15: shake 100%Whey + 2 capsule amino;
-ora 18:30: 150g piept pui + 200g cartofi + 50g orez + 30g salata sfecla;
-ora 20:00: 2 capsule amino;
-ora 21:30: 150g piept pui + 100g cartofi + 200g brocolli + 30g salata sfecla + 1 tableta OptiMen;
-ora 12:30: shake 100%Casein + somn.
Suplimentele le iau de 5 sapt, in care am slabit(da, SLABIT!) cam 1.5 kg...
Tin sa mentionez ca ma antrenez foarte serios, mai ales la antrenamentu' asta ce l-am urmat 6 sapt care se bazeaza pe intensitate mi-am dat sufletu' de fiecare data. Dorm cel putin 6 ore pe noapte, cand am faculta de la 8. Fac cardio de 3 ori pe saptamana. Daca cineva poate sa-mi spuna unde gresesc si de ce dracu' nu pot sa iau in greutate, as fi recunoscator!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Razzzvanel
scris pe 10 mar 2012 18:11 de basu
Salut! M-am decis sa-mi deschid si eu un jurnal aici in care sa-mi scriu programu' de alimentatie+antrenament.
Totu' a izvorat din frustrarea ce o sa reiasa din postu' asta... Fac sala de 1 an jumate, dar din vara trecuta n-am mai reusit sa pun 1mm in brat, avand tot 38cm la cald. In ceea ce priveste spatele, pieptu' si umerii, nu ma plang, am crescut, si ca greutati ridicate si ca dimensiuni, dar la brate stagnez ingrozitor, desi am reusit sa cresc si aici greutatile. Am incercat fel de fel de antrenamente, suplimente etc. In trecut, cel mai mult, in acelasi timp, am luat 2 produse (odata m&e si iso whey de la ProNutrition, chiar la inceput, iar altadata MuscleTech+BCAA de la NitroTech). Pe langa astea, am mai avut perioade in care am luat GFX (de 2x), WPI, NitroTech(de 2x).
De curand, mai exact acu' 6 saptamani, m-au apucat nebuniile si-am schimbat tot: antrenament, alimentantie si am inceput sa iau din nou suplimente (nu mai luasem din septembrie).
Antrenamentu' e asta: http://www.bodybuilding.com/fun/dorian-yates-blood-guts-6-week-trainer.htm
Suplimente: Gold Standard 100% Whey, 100% Casein, BCAA 4000, OptiMen (toate de la Optimum Nutrition) + Jack3d de la USPLabs.
Mese: 5/6 pe zi, depinde de faculta.
Intr-o zi fara faculta, programu' arata asta:
-ora 9:00: shake 100%Whey;
-ora 10:00: shake 7 albusuri+1 galbenus + 100g fulgi ovaz + 1 banana + 1 lingurita de miere + 1 tableta OptiMen;
-ora 13:00: 150g piept pui + 200g cartofi + 50 grame orez(cantitatea se refera la orezu' nefiert, folosesc Riso Scotii ce are pungi de 125g, fiert e mult mai mult) + 30g salata sfecla rosie + 1 lingurita ulei masline;
-ora 14:15: 2capsule aminoacizi BCAA 4000;
-ora 15:30: 100g tilapia + 25g orez + 100g brocolli + 30g salata sfecla rosie + 1 lingurita ulei masline + 1 tableta OptiMen;
-ora 16:00: Jack3d + 2 capsule amino;
-ora 16:30: antrenament (care dura destul de putin, am postat link-u' mai sus, foarte intens, pauze 1 min intre toate seriile);
-aprox ora 17:15: shake 100%Whey + 2 capsule amino;
-ora 18:30: 150g piept pui + 200g cartofi + 50g orez + 30g salata sfecla;
-ora 20:00: 2 capsule amino;
-ora 21:30: 150g piept pui + 100g cartofi + 200g brocolli + 30g salata sfecla + 1 tableta OptiMen;
-ora 12:30: shake 100%Casein + somn.
Suplimentele le iau de 5 sapt, in care am slabit(da, SLABIT!) cam 1.5 kg...
Tin sa mentionez ca ma antrenez foarte serios, mai ales la antrenamentu' asta ce l-am urmat 6 sapt care se bazeaza pe intensitate mi-am dat sufletu' de fiecare data. Dorm cel putin 6 ore pe noapte, cand am faculta de la 8. Fac cardio de 3 ori pe saptamana. Daca cineva poate sa-mi spuna unde gresesc si de ce dracu' nu pot sa iau in greutate, as fi recunoscator!
Poate te antrenezi prea intens. Poate balanta intrari - iesiri calorii nu este inclinata incotro doresti tu. Poate esti prea disperat si se supraantrenezi.
Sunt multi de poate stiu , dar mai stiu ca a face cardio si a te plange ca slabesti arata ca ceva este in neregula.
Poate asa se explica de ce dracu' nu iei in greutate...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 11 mar 2012 14:56 de Razzzvanel
Poate te antrenezi prea intens. Poate balanta intrari - iesiri calorii nu este inclinata incotro doresti tu. Poate esti prea disperat si se supraantrenezi.
Sunt multi de poate stiu , dar mai stiu ca a face cardio si a te plange ca slabesti arata ca ceva este in neregula.
Poate asa se explica de ce dracu' nu iei in greutate...
Supraantrenament? Nu stiu daca 4 serii la biceps si 6 la triceps se poate numi supraantrenament.
Cardio? Da, cardio, executat conform etimologiei cuvantului, adica imbunatatirea circulatiei sangvine si ritmului cardiac, deci nu-ti imagina ca alerg sa ard calorii si sa transpir pana nu mai pot. O sesiune de cardio consta din 10 min pe banda sau bicicleta, la o turatie medie.
Nu era nevoie de nota de sarcasm si-mi pare rau ca m-am vazut nevoit sa-ti raspund in aceeasi maniera. Te salut!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 11 mar 2012 18:32 de ricardo
Supraantrenament? Nu stiu daca 4 serii la biceps si 6 la triceps se poate numi supraantrenament.
Cardio? Da, cardio, executat conform etimologiei cuvantului, adica imbunatatirea circulatiei sangvine si ritmului cardiac, deci nu-ti imagina ca alerg sa ard calorii si sa transpir pana nu mai pot. O sesiune de cardio consta din 10 min pe banda sau bicicleta, la o turatie medie.
Nu era nevoie de nota de sarcasm si-mi pare rau ca m-am vazut nevoit sa-ti raspund in aceeasi maniera. Te salut!
...ar fi interesant de stiut datele tale (inaltime, kg etc) pentru a-ti putea un raspuns cat de cat, oricum tin sa te informez ca antrenamentele de intensitate se fac in perioadele de definire si nu in cele de acumulare de masa musculara, asa ca, eu zic sa-ti schimbi antrenamentul...apropo, BCAA se foloseste pentru a impiedica catabolismul muscular in momente cheie, deci daca iei 8 pastile/zi , atunci ia 4 dimineata la prima ora si 4 imediat inainte de antrenament, asa ii vei folosi mai util, in concordanta cu scopul lor...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 11 mar 2012 22:20 de stefanp
...ar fi interesant de stiut datele tale (inaltime, kg etc) pentru a-ti putea un raspuns cat de cat, oricum tin sa te informez ca antrenamentele de intensitate se fac in perioadele de definire si nu in cele de acumulare de masa musculara, asa ca, eu zic sa-ti schimbi antrenamentul...apropo, BCAA se foloseste pentru a impiedica catabolismul muscular in momente cheie, deci daca iei 8 pastile/zi , atunci ia 4 dimineata la prima ora si 4 imediat inainte de antrenament, asa ii vei folosi mai util, in concordanta cu scopul lor... cu cit participa mai multe fibre musculare la un exercitiu(flexii,extensii,etc)si apare senzatia de ,,arsura in muschi,,cu atit creste si ,,intensitatea antrenamentului,,deci,si in perioada de,,masa,,ne folosim de intensitate(depinde de experienta fiecaruia)cind executam un exercitiu,nu il facem doar,,de forma,,si cind se trece pe program de definire,ne trebuie o anumita ,,intensitate,,ca sa dea rezultate antrenamentul,dar si in perioada de ,,masa,,e obligatoriu sa crestem intensitatea antrenamentului,deci e nevoie de ,intensitate,,in ambele partio zi buna
Editat de stefanp pe 11 mar 2012 22:30
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 12 mar 2012 00:39 de ricardo
cu cit participa mai multe fibre musculare la un exercitiu(flexii,extensii,etc)si apare senzatia de ,,arsura in muschi,,cu atit creste si ,,intensitatea antrenamentului,,deci,si in perioada de,,masa,,ne folosim de intensitate(depinde de experienta fiecaruia)cind executam un exercitiu,nu il facem doar,,de forma,,si cind se trece pe program de definire,ne trebuie o anumita ,,intensitate,,ca sa dea rezultate antrenamentul,dar si in perioada de ,,masa,,e obligatoriu sa crestem intensitatea antrenamentului,deci e nevoie de ,intensitate,,in ambele partio zi buna
...nu ma refeream la genul ala de intensitate ci la programe de antrenamente hit (high intensity training) unde se creste intensitatea prin micsorarea pauzelor dintre serii, timpul de odihna fiind scurt , greutatile sunt medii-mici , muschiul este tinut aproape in tensiune continua , arderile sunt considerabile insa nu este un program destinat acumularii ci asa cum am zis , este folosit in perioadele de aredere a grasimii...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 12 mar 2012 11:30 de Razzzvanel
...nu ma refeream la genul ala de intensitate ci la programe de antrenamente hit (high intensity training) unde se creste intensitatea prin micsorarea pauzelor dintre serii, timpul de odihna fiind scurt , greutatile sunt medii-mici , muschiul este tinut aproape in tensiune continua , arderile sunt considerabile insa nu este un program destinat acumularii ci asa cum am zis , este folosit in perioadele de aredere a gttagarasimii...
Problema-i ca nu foloseam doar greutati mici-medii, ci ultima serie din fiecare exercitiu o faceam cu greutatea maxima cu care puteam face 6-8 repetari.
Am 183cm, 75 kg, exact cat aveam si acum 1 an din pacate... Consum cam ~3000kcal/zi, vreo 250g proteina, 350g carbs, 60g lipide, 30g fibre (asta conform calorii.oneden.com). De astazi schimb antrenamentu', o sa fac 12 serii la piept si 9 la biceps, fara cardio. In catabolism nu cred ca intru peste noapte, niciodata nu ma trezesc infometat si iau cazeina imediat inainte sa ma culc. Pe sugestia de utilizare de pe BCAA imi spune sa le folosesc intre mese, banuiesc ca pentru o asimilare mai buna a proteinelor din alimente.
Editat de Razzzvanel pe 12 mar 2012 11:31
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 12 mar 2012 15:43 de ricardo
Problema-i ca nu foloseam doar greutati mici-medii, ci ultima serie din fiecare exercitiu o faceam cu greutatea maxima cu care puteam face 6-8 repetari.
Am 183cm, 75 kg, exact cat aveam si acum 1 an din pacate... Consum cam ~3000kcal/zi, vreo 250g proteina, 350g carbs, 60g lipide, 30g fibre (asta conform calorii.oneden.com). De astazi schimb antrenamentu', o sa fac 12 serii la piept si 9 la biceps, fara cardio. In catabolism nu cred ca intru peste noapte, niciodata nu ma trezesc infometat si iau cazeina imediat inainte sa ma culc. Pe sugestia de utilizare de pe BCAA imi spune sa le folosesc intre mese, banuiesc ca pentru o asimilare mai buna a proteinelor din alimente.
...mai informeaza-te ce sunt si in ce scop se folosesc aminoacizii cu catena ramificata (bcaa)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 12 mar 2012 21:08 de Razzzvanel
...mai informeaza-te ce sunt si in ce scop se folosesc aminoacizii cu catena ramificata (bcaa)...
Intr-adevar, aberam. Nu stiu de ce aveam impresia ca aminoacizii servesc ca un catalizator pentru proteine, cand de fapt proteinele sunt facute din aminoacizi. Probabil pentru ca am mai folosit doar o data, acu' multa vreme. Then again, dupa ce am citit ceva articole, are sens sa iau dimineata, dar nu vad de ce 4 pastile. Nu mai degraba le pastrez asa, pe tot parcursu' zilei, pentru un flux continuu de amino? In plus, quote-u' de mai jos sugereaza sa iei si inainte de antrenament:
"Another controversy related to BCAAs is whether they improve exercise performance or efficiency. In one experiment, presented at the 2004 conference of the National Strength and Conditioning Association, six healthy men took either BCAAs or a placebo, then engaged in weight training.
When they took BCAAs, their levels of the stress hormone cortisol and creatine kinase, an enzyme released during muscle breakdown, went down and their testosterone count went up"
Mersi pentru raspunsuri!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 mar 2012 22:27 de stefanp
...nu ma refeream la genul ala de intensitate ci la programe de antrenamente hit (high intensity training) unde se creste intensitatea prin micsorarea pauzelor dintre serii, timpul de odihna fiind scurt , greutatile sunt medii-mici , muschiul este tinut aproape in tensiune continua , arderile sunt considerabile insa nu este un program destinat acumularii ci asa cum am zis , este folosit in perioadele de aredere a grasimii... fiecare ne refeream la alt programpt hit e ok
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 13 mar 2012 01:31 de ricardo
Intr-adevar, aberam. Nu stiu de ce aveam impresia ca aminoacizii servesc ca un catalizator pentru proteine, cand de fapt proteinele sunt facute din aminoacizi. Probabil pentru ca am mai folosit doar o data, acu' multa vreme. Then again, dupa ce am citit ceva articole, are sens sa iau dimineata, dar nu vad de ce 4 pastile. Nu mai degraba le pastrez asa, pe tot parcursu' zilei, pentru un flux continuu de amino? In plus, quote-u' de mai jos sugereaza sa iei si inainte de antrenament:
"Another controversy related to BCAAs is whether they improve exercise performance or efficiency. In one experiment, presented at the 2004 conference of the National Strength and Conditioning Association, six healthy men took either BCAAs or a placebo, then engaged in weight training.
When they took BCAAs, their levels of the stress hormone cortisol and creatine kinase, an enzyme released during muscle breakdown, went down and their testosterone count went up"
Mersi pentru raspunsuri!
...1. exact acelasi lucru ti l-am zis si eu, iei bcaa dimineata la prima ora si inainte de antrenament
2. ti-am recomandat sa iei 4 pastile pentru ca o servire de bcaa ar trebui sa aiba intre 3 si 5 grame...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 23 iun 2013 21:01 de Razzzvanel
OOOOOK, n-am mai scris de ceva vreme pe-aici. Multe s-au schimbat de-atunci cand eram un novice in ale nutritiei (a se vedea ce credeam despre BCAA...) Nu zic c-acum as fi vreun expert, dar fata de acum un an e diferenta uriasa.
Teoretic, am facut cutting 12 saptamani (http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer.html), dar cu destula retinere in privinta macronutrientilor, in sensu' ca n-am scazut carbohidratii si, implicit, caloriile cat trebuia. A fost prima experienta de genu' si mi-a fost frica de pierderea masei musculare care si-asa nu-i abundenta. De fapt, doar 10 saptamani am facut cut in care am dat jos 3.5 kg 4kg si 5cm din talie si-apoi m-am decis c-ar fi cazu' sa bulkui inapoi (habar n-am de ce). Si-acum m-am trezit in mijlocu' verii si-am constatat ca nu-s multumit de abdomen si ca ar fi cazu' sa-ncetez a ma minti si sa fac o striere cum trebuie. Vreau sa m-apuc de: http://www.bodybuilding.com/fun/jim-stoppani-six-week-shortcut-to-shred.html Alimentatia o s-o respect in termeni de macros, dar am facut ceva tweaks si am mai combinat cu informatii de-aici: http://www.simplyshredded.com/layne-norton-the-most-effective-cutting-diet.html
Am facut o saptamana pauza in care am facut zilnic HIIT sa incerc sa m-acomodez cu cardio. De altfel, in ultimele luni n-a trecut o zi in care sa n-am ori antrenament cu greutati, ori HIIT. Sper sa-mi fi prins bine, la antrenamentu' asta nu exista pauze, intre seturi faci cardio. E demanding, dar sper sa ma obisnuiesc cat de curand.
Alimentatia o s-arate asa (cel putin prima saptamana aka phase 1, apoi o sa scad carbs, as advised):
-7:30 - whey: 23p 8c 0f
-8:15 - fulgi ovaz, oua intregi si albusuri, banana, mar, multi, fish oil: 43 p 60c 18.5f
-11:45 - piept de pui, orez brun, cartofi dulci, paste integrale: 40p 66c 3.5f
-13:30 - preworkout (beta-alanine, citrulline malate, caffeine, green tea extract, l-tyrosine, ALCAR, creatina, bcaa)
-14:00 - intra (hidrolizat+cazeina+carbs)
-15:20 - postworkout (hidrolizat+cazeina+carbs+bcaa+creatina)
-16:00 - piept de pui, orez brun, cartofi dulci, paste integrale, multi: 36p 45c 2.7f
-19:00 - somon, legume, ulei de in, ulei de masline, migdale, arahide: 26p 8c 31f
-21:30 - perle de branza, legume, ulei de in, migdale, arahide: 32p 18c 23f
-11:45 - cazeina + fish oil: 24p 3.6c 6f
Total: 3100cal, 280p(244whole),180cc,100sc,87f,32fibre
Cel mai greu mi-a fost sa modific micul dejun care avea in jur de 1000cal si l-am adus la 620. Cel tarziu in phase 3 vor disparea fructele de tot, cred.
Ca suplimente, voi folosi:
-hidrolizat: ON Hydrowhey, Dymatize ISO-100
-whey: iForce Protean, Beast Whey, Carnivor (ma rog, nu e whey)
-cazeina: ON 100% Casein, Xtreme Formulations Ultra Peptide, Inner Armour Casein
-carbs: Gaspari Glycofuse, AAEFX Karbolyn
-fish oil: ON
-multi: CL Orange Triad
-bcaa: MonsterAmino, AminoX, Aminolytes, Restoraid
-creatina: ON, Beast Creature, CreaCore
I'm psyched as fuck aka astept cu nerabdare sa-ncep! Chiar is curios cum o sa fie cu 90carbs/day, n-am avut in viata mea sub 300 Wish me luck fellows!
Si-acum niste poze, dupa o saptamana de pauza, facute azi dimineata (80,2kg) - am facut mai multe, dar doar astea au sub 1MB, din pacate...
2013-06-23 08.06.46.jpg (986.30 KB)
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 iun 2013 21:24 de sZoTaK
Si una relaxat + some more pe link extern:
http://i.imgur.com/ZX3iiRD.jpg
http://i.imgur.com/66waC8w.jpg
nu stiu, doar incerci sa pari "cool" sau chiar nu stii sa te exprimi in romana? si eu mai folosesc un termen englez, cand nu-mi vine in minte termenul in romana, dar totusi...
in fine. piept de pui, orez brun, cartofi dulci, paste integrale.. toate astea intr-o masa?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 23 iun 2013 21:47 de Razzzvanel
nu stiu, doar incerci sa pari "cool" sau chiar nu stii sa te exprimi in romana? si eu mai folosesc un termen englez, cand nu-mi vine in minte termenul in romana, dar totusi...
in fine. piept de pui, orez brun, cartofi dulci, paste integrale.. toate astea intr-o masa?
Imi cer scuze daca te-am ofensat folosind engleza. Job-u' ma obliga sa vorbesc in engleza majoritatea timpului si de-acolo mi se trage obiceiu' asta cu "romglish".
Toate alea intr-o masa. Daca erai putin atent, erau si macros, pardon, macronutrientii dupa masa respectiva. Ti se par mult 39 grame de proteina, 66 de carbohidrat si 3.5 de grasime? Iti dai seama ca-s cantitati mici. Daca esti chiar curios, ca sa ajung la doar 270g carbohidrat, din care o mare parte is dimineata si in timpul antrenamentului din supliment, a trebuit sa reduc cantitatile din celelalte alimente ce contin carbohidrati. Am ajuns la: 65g orez brun, 65g paste integrale, 150g cartofi dulci pe zi.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 23 iun 2013 21:53 de sZoTaK
Imi cer scuze daca te-am ofensat folosind engleza. Job-u' ma obliga sa vorbesc in engleza majoritatea timpului si de-acolo mi se trage obiceiu' asta cu "romglish".
Toate alea intr-o masa. Daca erai putin atent, erau si macros, pardon, macronutrientii dupa masa respectiva. Ti se par mult 39 grame de proteina, 66 de carbohidrat si 3.5 de grasime? Iti dai seama ca-s cantitati mici. Daca esti chiar curios, ca sa ajung la doar 270g carbohidrat, din care o mare parte is dimineata si in timpul antrenamentului din supliment, a trebuit sa reduc cantitatile din celelalte alimente ce contin carbohidrati. Am ajuns la: 65g orez brun, 65g paste integrale, 150g cartofi dulci pe zi. nu m-ai ofensat pe mine, dar altii poate vor gasi acest lucru gresit. nu inteleg, daca tot zici ca stii atat despre nutritie, si vrei sa tii dieta, de ce nu elimini carbohidratii sub forma de praf, si sa-i inlocuiesti cu ceva ce te tine plin?
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 23 iun 2013 22:19 de raduroberti
Toate alea intr-o masa. Daca erai putin atent, erau si macros, pardon, macronutrientii dupa masa respectiva. Ti se par mult 39 grame de proteina, 66 de carbohidrat si 3.5 de grasime? Iti dai seama ca-s cantitati mici. Daca esti chiar curios, ca sa ajung la doar 270g carbohidrat, din care o mare parte is dimineata si in timpul antrenamentului din supliment, a trebuit sa reduc cantitatile din celelalte alimente ce contin carbohidrati. Am ajuns la: 65g orez brun, 65g paste integrale, 150g cartofi dulci pe zi.
Voi astia cu "is" care vorbiti in engeleza ....
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 25 iun 2013 20:24 de Razzzvanel
Am facut azi primu' antrenament cu Cardio Acceleration incorporat. Teoretic, ieri m-am apucat de program, dar sala s-a deschis abia la 18:00 si, dupa cum ma asteptam, era full la 19:00, asa ca am ramas la un antrenament normal. Azi m-am dust la 14:00 si mi-am facut de cap
Asta a fost: http://www.bodybuilding.com/fun/jim-stoppani-six-week-shortcut-to-shred-day-2-shoulders-legs.html Nu prea am respectat forma de cardio sugerata, din diverse motive. De exemplu, nu-mi parea prea atractiv sa fac Kettlebell Swings (pe care Stoppani le face cu gantera) dupa impins cu gantera la umeri. El zice ca tot balansu' e din inertie, dar iti intra si umerii inevitabil, mai ales pe partea negativa.
Am incercat sa fac cardio ce solicita picioarele cat faceam umeri si cardio ce solicita partea superioara a corpului in timpul picioarelor. Am gasit o modalitate sa simulez exercitiul cu franghiile: cu cate un disc in fiecare mana, faci aceeasi miscare. Eu n-am reusit 1 minut intreg, dupa 3 exercitii de umeri, dar mai luam cate o pauza si era ok. La fandari am incercat sa fac ce apare pe site ca Mountain Climber dar e oribil de greu si m-am rezumat la alergare pe loc. Ultimele 2 exercitii (gambe) le-am alternat cu sarit coarda.
Totu' a durat 1h15min si puteam lejer stoarce tricou', pantalonii si prosopu' dupa. Cel mai dificil mi s-a parut sa alternezi cardio cu genuflexiuni/indreptari. Am crezut ca vomit de cateva ori. Va salut!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 iun 2013 20:27 de sZoTaK
Am facut azi primu' antrenament cu Cardio Acceleration incorporat. Teoretic, ieri m-am apucat de program, dar sala s-a deschis abia la 18:00 si, dupa cum ma asteptam, era full la 19:00, asa ca am ramas la un antrenament normal. Azi m-am dust la 14:00 si mi-am facut de cap
Asta a fost: http://www.bodybuilding.com/fun/jim-stoppani-six-week-shortcut-to-shred-day-2-shoulders-legs.html Nu prea am respectat forma de cardio sugerata, din diverse motive. De exemplu, nu-mi parea prea atractiv sa fac Kettlebell Swings (pe care Stoppani le face cu gantera) dupa impins cu gantera la umeri. El zice ca tot balansu' e din inertie, dar iti intra si umerii inevitabil, mai ales pe partea negativa.
Am incercat sa fac cardio ce solicita picioarele cat faceam umeri si cardio ce solicita partea superioara a corpului in timpul picioarelor. Am gasit o modalitate sa simulez exercitiul cu franghiile: cu cate un disc in fiecare mana, faci aceeasi miscare. Eu n-am reusit 1 minut intreg, dupa 3 exercitii de umeri, dar mai luam cate o pauza si era ok. La fandari am incercat sa fac ce apare pe site ca Mountain Climber dar e oribil de greu si m-am rezumat la alergare pe loc. Ultimele 2 exercitii (gambe) le-am alternat cu sarit coarda.
Totu' a durat 1h15min si puteam lejer stoarce tricou', pantalonii si prosopu' dupa. Cel mai dificil mi s-a parut sa alternezi cardio cu genuflexiuni/indreptari. Am crezut ca vomit de cateva ori. Va salut! nu stiu de ce mama zmeului urmati programe din astea, dar... sa va fie de bine.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 20:50 de Razzzvanel
A trecut o saptamana. Am pierdut 1cm in talie si am castigat 200g (80,2 -> 80,4). De azi am intrat in phase2, ceea ce-nseamana carbohidrati ~1g/livra.
E foarte distractiv antrenamentu'. Azi a fost prima oara cand am gafait de parca alergam la maraton, s-a vazut consumu' redus de carbohidrati.
Picioarele, dar in special gambele, sunt terorizate de la tot cardio-u' ala dintre serii, dar strang din dinti si continui. Partea nasoala ca am o durere minora de spate de azi si maine am genuflexiuni si indreptari, dar sper sa-mi revin.
Azi am privit avizu' ca mi-a venit si comanda, la posta de care apartin si nu la cea vamala. Maine sper s-apuc s-o ridic inainte de antrenament si sa-ncep cu toate fatburner-urile (momentan iau Hemavol+Craze pre, nu ce-am scris mai sus). Va salut!
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 4 aug 2013 18:14 de Razzzvanel
nu stiu de ce mama zmeului urmati programe din astea, dar... sa va fie de bine.
De-asta: http://i.imgur.com/NPGNFj2.jpg
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 18 sep 2013 19:23 de Crissti
nu stiu de ce mama zmeului urmati programe din astea, dar... sa va fie de bine.
Deoarece printre ele exista si programe foarte bune. Cauta niste poze sa vezi ce transformari au putut sa obtina incepatorii cu programe gen Stronglifts 5x5 sau Starting Strength . De cand am inceput sa citesc jurnale mi-am dat seama ca in sportul asta nu e totul batut in cuie .
Exemplu: Antrenament 5/3/1 Wendler aveam doar 4 exercitii . Doar 4 exercitii : Deadlift , Squat, OverHeadPress si Bench Press + niste tractiuni . Au ras de mine in sala( faci indreptari genoflexiuni o sa iti rupi spatele....biceps nu faci? pai cum sa creasca daca nu faci) pana am reusit sa pun 3 cm in brat fara nici macar sa fac un exercitiu specific de biceps/triceps din care ei faceau cate 20 serii pe antrenament...(mai ceva ca arnold)
Editat de Crissti pe 18 sep 2013 19:26
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|