Pagina 1 din 1
makavely
Junior member 23 mesaje
|
Slabire fara cardio
scris pe 22 apr 2013 08:50 de makavely
De curand am fost diagnosticat cu o atroza patelo femurala stanga incipienta, adica mi s-a distrus din cartilajul genunchiului. Mi s-a recomandat sa nu fac exces cu miscarile care solicita genunchiul, deci alergare, mers f mult si bicicleta nu pot sa fac. Ce alta alternativa as avea pentru a continua procesul de slabire, mai am de dat jos vreo 6 kg ca sa ajung la greutatea optima. Va multumesc
Make sports for o healthy life.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Slabire fara cardio
scris pe 22 apr 2013 09:00 de raduroberti
De curand am fost diagnosticat cu o atroza patelo femurala stanga incipienta, adica mi s-a distrus din cartilajul genunchiului. Mi s-a recomandat sa nu fac exces cu miscarile care solicita genunchiul, deci alergare, mers f mult si bicicleta nu pot sa fac. Ce alta alternativa as avea pentru a continua procesul de slabire, mai am de dat jos vreo 6 kg ca sa ajung la greutatea optima. Va multumesc
dute la o clinica de nutritie sau consulta un medic nutritionist, in principiu Dieta lowcarbs sau keto sunt cele mai eficiente
O sa te indrume sa iti faci un lant de analize (si cea de rata metobolica) o sa ai rezultate bune...
Succes
Editat de raduroberti pe 22 apr 2013 10:25
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 09:37 de Gilu
Saci...daca stii cum.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 10:34 de basu
1. Miscari cu bratele mai mult , exact ce a spus Gilu. Iti dai seama si singur ca miscarile care implica genunchiul respectiv vor deteriora cartilajul si mai mult.
2. Suplimente cu glucozamina si condroitina. Sulfatul de condroitina are calitatea de a bloca acele enzimi care deterioreaza cartilajul. Deci afectiunea va evolua mult mai lent.
3. Controleaza strict dieta. Este singura ta sansa. Masa ta corporala are primul cuvant aici.
4. Trebuie sa te preocupe atat afectiunea in sine cat si motivele care au declansat-o. Exista posibilitatea ca pe viitor sa te trezesti cu o alta articulatie in situatia asta. Deci trebuie sa te si investighezi periodic. Distrugerea va continua inevitabil, insa ritmul de distrugere depinde de greutate si de efort (de modul cum va vei "menaja"articulatiile de efort excesiv).
5. Alica antiinflamatori pe zona dar nu garantez ca te ajuta.
Editat de basu pe 22 apr 2013 10:35
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
voitechracer
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 27 mai 2013 04:19 de voitechracer
Inot daca nu iti utilizezi puternic picioarele si...box la sac. De asemenea mareste numarul de antrenamente pt. ABS.
|
sus |
|
mirceagab
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 28 mai 2013 18:45 de mirceagab
Inot daca nu iti utilizezi puternic picioarele si...box la sac. De asemenea mareste numarul de antrenamente pt. ABS.
Antrenamentele specifice ABS nu ajuta neaparata la slabire. Indicat ar fi sa maresti antrenamentele de orice fel, care implica multa miscare ( fara picioare bineinteles ) insa nu tras de fiare pentru ca asta nu o sa te ajute.
Dar cum s-a zis si mai sus, va trebui sa faci foamea cu alte cuvinte.
Personal Trainer, SCHWINN Cycling Instructor & Group Fitness Instructor
- la Sportify Fitness Club Rm. Valcea
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 31 mai 2013 22:44 de cernescu16
Antrenamentele specifice ABS nu ajuta neaparata la slabire. Indicat ar fi sa maresti antrenamentele de orice fel, care implica multa miscare ( fara picioare bineinteles ) insa nu tras de fiare pentru ca asta nu o sa te ajute.
Dar cum s-a zis si mai sus, va trebui sa faci foamea cu alte cuvinte. nu trebuie sa faci foamea, nu te ajuta asta cu nimic trebuie sa ai o dieta stricta asa cum au zis si colegii mai sus..
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 08:25 de basu
Dar cum s-a zis si mai sus, va trebui sa faci foamea cu alte cuvinte.
Sau mai bine ar fi sa nu o faca. De fapt asa ar fi ideal. Reducerea nr de calorii nu inseamna foame. Gilu a explicat asta de nenumarate ori dar nu are cui. Matematica este grea.
Editat de basu pe 1 iun 2013 08:29
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 iun 2013 10:43 de Gilu
Antrenamentele specifice ABS nu ajuta neaparata la slabire. Nu neaparat?!...Nu ajuta deloc.
insa nu tras de fiare pentru ca asta nu o sa te ajute.
Total fals.Antrenamentele anaerobe au cel mqi puternic efect asupra metabolismului.
Editat de Gilu pe 1 iun 2013 10:44
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 iun 2013 10:47 de Gilu
Sau mai bine ar fi sa nu o faca. De fapt asa ar fi ideal. Reducerea nr de calorii nu inseamna foame. Gilu a explicat asta de nenumarate ori dar nu are cui. Matematica este grea. Asa e Florin.
Nelamurirea mea e ca nu inteleg unde a vazut colegu aici recomandari de greva foamei.
Am citit toate posturile si nu reiese din nici unul ca trebuie sa se infometeze.
Editat de Gilu pe 1 iun 2013 10:48
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|