Pagina 1 din 1
Aggrotech
Newbie 3 mesaje
|
Cel mai bun whey raport calitate-pret?
scris pe 21 iul 2013 12:38 de Aggrotech
Care e cel mai bun whey raport calitate-pret dupa parerea voastra ?
Cei de la my protein uk dupa parerea mea, problema e ca dureaza vreo 10 zile transportul .
ON e prea scump.. altceva ?
|
sus |
|
electric
Junior member 15 mesaje
|
Re: Cel mai bun whey raport calitate-pret?
scris pe 21 iul 2013 12:45 de electric
Cei de la my protein uk dupa parerea mea, problema e ca dureaza vreo 10 zile transportul .
ON e prea scump.. altceva ?
daca te referi la proteina eu zic synta 6, urmeaza sa-mi cumpar doua bidoane de 1.2 kg.
|
sus |
|
Aggrotech
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 21 iul 2013 12:48 de Aggrotech
daca te referi la proteina eu zic synta 6, urmeaza sa-mi cumpar doua bidoane de 1.2 kg.
o cupa de 47 de grame are doar 22g .. aia-i o concentratie mai mica de 50% .
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 21 iul 2013 13:28 de sZoTaK
ON e prea scump.. altceva ? advanced blend e foarte ok. concentratie de 80 % la 170 de lei/ 2.2 kg. myprotein depinde ce pret are. voi incerca sa cumpar de la ei prin toamna vreo 10 kg, sa vad ce oferta imi fac. mai e si de la pro nutrition whey protein, am vazut ieri in cluj la 282 de lei- 4 kg. sau au cei de la natural plus la 155 de lei 2.5 kg, insa nu l-am incercat. inca.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 21 iul 2013 13:36 de Tooxie
advanced blend e foarte ok. concentratie de 80 % la 170 de lei/ 2.2 kg. myprotein depinde ce pret are. voi incerca sa cumpar de la ei prin toamna vreo 10 kg, sa vad ce oferta imi fac. mai e si de la pro nutrition whey protein, am vazut ieri in cluj la 282 de lei- 4 kg. sau au cei de la natural plus la 155 de lei 2.5 kg, insa nu l-am incercat. inca.
My protein concentratie de 82% e 180 lei 2,5 kg varianta fara aroma si indulcitori.
Varianta cu aroma este 210 lei 2,5 kg.
Aggrotech, sunt si site-uri romanesti care comercializeaza produsul nu trebuie sa-l iei neaparat de la sursa.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 21 iul 2013 14:57 de Cristi7
Advanced whey pare bun 140 lei-2250 kg raport pret-calitate foarte bun.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 21 iul 2013 15:48 de sZoTaK
Advanced whey pare bun 140 lei-2250 kg raport pret-calitate foarte bun. daca te uiti la cantitatea efectiva de proteina din ea, o sa vezi ca lucrurile nu stau chiar asa..
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 21 iul 2013 21:50 de Gilu
Bai szotak tu daca vezi ca a pus link catre un site concurent de ce raspunzi?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 21 iul 2013 22:58 de sZoTaK
Bai szotak tu daca vezi ca a pus link catre un site concurent de ce raspunzi? cine a postat un link catre un site concurent?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 iul 2013 23:05 de Gilu
cine a postat un link catre un site concurent? Cel cu care conversai.Nu ai vazut nu?Sigur.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 21 iul 2013 23:34 de sZoTaK
Cel cu care conversai.Nu ai vazut nu?Sigur.
nu am vazut
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 21 iul 2013 23:52 de FANI
!00% Whey Gold Standard a fost pana acum cel mai premiat tocmai pentru raportul calitate-pret.Daca cineva crede ca sunt produse la aceeasi calitate dar la un pret mult mai mic,inseamna ca astia de la ON ar trebuii sa declare falimentul.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 iul 2013 00:16 de sZoTaK
!00% Whey Gold Standard a fost pana acum cel mai premiat tocmai pentru raportul calitate-pret.Daca cineva crede ca sunt produse la aceeasi calitate dar la un pret mult mai mic,inseamna ca astia de la ON ar trebuii sa declare falimentul. in state, poate. acolo gasesti proteina de calitatea I la 45 $ ( MTS machine whey). dar hai sa fim seriosi, 250 de lei pentru 2.2 kg??
Editat de sZoTaK pe 22 iul 2013 00:17
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 22 iul 2013 02:05 de FANI
Adica Audi e mai scump ca Dacia iar diferenta nu se justifica?Esti incantat cand iei o cutie de 2,5 kg de supliment cu 150 ron dar cand te gandesti ca doar jumatate e proteina si restul carbo...Fiecare alege ce doreste dar in lumea asta calitatea costa la absolut orice lucru.Nu este un sport pentru oameni care nu isi permit o alimentatie si un stil de viata format ca sa maximizeze efortul depus in sala de forta,ca sa nu mai vorbim de suplimente.Daca tu crezi ca proteina de 150 ron 2,2 kg e la aceeasi concentratie si calitate cu cea aproape dubla ca pret,inseamna ca noi toti ce cautam un lucru calitativ si implicit mai scump suntem niste naivi.Cum pot avea aceleasi performante doua masini identice daca una foloseste un aditiv de combustibil mai slab calitativ ?
Editat de FANI pe 22 iul 2013 02:07
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 iul 2013 09:40 de sZoTaK
Adica Audi e mai scump ca Dacia iar diferenta nu se justifica?Esti incantat cand iei o cutie de 2,5 kg de supliment cu 150 ron dar cand te gandesti ca doar jumatate e proteina si restul carbo...Fiecare alege ce doreste dar in lumea asta calitatea costa la absolut orice lucru.Nu este un sport pentru oameni care nu isi permit o alimentatie si un stil de viata format ca sa maximizeze efortul depus in sala de forta,ca sa nu mai vorbim de suplimente.Daca tu crezi ca proteina de 150 ron 2,2 kg e la aceeasi concentratie si calitate cu cea aproape dubla ca pret,inseamna ca noi toti ce cautam un lucru calitativ si implicit mai scump suntem niste naivi.Cum pot avea aceleasi performante doua masini identice daca una foloseste un aditiv de combustibil mai slab calitativ ? faci comparatii care nu-si au rostul. vorbesti, de parca te-ar plati cei de la ON sa le faci reclama. DOmnule, topicul cauta wheyul cu cel mai bun raport pret-calitate, nu cel mai premiat whey din USA in ultimii ani. Acolo e alt buget, si intra si alte chestii, precum marketing, etc...
Editat de sZoTaK pe 22 iul 2013 09:41
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 22 iul 2013 11:46 de londoncalling
Adica Audi e mai scump ca Dacia iar diferenta nu se justifica?Esti incantat cand iei o cutie de 2,5 kg de supliment cu 150 ron dar cand te gandesti ca doar jumatate e proteina si restul carbo...Fiecare alege ce doreste dar in lumea asta calitatea costa la absolut orice lucru.Nu este un sport pentru oameni care nu isi permit o alimentatie si un stil de viata format ca sa maximizeze efortul depus in sala de forta,ca sa nu mai vorbim de suplimente.Daca tu crezi ca proteina de 150 ron 2,2 kg e la aceeasi concentratie si calitate cu cea aproape dubla ca pret,inseamna ca noi toti ce cautam un lucru calitativ si implicit mai scump suntem niste naivi.Cum pot avea aceleasi performante doua masini identice daca una foloseste un aditiv de combustibil mai slab calitativ ?
merg pe mana ta ... la suplimente e ca la masini.. dai un ban dar stai in fata
no risk , no fun!
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 22 iul 2013 14:29 de FANI
faci comparatii care nu-si au rostul. vorbesti, de parca te-ar plati cei de la ON sa le faci reclama. DOmnule, topicul cauta wheyul cu cel mai bun raport pret-calitate, nu cel mai premiat whey din USA in ultimii ani. Acolo e alt buget, si intra si alte chestii, precum marketing, etc...
Pai si de ce a fost premiat ani la rand?Tocmai pentru ca are cel mai bun raport calitate-pret.Acum ca tu nu iti permiti sa folosesti asa ceva nu inseamna ca e doar un produs sau o firma de care nu poti sa vorbesti.Ramai tu la produsele tale "ieftine si bune" si te vei intreba peste ani de zile de ce nu mai cresti si ca ar fi timpul sa apelezi la altfel de "suplimente"
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 24 iul 2013 12:08 de sZoTaK
Pai si de ce a fost premiat ani la rand?Tocmai pentru ca are cel mai bun raport calitate-pret.Acum ca tu nu iti permiti sa folosesti asa ceva nu inseamna ca e doar un produs sau o firma de care nu poti sa vorbesti.Ramai tu la produsele tale "ieftine si bune" si te vei intreba peste ani de zile de ce nu mai cresti si ca ar fi timpul sa apelezi la altfel de "suplimente" daca tot vorbeai de masini...e ca si cum te-ar intreba cineva "care e masina cu cel mai bun raport pret/calitate" iar tu ii zici ' ia domnule' mercedes cls, ca e buna ". Nu am spus ca produsele ON nu sunt bune. Am spus doar ca nu se justifica pretul, si se gasesc produse la fel de bune la preturi mai decente.
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 30 iul 2013 23:57 de traficantu
premium whey gold 85......10 kg 200euro
weider muscle recovery 180 capsule(amino)45euro
kre-alkalyn-efx-pro 120 capsule 40euro.
mi-am facut un plan de nutritie pentru 5 luni daca am ceva rezultate cat de cat bune inseamna ca merita banii aceasta combinatie.astept si pareri din partea voastra.va doresc o seara frumoasa
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 31 iul 2013 00:02 de Gilu
premium whey gold 85......10 kg 200euro
weider muscle recovery 180 capsule(amino)45euro
kre-alkalyn-efx-pro 120 capsule 40euro.
mi-am facut un plan de nutritie pentru 5 luni daca am ceva rezultate cat de cat bune inseamna ca merita banii aceasta combinatie.astept si pareri din partea voastra.va doresc o seara frumoasa
Si noi iti dorim o seara frumoasa, dar ce legatura are postul tau cu titlul topicului?
Intrati aici=>
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 31 iul 2013 01:35 de cernescu16
ON e prea scump.. altceva ? pronutrition.. am vazut pe un site oferta la whey 4kg la 257 lei.. concentratie 80%
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
metalworker
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 31 iul 2013 14:55 de metalworker
pronutrition.. am vazut pe un site oferta la whey 4kg la 257 lei.. concentratie 80%
E 291 ron la 4 kg la ei pe site
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 31 iul 2013 16:52 de FANI
De ce se recomanda 2 cupe la fiecare administrare daca zic ei ca are 80% proteina?Un supliment de calitate iti recomanda o singura cupa care trebuie sa contina aproximativ 25gr proteina.Daca cineva are timp sa calculeze pretul pe gramul de proteina pura declarata (nu de produs) va observa ca Whey gold ala e mai bine la bani decat un whey de la Pronutrition.Au ajuns unii copii sa le stie pe toate dar habar nu au sa calculeze pe ce dau banii..
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 31 iul 2013 21:02 de Gilu
concentratie 80% 76,5%
Intrati aici=>
|
sus |
|
scuderia690
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 20 aug 2013 12:36 de scuderia690
De ce se recomanda 2 cupe la fiecare administrare daca zic ei ca are 80% proteina?Un supliment de calitate iti recomanda o singura cupa care trebuie sa contina aproximativ 25gr proteina.Daca cineva are timp sa calculeze pretul pe gramul de proteina pura declarata (nu de produs) va observa ca Whey gold ala e mai bine la bani decat un whey de la Pronutrition.Au ajuns unii copii sa le stie pe toate dar habar nu au sa calculeze pe ce dau banii..
Oricum am calcula acest mult discutat raport pret/calitate, ar trebui sa punem accentul pe calitate ! iar bugetul lunar,in cazul in care ne antrenam mai intens, pt. o pudra proteica de calitate, un amino cu un profil mai decent si ...eventual un suport pt. articulatii este min, 500 lei...cu indulgenta
...iar daca mai vb. si de mancare (mai ales calitatea acesteia)....discutia devine groasa si paroasa suntem pe penultimul loc in UE la venitul lunar ! iar segmentul practicantilor acestui sport cu venituri decente (peste 2500 lei/luna) este foarte mic !
Asa ca...sa traiti bine ! si sa va antrenati bine !
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 20 aug 2013 20:16 de Bosh
Eu recomand Whey-ul de la ON,sunt la a 3-a cutie,am facut o pauza intre ele cu cea de la Natural Plus,foarte buna si aceasta de asemenea,dar nu se compara.
Adevarat,pretul este mare,dar eu dau 220 lei pe ea (2250g),v-as spune de unde o iau dar o sa primesc din nou avertisment sau ban :-/ ....
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 aug 2013 20:18 de basu
Eu recomand Whey-ul de la ON,sunt la a 3-a cutie,am facut o pauza intre ele cu cea de la Natural Plus,foarte buna si aceasta de asemenea,dar nu se compara.
Adevarat,pretul este mare,dar eu dau 220 lei pe ea (2250g),v-as spune de unde o iau dar o sa primesc din nou avertisment sau ban :-/ ....
Trimite celor interesati pm.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 01:02 de Cripto
Cu o cutie de advanced whey aproape terminata si ceva creatina de la gaspari ocazional am pus 6 kg vara asta Dupa parerea mea e bun advanced whey .. nu stiu ce asteptari aveti voi de la un produs in afara faptului ca va compleateaza necesarul de 2g/kg corp de proteina . Mentionez ca sunt ectomorf 175 cm , 67 kg [ nu sunt foarte mare dar sunt multimit in 2 luni..fata de cum eram ]
1175278_160832307444864_1413026627_n.jpg (17.78 KB)
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 7 oct 2013 17:47 de roberto_v
Un produs bun si ieftin este 100% Whey Core : 2250gr la 185 ron
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 7 oct 2013 18:00 de Cristi7
Un produs bun si ieftin este 100% Whey Core : 2250gr la 185 ron
M-ar tenta sa mi iau advanced whey sau pro whey sau iso whey si sa l fac cu dextroza.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|