Pagina 1 din 1
sosorayd
Newbie 6 mesaje
|
cele mai bune produse !
scris pe 18 mai 2013 18:59 de sosorayd
Buna ziua, vreau sa stiu care din toate aceste magazine online (site-uri) sunt serioase si au produse premium, nu ma intereseaza preturile produselor ci calitatea lor.
Editat de sosorayd pe 18 mai 2013 19:00
|
sus |
|
Hdk
Senior member 56 mesaje
|
Re: cele mai bune produse !
scris pe 18 mai 2013 19:36 de Hdk
Buna ziua, vreau sa stiu care din toate aceste magazine online (site-uri) sunt serioase si au produse premium, nu ma intereseaza preturile produselor ci calitatea lor.
Eu , cat si cei de aici mai mult ca sigur,ti-as recomanda site-ul www.megaproteine.ro .
Parerea mea este ca pe site-ul lor gasesti tot ce iti este necesar.
|
sus |
|
sosorayd
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 18 mai 2013 19:48 de sosorayd
Eu , cat si cei de aici mai mult ca sigur,ti-as recomanda site-ul www.megaproteine.ro .
Parerea mea este ca pe site-ul lor gasesti tot ce iti este necesar.
Mersi mult.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 14:39 de sZoTaK
Am tot cautat si nu am gasit, parca am vazut un topic cu cele mai bune produse raport pret/calitate. O sa incep eu, pe categorii:
cel mai bun gainer- advanced mass- fara doar si poate. 45 % proteina, la un pret de 180 de lei- 4 kg
cea mai buna creatina - natural plus-creatina creapure, importata din Germania- 80 de lei/900 grame
cea mai buna multivitamina - aici, recunosc, nu am mare experienta, eu folosesc universal daily formula, care la 40 de lei/ 100 de zile, mi se pare decent.
cea mai buna proteina - lasand la o parte hidrolizatele, si izolatele, care mi se par mai mult marketing, si nu cred ca fac diferenta ( cel putin semnificativa) - advanced blend - 170 de lei/ 2.2 kg, proteina din 4 surse.
natural plus - whey protein, 2.5 kg/ 155 de lei. Nu am incercat, ma ghidez doar dupa continut ( 71 % proteina, daca imi amintesc bine).
cel mai bun produs beta-alanine - myprotein, 1 kg/ 169 lei ( nu are concurenta monentan)
cel mai bun fish-oil - omega balance - cu 360 mg EPA si 240 mg DHA pe portie de 1 capsula ( majoritatea produselor contin aceste valori per 2 capsule). costa 75 de lei 90 de bucati, DAR aveau si varianta de 250 de bucati, care la vreo 150 de lei era best-buy .
cel mai bun produs Citrulline Malate - Primaforce, nu am gasit altceva - 111 lei/ 200 de grame. nu e un pret senzational, dar asta e...
cea mai buna caffeina - advanced caffeine - 100 de bucati - 22 de ron ( 200 mg caffeina/ tableta)
citrulina, beta-alanina si caffeina le-am introdus, deoarece am invedere preprarea unui produs pre-workout acasa, si multi romani ar beneficia de asta.
Astept sugestii, eventuale oferte mai bune privind raportul pret/ calitate.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 21:08 de Razzzvanel
Am tot cautat si nu am gasit, parca am vazut un topic cu cele mai bune produse raport pret/calitate. O sa incep eu, pe categorii:
cel mai bun gainer- advanced mass- fara doar si poate. 45 % proteina, la un pret de 180 de lei- 4 kg
cea mai buna creatina - natural plus-creatina creapure, importata din Germania- 80 de lei/900 grame
cea mai buna multivitamina - aici, recunosc, nu am mare experienta, eu folosesc universal daily formula, care la 40 de lei/ 100 de zile, mi se pare decent.
cea mai buna proteina - lasand la o parte hidrolizatele, si izolatele, care mi se par mai mult marketing, si nu cred ca fac diferenta ( cel putin semnificativa) - advanced blend - 170 de lei/ 2.2 kg, proteina din 4 surse.
natural plus - whey protein, 2.5 kg/ 155 de lei. Nu am incercat, ma ghidez doar dupa continut ( 71 % proteina, daca imi amintesc bine).
cel mai bun produs beta-alanine - myprotein, 1 kg/ 169 lei ( nu are concurenta monentan)
cel mai bun fish-oil - omega balance - cu 360 mg EPA si 240 mg DHA pe portie de 1 capsula ( majoritatea produselor contin aceste valori per 2 capsule). costa 75 de lei 90 de bucati, DAR aveau si varianta de 250 de bucati, care la vreo 150 de lei era best-buy .
cel mai bun produs Citrulline Malate - Primaforce, nu am gasit altceva - 111 lei/ 200 de grame. nu e un pret senzational, dar asta e...
cea mai buna caffeina - advanced caffeine - 100 de bucati - 22 de ron ( 200 mg caffeina/ tableta)
citrulina, beta-alanina si caffeina le-am introdus, deoarece am invedere preprarea unui produs pre-workout acasa, si multi romani ar beneficia de asta.
Astept sugestii, eventuale oferte mai bune privind raportul pret/ calitate.
Citrulline Malate de la PrimaForce iti poti lua cu ~82RON cu tot cu transport de pe bodybuilding.com. Advanced Caffeine de la ProLab? Unde ai gasit la 100capsule?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 21:52 de sZoTaK
Citrulline Malate de la PrimaForce iti poti lua cu ~82RON cu tot cu transport de pe bodybuilding.com. Advanced Caffeine de la ProLab? Unde ai gasit la 100capsule? cine zicea ceva de prolab? e caffeina, marca advanced nutrition.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 22:43 de Razzzvanel
cine zicea ceva de prolab? e caffeina, marca advanced nutrition.
E un produs numit Advanced Caffeine al celor de la ProLab. Si mai taie din atitudine ca ma cam dezgusti
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 16:14 de mentzer
eu comand si de pe bodytimero.com, la multe din produsele au preturi foarte bune, am vazut si promotii gen 2+1 gratis sau promostack
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 18:28 de Razzzvanel
eu comand si de pe bodytimero.com, la multe din produsele au preturi foarte bune, am vazut si promotii gen 2+1 gratis sau promostack
Am mai luat si eu de la ei, dar doar prin prisma faptului ca au o gama mult mai larga decat alte site-uri. La unele produse au preturi ridicole (vezi gama Dymatize).
|
sus |
|
AndreyC
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 16:05 de AndreyC
Am mai luat si eu de la ei, dar doar prin prisma faptului ca au o gama mult mai larga decat alte site-uri. La unele produse au preturi ridicole (vezi gama Dymatize).
de acord cu tine, preturile nu sunt ok. ma uit numai la ce au pret mai bun
|
sus |
|
kammessya
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 1 ian 2014 20:52 de kammessya
salut.imi puteti recomanda firmele cu cele mai bune whey proteine ?(pretul nu conteaza)
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 1 ian 2014 23:44 de CosminPerjo
salut.imi puteti recomanda firmele cu cele mai bune whey proteine ?(pretul nu conteaza)
On platinum hydrowhey
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 2 ian 2014 02:03 de marius0
ON, MuscleTech, MusclePharm, Dymatize.
|
sus |
|
mir2809
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 4 feb 2014 10:30 de mir2809
Suplimentele pe care eu le folosesc in prezent le atasez, majoritatea sunt de la Scitec Nutrition si le folosesc de foarte multi ani deci sunt super multumita de ele . Primesc de la sponsorul meu si alte suplimente nutritive de la alte firma de ex acum cele noi din seria Arnold .
DSC04384.JPG (993.06 KB)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|