Pagina 1 din 1
BboyXan
Newbie 3 mesaje
|
Doresc un mic ajutor pentru abdomen.
scris pe 1 iul 2013 17:00 de BboyXan
Buna ziua .
As dori un expert un culturism care sa ma ajute si sa-mi dea sfaturi din cand in cand pentru masa abdominala.
Nustiu de ce, insa cateodata abdomenul meu (patratelele) par a fi cam grase, de parca ar avea lichid in ele.. oare de ce fac prea mult sau prea multe exercitii pentru abdomen intr-o zi?
Va rog ce-i care au adresa de emai-l conctactati-ma la :
fakegravity@yahoo.com
M-ai dati-mi indicatii si aici.
Va multumesc anticipat
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Doresc un mic ajutor pentru abdomen.
scris pe 1 iul 2013 17:42 de basu
Buna ziua .
As dori un expert un culturism care sa ma ajute si sa-mi dea sfaturi din cand in cand pentru masa abdominala.
Nustiu de ce, insa cateodata abdomenul meu (patratelele) par a fi cam grase, de parca ar avea lichid in ele.. oare de ce fac prea mult sau prea multe exercitii pentru abdomen intr-o zi?
fakegravity@yahoo.com
Va multumesc anticipat
Lucreaza abdomenul de 2-3 ori pe saptamana alternand serii de 12-20 de repetari cu cele cu multe repetari. Nu iti fie frica sa pui pe tine greutati. Patratelele alea nu au cum sa aiba lichid in ele ca nu sunt pliculete de sampon.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 18:12 de sZoTaK
Buna ziua .
fakegravity@yahoo.com
Va multumesc anticipat ai 55 de kg. fara suparare, nu vezi cum arati? pune mana si mananca, si lasa pozele alea de cocalar.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
BboyXan
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 18:19 de BboyXan
ai 55 de kg. fara suparare, nu vezi cum arati? pune mana si mananca, si lasa pozele alea de cocalar.
asa si la 14 ani jumate cum ai vrea sa arata hm?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iul 2013 18:20 de basu
Este vreo problema daca va respectati putin ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 18:54 de adi123
din poza pari cam slab desi ai acele patratele mult visate de toata lumea. ia si mananca serios, fa sport serios, odihneste-te serios. ai sa ai brate, piept, umeri, spate, picioare si abdomen formate perfect in cativa ani iar la 20 de ani ai sa vezi ce bine o sa te simti. daca vrei sa fii slab cat esti mic nu e prea important dar cand vei creste vei avea probleme. ti-o spune unul care stie
Editat de adi123 pe 1 iul 2013 18:54
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 19:04 de ssergiu
Toti au masa, dar vor abdomen. Tu esti pe dos
Stai f.bine la abdomen, dar n-ar strica sa pui si masa musculara. Incearca exercitii pt acasa: flotari, tractiuni etc. Daca ai timp de abdomene, sigur ai timp si pt alea!
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 2 iul 2013 01:12 de AirWalk
Sincer , pune ceva pe tine ca nu arati bine deloc .
E una sa fi slab si sa arati ca Lazar Angelov dar la varsta ta trebuie sa te axezi mai mult pe masa ( la varsta ta nu ar trebui sa te axezi pe nimic defapt ) , dale in plm de patratele ca o sa ajungi bat.
Editat de AirWalk pe 2 iul 2013 01:12
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 2 iul 2013 01:16 de adi123
Sincer , pune ceva pe tine ca nu arati bine deloc .
E una sa fi slab si sa arati ca Lazar Angelov dar la varsta ta trebuie sa te axezi mai mult pe masa , dale in plm de patratele ca o sa ajungi bat.
lazar angelov are masa musculara dezvoltata si un procentaj de grasime foarte mic. baiatul in cauza e slab de i se vad coastele, dar vrea patratele ca asa a vazut pe net ca se pozeaza lumea ia si te dezvolta ca o sa fii barbat si nu o sa fii in stare sa faci nimic daca esti slab la maturitate. bineinteles aici ma refer sa iti cresti musculatura nu grasimea ce trebuie pentru asta? o viata activa, exercitii de dezvoltare musculara si o alimentatie cat mai corecta. lasa sucurile, lasa chipsurile, lasa shaorma, lasa prajiturile, pizza ...(le mananci de pofta o data pe luna daca vrei) manaca piept de pui, peste, lapte, branza, oua, legume. toate preparate cat mai corect. nu prajeli de alea in ulei de bagi in tine 1000 de calorii la o masa
Editat de adi123 pe 2 iul 2013 01:18
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
BboyXan
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 2 iul 2013 10:17 de BboyXan
din poza pari cam slab desi ai acele patratele mult visate de toata lumea. ia si mananca serios, fa sport serios, odihneste-te serios. ai sa ai brate, piept, umeri, spate, picioare si abdomen formate perfect in cativa ani iar la 20 de ani ai sa vezi ce bine o sa te simti. daca vrei sa fii slab cat esti mic nu e prea important dar cand vei creste vei avea probleme. ti-o spune unul care stie
:| am asa ceva. acum am 15 ani credema te-ai mira daca mai vedea in poza .
Poza de la mine de profil e chiar veche.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 iul 2013 10:21 de basu
:| am asa ceva. acum am 15 ani credema te-ai mira daca mai vedea in poza .
Poza de la mine de profil e chiar veche.
Nu te intreb daca ai citit cumva ce ti-am scris ca banuiesc ca te-a interesat prea putin. Dar te intreb de ce oare nu pui poze actuale daca tot vrei un sfat ? Va atrag atentia la toti ca asta nu este un site de socializare unde sa comentati eventualele frustrari cu care va confruntati. Aici discutam despre antrenament, diete, etc. Sau daca doresti sa discuti subiecte din astea referitor la cat de bine arati, daca e bine sau nu e bine sa ti se vada dreptii, daca esti slab sau nu , exista o sectiune numita timp liber desi eu iti recomand perle si aberatii. Poti scrie acolo despre lichidul din drepti.
Editat de basu pe 2 iul 2013 10:29
|
sus |
|
Centauru
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 5 iul 2013 16:21 de Centauru
l-am incercat, si il fac pentru ca imi pare bun si simt ca imi arde abdomenul.
un alt plus este ca lucreaza fiecare parte de abdomen si nu dureaza mult ca si timp de executie.
eu fac toate exercitiile de la level 1, ma gandesc cam in 2 saptamani sa trec la level 2.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2013 16:26 de basu
Repet intrebarea : este o problema daca va respectati putin ?
|
sus |
|
Centauru
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 5 iul 2013 16:38 de Centauru
Nu cred ca a fost lipsa de respect in ce am scris si ai sters....a fost fix parerea mea despre el. A avut raspunsuri acide inclusiv pe unul din topicurile deschise de mine.
Chiar daca v-ati saturat sa raspundeti la aceleasi chestii mereu, asta nu inseamna ca tre sa imi raspunzi ironic sau sarcastic.Faptul ca nu stiu ceva pe un domeniu nu ma face sa fiu prost, incompetent sau in orice alt fel.
Vad ca i-se tolereaza cam orice si nu i-se atrage niciodata atentia, din contra, tot celor noi sau care nu au gresit cu ceva li-se atrage atentia.
My 2 cents
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2013 16:44 de basu
Eu nu cred ca este asa. Iti garantez ca nu i se tolereaza absolut deloc orice. Va rog sa comentati on topic. Am fost suficient de indulgent. Nu cred ca sunt abstract deloc.
Editat de basu pe 5 iul 2013 16:52
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2013 16:54 de basu
l-am incercat, si il fac pentru ca imi pare bun si simt ca imi arde abdomenul.
un alt plus este ca lucreaza fiecare parte de abdomen si nu dureaza mult ca si timp de executie.
eu fac toate exercitiile de la level 1, ma gandesc cam in 2 saptamani sa trec la level 2.
As prefera modelul clasic de antrenare cu greutati suplimentare si executii foarte controlate.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|