Pagina 1 din 1
Cosmin112
Junior member 36 mesaje
|
definireaa
scris pe 1 iun 2013 11:33 de Cosmin112
Vreau sa stiu daca totusi apa este importanta in timpul antrenamentului ( in pauze ma refer)
Unii spun ca se depune altii ca ajuta muschi si vreau un raspuns calumea
|
sus |
|
Robert96
Senior member 54 mesaje
|
Re: definireaa
scris pe 1 iun 2013 11:35 de Robert96
Vreau sa stiu daca totusi apa este importanta in timpul antrenamentului ( in pauze ma refer)
daca faci definire incearca sa reduci cantitatea de apa
|
sus |
|
Cosmin112
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 12:46 de Cosmin112
Beau cat sa imi clatesc gura oricum vroiam sa stiu cat e de important sa bei apa
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 12:51 de marius0
Din contra, trebuie sa bea cat mai multa apa. Restrictionarea cantitatii de apa poate sa duca la retentie de apa.
Editat de marius0 pe 1 iun 2013 12:54
|
sus |
|
Cosmin112
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 12:54 de Cosmin112
Din contra. Trebuie sa bea cat mai multa apa. Restrictionarea cantitatii de apa poate sa duca la retentie de apa.
Deci poate sa imi explice cineva mai detaliat si mai exact???
Ce vrei mai detaliat ? Nu ai voie sa scoti apa din dieta niciodata. Bea apa atat cat ai nevoie si lasa intrebarile fara rost. Retentia de apa este altceva si nu ai tu treaba cu asta atat timp cat nu discutam de staza limfatica. Se renunta la apa in ultimele trei zile inainte de concurs cand se face incarcarea cu carbo. Nu este nici asta treaba ta. Bea in fiecare zi 2-3 litri de lichide gen apa plata , ceaiuri bune (nu cacarii din alea din comert), manaca alimente care contin apa ca sa eviti constipatia sigmoidala pt ca mananci multe proteine. Apa nu igrasa , nu se depune nu afecteaza slabirile (dar slabirile afecteaza sanatatea).
Editat de basu pe 1 iun 2013 14:04
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 13:47 de raduroberti
Se depune ???
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 14:06 de basu
Beau cat sa imi clatesc gura oricum vroiam sa stiu cat e de important sa bei apa
Cine te invata asa ceva isi bate joc de tine si poti sa ii spui ca am zis eu Basu pe Culturism.ro ca este un prost.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cosmin112
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 14:26 de Cosmin112
Cine te invata asa ceva isi bate joc de tine si poti sa ii spui ca am zis eu Basu pe Culturism.ro ca este un prost.
Am inteles SEFU!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 15:01 de stefanp
daca faci definire incearca sa reduci cantitatea de apa nu mai da sfaturi daca nu stii ce vorbesti
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iun 2013 16:39 de basu
Am inteles SEFU!
Daca eram cumva pe undeva seful tau cu siguranta acum stiai cate ceva despre metabolismul apei. Dar nu este greu sa cauti asa ceva si pe google.
|
sus |
|
Cosmin112
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 17:50 de Cosmin112
Daca eram cumva pe undeva seful tau cu siguranta acum stiai cate ceva despre metabolismul apei. Dar nu este greu sa cauti asa ceva si pe google.
ia-o ca pe o forma de respect =)
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 17:56 de sZoTaK
daca faci definire incearca sa reduci cantitatea de apa ai castigat titlul de cel mai stupid comentariu al anului.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 19:46 de Gilu
E ok ca vrei sa ajuti si tu, da mai rau ii faci omului daca te asculta.
Iti lipsesc cele mai elementare notiuni in nutritie si nu consider ca e bine sa spui tu cuiva ce sa faca.
Mai bine pune te pe citit pt ca mai mare nevoie de informatie ai tu decat cel care a deschis topicul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 19:46 de Gilu
Iti lipsesc cele mai elementare notiuni in nutritie si nu consider ca e bine sa spui tu cuiva ce sa faca.
Mai bine pune te pe citit pt ca mai mare nevoie de informatie ai tu decat cel care a deschis topicul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iun 2013 21:14 de basu
Exista o categorie mai larga de experti care isi dau cu parerea cata proteina asimileaza un om la o masa, cand este bine sa faci cardio, este bine sa bei apa sau nu , etc ... fara sa aiba nici cea mai vaga idee despre ce vorbesc. Daca cei care cauta o informatie pe un forum ca asta nu au altceva de facut decat sa se uite in gura lor sunt mai prosti ca ei.
|
sus |
|
anaaa
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 5 iun 2013 15:38 de anaaa
Buna,
Citesc forumul vostru de cateva luni si incerc sa inteleg ce e corect sa fac.
Precizez ca am 1.60 si mai nou 49 de kg (de la 46-47) si merg la sala de vreo 6 luni (cardio 15 min si dupa aparate/pe grupe).
Initial am vrut doar sa-mi tonific muschii dupa care (evident) am vrut mai mult, sa-i definesc...destul de mult.
Si aici au aparut "problemele" pe care sper sa le depasesc.
Dupa 6 luni de antranamente intense (4-5 ori pe saptamana) cu pauze scurte intre exercitii si munca serioasa (adica ma agitat serios la sala) m-am blocat.
Acum 2 saptamani m-am intors din vacanta cu 49 de kg si m-am apucat sa iau Animal Cuts (2 plicuri pe zi - fara sa scot nimic) si un plic de Pak + 2 mg carnitina cu 30 de min inainte de antrenament.
Si surprize - suprize...n-am slabit deloc (desi am 13 zile de Cuts +Pak+ carnitina) si parca nu se mai intampla nimic...
Asta nu-mi place deloc avand in vedere ca in primele 3-4 luni am avut rezultate spectaculoase.
Precizez ca: am schimbat extercitiile, regim alimentar tin de la inceputul celor 6 luni (mai putin in perioada de vacanta unde am luat 2 kg).
Nu vreau sa slabesc pentru ca n-am de unde...vreau doar sa inlocuiesc grasimea (ca ea inca exista in zonele esentiale) cu masa, nu vreau nici sa fiu o culturista!
Ce pot face sa ies din perioada asta de stagnare si sa ard grasimea?
Multumesc mult.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 5 iun 2013 17:08 de raduroberti
Buna,
Precizez ca am 1.60 si mai nou 49 de kg (de la 46-47) si merg la sala de vreo 6 luni (cardio 15 min si dupa aparate/pe grupe).
Initial am vrut doar sa-mi tonific muschii dupa care (evident) am vrut mai mult, sa-i definesc...destul de mult.
Dupa 6 luni de antranamente intense (4-5 ori pe saptamana) cu pauze scurte intre exercitii si munca serioasa (adica ma agitat serios la sala) m-am blocat.
Acum 2 saptamani m-am intors din vacanta cu 49 de kg si m-am apucat sa iau Animal Cuts (2 plicuri pe zi - fara sa scot nimic) si un plic de Pak + 2 mg carnitina cu 30 de min inainte de antrenament.
Si surprize - suprize...n-am slabit deloc (desi am 13 zile de Cuts +Pak+ carnitina) si parca nu se mai intampla nimic...
Asta nu-mi place deloc avand in vedere ca in primele 3-4 luni am avut rezultate spectaculoase.
Precizez ca: am schimbat extercitiile, regim alimentar tin de la inceputul celor 6 luni (mai putin in perioada de vacanta unde am luat 2 kg).
Nu vreau sa slabesc pentru ca n-am de unde...vreau doar sa inlocuiesc grasimea (ca ea inca exista in zonele esentiale) cu masa, nu vreau nici sa fiu o culturista!
Multumesc mult.
poti sa iei 5 cuti de animal cuts daca mananci mai mult decat arzi... degeaba...
Alimentatia e baza,iti trebuie deficit caloric...si exerciti cardio
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 17 iun 2013 12:16 de Cristi7
Corpul este format din 60-70% apa,trebuie sa bem minim 2 l de apa pe zi,iar in timpul antrenamentului este f f importanta. AM vazut undeva ca este foarte important ca in timpul antrenamentului sa bei apa,inainte sa ti se faca sete ca sa-ti reziste mai mult muschii la efort.
|
sus |
|
Kydd0
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 17 iun 2013 23:20 de Kydd0
Bea apa atata cat simti ca iti trebuie ... nici prea putina apa incat sa nu te deshidratezi ... nici prea multa ca te molesesti ...
Ia cate o gura doua de apa la 2 serii maxim ... nu astepta sa ti se faca sete.
Zilnic se recomanda sa consumam minim 2L de apa ... insa noi fiind persoane care depunem un efort mai mare decat un simplu om casa - birou - casa ... ar fi indicat ca , cantitatea de apa sa fie mult mai mare decat 2L. ( personal cand fac cardio intr-o zi ... consum 2L doar la sala - iar cand trag de fiare ajung la 1.5 L )
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 18 iun 2013 21:51 de ricardo
Buna,
Multumesc mult.
...sunt curios care este alimentatia ta ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|