Pagina 1 din 1
BuGs
Junior member 33 mesaje
|
Antrenament acasa
scris pe 13 iun 2013 17:01 de BuGs
Salutare ! Sunt nou pe aici, si am si eu o intrebare !
Am acasa un aparat multifunctional, cu aproape 3-4 functii pentru fiecare grupa de muschi, o banca , gantere, haltere ,bara si bara Z.
Credeti ca pot lucra ceva, cat de cat , sa zic de calitati minime, cu aceste instrumente ! Daca ma as apuca sa iau si niste suplimente , credeti ca pot progresa !
Fac de 1 luna de zile si deja se vede ca am pus ceva, deci rezultatele sunt, dar sunt curios poate si voi mai sunteti care lucrati acasa si stitii mai bine !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Antrenament acasa
scris pe 13 iun 2013 19:26 de basu
Am acasa un aparat multifunctional, cu aproape 3-4 functii pentru fiecare grupa de muschi, o banca , gantere, haltere ,bara si bara Z.
Credeti ca pot lucra ceva, cat de cat , sa zic de calitati minime, cu aceste instrumente ! Daca ma as apuca sa iau si niste suplimente , credeti ca pot progresa !
Fac de 1 luna de zile si deja se vede ca am pus ceva, deci rezultatele sunt, dar sunt curios poate si voi mai sunteti care lucrati acasa si stitii mai bine !
Daca prin suplimente tu intelegi proteine , carbohidrati , eu iti spun ca nu ai nevoie de ele dar ai nevoie de corecturi, adica de schimbarea modului de viata. Aici intra si vitaminele si mineralele plus altele care tot suplimente sunt. Am mai spus asta dar vad ca de pomana. In toate aceste topicuri (multe este adevarat) nu discutam noi despre cum iti poti schimba modul de viata astfel incat avantajele sa fie la tine in teren ? Asta facem de ani buni. Bafta la citit!
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 30 iun 2013 11:44 de PROFESORUL
Fac de 1 luna de zile si deja se vede ca am pus ceva, deci rezultatele sunt, dar sunt curios poate si voi mai sunteti care lucrati acasa si stitii mai bine ! Normal ca poti progresa si acasa.Eu am lucrat cam un an si jumate acasa si au fost rezultate.Am o bara dreapta,un EZ,banca,gantere si vreo 100kg discuri pt gantere si bari.Dar a intervenit plafonarea si mi-am facut abonament la sala.Deci ideea e ca o perioada poti face si acasa si sa ai progrese.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 00:44 de ricardo
Normal ca poti progresa si acasa.Eu am lucrat cam un an si jumate acasa si au fost rezultate.Am o bara dreapta,un EZ,banca,gantere si vreo 100kg discuri pt gantere si bari.Dar a intervenit plafonarea si mi-am facut abonament la sala.Deci ideea e ca o perioada poti face si acasa si sa ai progrese.
...in plus acasa poti fi mai usor distras de alte activitati...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 iul 2013 10:38 de basu
...in plus acasa poti fi mai usor distras de alte activitati...
Mergand pe principiul asta si la sala poti fi distras de multe lucruri. Sunt o gramada de colanti colorati pe acolo.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|