Pagina 1 din 1
keenzo
Newbie 7 mesaje
|
Retentie de apa
scris pe 9 iul 2013 15:12 de keenzo
Hi to all !!
As vrea sa stiu daca,cunoastesti vre-un supliment,care sa ajute la eleminarea apei din corp!!!
Acest aspect ma enerveaza foarte tare,mai ales in zona pieptului,deoarece din cate am observat am vazut ca am apa !! gras nu sunt,dar de ex daca sar ,pieptul joaca ca o gelatina,inaltime am 1,85 m,iar greutate 76,5 kg ! Deci m-ar interesa un supliment ptr eliminarea apei,poate fi si de la magazin naturist nu am treaba !! ideea este sa functioneze,banuiesc ca treaba e legata si de alimentatie!! Am sa renunt la lichdele carbogazoase,si numai apa plata si ceai voi bea !! PS am citit undeva ca ptr eliminarea apei ,ar trebui sa beau mai multa apa pe zi,si sa fac un fel de ciclizare adica de luni pana joi sa beau o anumita cantitate de apa,iar joia cam pe la ora 16-17,sa opresc acest ciclu si sa nu mai beau deloc ziua respectiva ! ceva in genu era articolul !! Mersi
Editat de keenzo pe 9 iul 2013 15:12
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Retentie de apa
scris pe 9 iul 2013 15:26 de raduroberti
Hi to all !!
As vrea sa stiu daca,cunoastesti vre-un supliment,care sa ajute la eleminarea apei din corp!!!
Acest aspect ma enerveaza foarte tare,mai ales in zona pieptului,deoarece din cate am observat am vazut ca am apa !! gras nu sunt,dar de ex daca sar ,pieptul joaca ca o gelatina,inaltime am 1,85 m,iar greutate 76,5 kg ! Deci m-ar interesa un supliment ptr eliminarea apei,poate fi si de la magazin naturist nu am treaba !! ideea este sa functioneze,banuiesc ca treaba e legata si de alimentatie!! Am sa renunt la lichdele carbogazoase,si numai apa plata si ceai voi bea !! PS am citit undeva ca ptr eliminarea apei ,ar trebui sa beau mai multa apa pe zi,si sa fac un fel de ciclizare adica de luni pana joi sa beau o anumita cantitate de apa,iar joia cam pe la ora 16-17,sa opresc acest ciclu si sa nu mai beau deloc ziua respectiva ! ceva in genu era articolul !! Mersi
SA mai vorbit de acest subiect,este o prostie sa nu bei apa,organismul trebuie hidratat in permanenta
ca sa nu mai reti apa in organism primul lucru este sa renunti la adaosul de sare si la alimentele sarate
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 15:39 de AdrianSmile
Hi to all !!
E bine ca s-a deschis un topic pe acest subiect,am o problema si cred ca de aceasi natura,deci incordez pieptul(de ex) si cand apas cu degetul se simte moale si intra printre fibre chiar daca eu il simt incordat bine,ar putea fii o problema tot de la apa asimilata de muschi?
PS: Pieptul este destul definit deci nu este grasime sau altceva deasupra muschiului...
Never back down !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 16:24 de basu
E bine ca s-a deschis un topic pe acest subiect,am o problema si cred ca de aceasi natura,deci incordez pieptul(de ex) si cand apas cu degetul se simte moale si intra printre fibre chiar daca eu il simt incordat bine,ar putea fii o problema tot de la apa asimilata de muschi?
PS: Pieptul este destul definit deci nu este grasime sau altceva deasupra muschiului...
Este dezolant ce aud mai nou aici ... eu nu stiu de ce nu va ganditi ce spuneti ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
keenzo
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 17:26 de keenzo
SA mai vorbit de acest subiect,este o prostie sa nu bei apa,organismul trebuie hidratat in permanenta
ca sa nu mai reti apa in organism primul lucru este sa renunti la adaosul de sare si la alimentele sarate
pai sarat nu prea mananc,recunosc asa umpic cateodata ,dar o sa fac posibilul sa nu mai mananc deloc sarat,dar totusi avand in vedere ca nu exagerez cu saratul de la ce sa fie?? creatina monohidrat nu folosesc tocmai de aceea !! in momentul de fata suplimentul care il iau este super amino 6000 de la dymatize si testosteron booster !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 iul 2013 18:52 de basu
pai sarat nu prea mananc,recunosc asa umpic cateodata ,dar o sa fac posibilul sa nu mai mananc deloc sarat,dar totusi avand in vedere ca nu exagerez cu saratul de la ce sa fie?? creatina monohidrat nu folosesc tocmai de aceea !! in momentul de fata suplimentul care il iau este super amino 6000 de la dymatize si testosteron booster !
Mai baiatule mananca moderat de sarat ,ca sodiu se mai gaseste si in legume, alte alimente. Mananca moderat de sarat , dupa gust si BEA APA ca sa previi in primul rand inflamatia sistemica in organism. Ce apa retineti voi ?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 19:13 de sZoTaK
Mai baiatule mananca moderat de sarat ,ca sodiu se mai gaseste si in legume, alte alimente. Mananca moderat de sarat , dupa gust si BEA APA ca sa previi in primul rand inflamatia sistemica in organism. Ce apa retineti voi ? grasime in exces.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 19:14 de adi123
grasime in exces.
da, si eu cred cam acelasi lucru, dar baietii au spus ca nu e grasime, ca sunt definiti...
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 iul 2013 21:09 de basu
grasime in exces.
Poftim ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 21:51 de Gilu
am citit undeva ca ptr eliminarea apei ,ar trebui sa beau mai multa apa pe zi Exact.
Nu-ti trebuie nici un supliment.
Sarea din alimentatie poate fi un factor, asta in cazul in care stii ca mananci sarat.
Evita sa bei multa apa dupa mesele cu multi carbohidrati.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|