Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
Re: Suplimente NATURALPLUS
scris pe 4 iul 2013 17:43 de NgP
Daca mai astepti cica proteina din cutie o sa fie cea care colaboreaza cu whey gold cea de acum mie personal nu imi place face spuma si e slaba aroma de capsuni e jalnica
de unde ai auzit lucrul asta?
adica natural plus or sa ia materia prima de la firma de la care cumpara si ON? daca va fi asa...pretul sigur va creste mult si nu va mai merita pt ca si asa nu vom avea siguranta ca va fi aceiasi proteina 100%
|
sus |
|
Marius86
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 4 iul 2013 17:55 de Marius86
adica natural plus or sa ia materia prima de la firma de la care cumpara si ON? daca va fi asa...pretul sigur va creste mult si nu va mai merita pt ca si asa nu vom avea siguranta ca va fi aceiasi proteina 100%
Din cate am inteles firma ON,isi face singura materia prima.Am vazut un filmulet,unde se spunea ca,proteina mai ieftina,ca sa treaca de teste,contine taurina si aminoacizi "pastile" ca sa-i ridice eticheta,concentratia de whey fiind mai mica.O cupa contine 17 gr de whey,nu 22 sau cum e scris pe eticheta.
Nu stiu cat de adevarat era filmuletul,doar un laborator poate confirma adevarata eticheta.
Editat de Marius86 pe 4 iul 2013 18:08
Iron on my mind.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 20:41 de s1d0x
Ce parere aveti despre Rapid Mass ? Isi merita banii ?
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 21:38 de s1d0x
Nu-ti recomand.
N-ai invatat inca, ca ce este foarte ieftin este si foarte probabil sa fie de slaba calitate?
Am invatat... doar ca atunci cand n-ai un buget solid te gandesti la orice ieftinatate... atunci o sa mai strang bani si o sa cumpar ceva de calitate..
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 21:51 de sZoTaK
Am invatat... doar ca atunci cand n-ai un buget solid te gandesti la orice ieftinatate... atunci o sa mai strang bani si o sa cumpar ceva de calitate.. mai pune 70 de lei, si gasesti de calitatea I
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 23:22 de raduroberti
am sursele mele...pretul si calitatea ramane de vazut cum o sa fie
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 9 iul 2013 23:32 de raduroberti
Din cate am inteles firma ON,isi face singura materia prima.Am vazut un filmulet,unde se spunea ca,proteina mai ieftina,ca sa treaca de teste,contine taurina si aminoacizi "pastile" ca sa-i ridice eticheta,concentratia de whey fiind mai mica.O cupa contine 17 gr de whey,nu 22 sau cum e scris pe eticheta.
Nu stiu cat de adevarat era filmuletul,doar un laborator poate confirma adevarata eticheta.
din cate stiu eu on are fabrica si in irlanda...
|
sus |
|
Onyx
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 19:23 de Onyx
Stiu ca pana la urma creatina e doar creatina si nu prea are ce sa difere insa isi merita numele de creapure creatina de la natural plus ?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 iul 2013 19:44 de sZoTaK
Stiu ca pana la urma creatina e doar creatina si nu prea are ce sa difere insa isi merita numele de creapure creatina de la natural plus ? intrebare la care nimeni n-o sa poate sa-ti raspunda. corecteaza-ma, daca gresesc, dar tu ai intrebat amabil daca chiar contine ce scrie pe ambalaj. scrie ca e creapure din Germania, atunci asa este. pana la proba contrarie, eu ii cred
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iul 2013 19:53 de raduroberti
Stiu ca pana la urma creatina e doar creatina si nu prea are ce sa difere insa isi merita numele de creapure creatina de la natural plus ?
nu e chiar asa..creatina e de mai multe feluri...creapure e mono...
|
sus |
|
Onyx
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 20:46 de Onyx
intrebare la care nimeni n-o sa poate sa-ti raspunda. corecteaza-ma, daca gresesc, dar tu ai intrebat amabil daca chiar contine ce scrie pe ambalaj. scrie ca e creapure din Germania, atunci asa este. pana la proba contrarie, eu ii cred
Ar putea sa raspunda cineva care a folosit creapure de la alta firma si dupa (sau inainte) sa fi folosit si NP.Oricum, ai dreptate.
nu e chiar asa..creatina e de mai multe feluri...creapure e mono...
Ma refeream la faptul ca nu mai contine nimic nu ca e de mai multe feluri.
Editat de Onyx pe 13 iul 2013 20:54
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 iul 2013 21:00 de sZoTaK
Ar putea sa raspunda cineva care a folosit creapure de la alta firma si dupa (sau inainte) sa fi folosit si NP.Oricum, ai dreptate. inainte am luat myprotein - monohidrat simplu, acum iau cytosport creapure, si nu simt nicio diferenta
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 18 iul 2013 22:30 de sZoTaK
Cei care ati incercat, gustul de vanilie sau ciocolata e mai buna la NP - Whey pro?
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 26 iul 2013 00:34 de Bosh
Cei care ati incercat, gustul de vanilie sau ciocolata e mai buna la NP - Whey pro?
Mie imi vine luni,de ciocolata.
A luat cineva Whey de la Natural Plus de ciocolata,cum e gustul ?
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iul 2013 07:58 de sZoTaK
Mie imi vine luni,de ciocolata.
A luat cineva Whey de la Natural Plus de ciocolata,cum e gustul ? ne zici tu luni
|
sus |
|
Glacier
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 29 iul 2013 14:38 de Glacier
Eu am incercat de la NaturalPlus Rapid Mass de 4 kg parca .. si m`a ajuns pe 3 saptamani si 1-2 zile .. rezultatele au fost foarte vizibile si am fost foarte multumit.. un gust placut, rezultate bune, antrenamentele erau intense ..deci recomand !
|
sus |
|
Bosh
|
scris pe 29 iul 2013 16:11 de Bosh
ne zici tu luni
Heyy !
Dupa cum v-am zis,astazi mi-au venit.
Mi-am facut un shake dupa antrenament.
300ml apa + 1 masura
Gustul si mirosul sunt geniale,nu ma asteptam !
Face putina spuma dar daca il lasi 2minute in pahar e ok .
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iul 2013 22:12 de sZoTaK
Heyy !
Dupa cum v-am zis,astazi mi-au venit.
Mi-am facut un shake dupa antrenament.
300ml apa + 1 masura
Gustul si mirosul sunt geniale,nu ma asteptam !
Face putina spuma dar daca il lasi 2minute in pahar e ok .
vanilie n-ai incercat?
|
sus |
|
Bosh
|
scris pe 29 iul 2013 22:47 de Bosh
vanilie n-ai incercat?
Nu :'( !
Scuze.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iul 2013 23:34 de sZoTaK
Nu :'( !
Scuze. nicio problema. peste vreo saptamana o sa dau si eu o comanda la un whey de 2.5 kg, daca nu vine cineva pana atunci cu un review pozitiv la gustul de vanilie, o sa iau ciocolata.
|
sus |
|
Bosh
|
scris pe 30 iul 2013 00:02 de Bosh
nicio problema. peste vreo saptamana o sa dau si eu o comanda la un whey de 2.5 kg, daca nu vine cineva pana atunci cu un review pozitiv la gustul de vanilie, o sa iau ciocolata.
Daca o sa fie bun si ala de vanilie,cam asta o sa fie urmatoarea mea comanda ..
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 21:47 de Andrei96
Max protein a incercat careva dupa calculele mele are 21 g de proteina la o porti ,destul de bine pentru ce pret are.
|
sus |
|
Glacier
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 5 aug 2013 23:39 de Glacier
Vreau sa incerc o proteina de la NaturalPlus .. cineva care a incercat ceva de la ei poate recomanda ? bineinteles avand in vedere cat timp l`a tinut cantitatea respectiva, rezultate ,antrenament etc. Fara HATERS !
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 5 aug 2013 23:48 de AirWalk
Vreau sa incerc o proteina de la NaturalPlus .. cineva care a incercat ceva de la ei poate recomanda ? bineinteles avand in vedere cat timp l`a tinut cantitatea respectiva, rezultate ,antrenament etc. Fara HATERS !
Am comandat eu Max protein de la ei , daca mai astepti o sa fac eu un review peste 1-2 saptamani .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 5 aug 2013 23:50 de Gilu
Fara HATERS ! Fara ce?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 6 aug 2013 00:01 de AirWalk
Fara ce?
Oameni care sa critice NaturalPlus.
|
sus |
|
Bosh
|
scris pe 6 aug 2013 00:22 de Bosh
Eu am incercat 3 cutii de Max Protein si acum sunt la prima de Whey .
Max Protein
Un produs destul de bun,dar pentru inceput,de cand l-am luat nu m-am asteptat la rezultate rapide si nici voi sa n-o faceti.
Totusi,cu multa munca si o alimentatie buna e un supliment ok,decat deloc.
Whey-ul
Gustul e genial,deci il pot compara cu Gold Whey-ul de la ON .
Am scazut 1% Bodyfat de cand iau Whey,cam asta a fost si scopul pentru care l-am luat.
Antrenamentele decurgeau binisor la categoria recuperare/stare de spirit si cu Max Protein.
Whey-ul iti ofera o refacere mai rapida !
Produse ieftine si bune,singurele produse bune pentru pretul si cantitatea asta.
Editat de Bosh pe 6 aug 2013 00:22
|
sus |
|
MIHAI12
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 21 aug 2013 10:43 de MIHAI12
Acum am vazut ca au cei de la natural plus creatina creapure, 900 de grame la 80 de lei. si au si whey, la 155 de lei/ 2.5 kg. comanda urmatoare o sa fie de la ei in mod cert. si eu am luat de la iei whey protein si glutamina si a fost ok calitate pret
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 17 sep 2013 16:18 de RoBeRT20
Mi-am cumparat ieri Whey Pro cu aroma de ciocolata...L-am achizitiionat de la magazin,nu de pe site...Am mai folosit acest produs,dar cu aroma de capsuni si cumparat de pe site.Cel de capsuni facea cam multa spuma,dar mi-a mers bine cu el.Cel de ciocolata pe care l-am luat ieri nu face spuma deloc..E posibil sa nu contina proteina din zer?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 17 sep 2013 20:50 de Gilu
Cel de ciocolata pe care l-am luat ieri nu face spuma deloc..E posibil sa nu contina proteina din zer? Nu.
Sunt diferente intre arome si in ceea ce priveste continutul de prot si carbs, bineinteles neglijabile, dar exista.
Si exista si diferente in omogenizare.
Nu este asta un indiciu ca nu ar contine proteina.
Cel mai bun indiciu este densitatea.
Daca are peste 30g/cupa, atunci e o problema.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|