Pagina 1 din 1
Silver87
Newbie 1 mesaje
|
Acnee de la suplimente
scris pe 11 mar 2008 13:40 de Silver87
Am incercat mai multe produse de la Redis dar nu cred ca asta conteaza ci conteaza faptul ca de la ele imi ies cosuri p frunteDE CE?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Acnee de la suplimente
scris pe 12 mar 2008 12:18 de murphy2
Am incercat mai multe produse de la Redis dar nu cred ca asta conteaza ci conteaza faptul ca de la ele imi ies cosuri p frunteDE CE?
[blue]repet nu suntem doctori...deci sfaturile noastre trebuie luate strict orientativ.[/blue]
du-te la un dermatolog si fa niste analize de sange pentr ficat.
posibil ca organismul tau sa fie supraincarcat ,mod de alimentare sau poate chiar de la suplimente....pe care nu le tolereaza si ca atare raspunde in modul asta.
Dermatologul cred, iti va rezolva problema int-o masura foarte mare....nu mai pune intrebari aici...pentru ca stiu ce inseamna un ten dificil....si medicii sunt singurii care ne pot ajuta eficient.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
scris pe 12 mar 2008 16:18 de Criminalu
Am incercat mai multe produse de la Redis dar nu cred ca asta conteaza ci conteaza faptul ca de la ele imi ies cosuri p frunteDE CE? am prieteni care le-au aparut cosuri pe pe piept sau spate etc...de la transpiratie,poate si tie la fel cine stie?
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 20:46 de cernescu16
nu cred ca are treaba cu suplimentele. eu nu am nimic. altul trebuie sa fie motivul cat timp ai de cand bagi fara pauza? eu la inceput ma barbeream cu lama vreo 2 luni si atunci mi-am stricat tot tenul..acum am masina si nu mai am probleme cu iritatul.. dar de cand is pe keto (2 saptamani) parca or inceput sa imi apara multe
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 20:46 de Cristi7
nu cred ca are treaba cu suplimentele. eu nu am nimic. altul trebuie sa fie motivul
Cosurile apar in mod special la adolescenti,mai ales la cei virgini),fara niciun fel de gluma.
Si eu mai am cate 1-2 cosuri,dar nu foarte vizibile,acneea e mai mare si mai pronuntata din cate stiu
Editat de Cristi7 pe 29 mai 2013 20:47
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 21:05 de adi123
cat timp ai de cand bagi fara pauza? eu la inceput ma barbeream cu lama vreo 2 luni si atunci mi-am stricat tot tenul..acum am masina si nu mai am probleme cu iritatul.. dar de cand is pe keto (2 saptamani) parca or inceput sa imi apara multe
e posibil sa iti apara de la grasimi din dieta keto.
eu iau de 14 luni incontinuu suplimente. o singura data mi-a aparut pe spate vara trecuta din cauza transpiratiei (aveam un tricou sintetic si am mers cu ala ud pe mine acasa).
daca ai 1-2 cosuri cum spune cristi nu iti fa griji, poti sa le spargi, sa le rupi, daca ai mai multe, incearca niste creme de alea impotriva acneei.
acneea mai poate aparea dupa combinatia transpiratie+praf.
Editat de adi123 pe 29 mai 2013 21:09
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 21:08 de cernescu16
Cosurile apar in mod special la adolescenti,mai ales la cei virgini),fara niciun fel de gluma.
Si eu mai am cate 1-2 cosuri,dar nu foarte vizibile,acneea e mai mare si mai pronuntata din cate stiu frate faza cu virginii nu tine , nu mai is virgin de la 17 ani. tot cam de pe atunci am inceput sa ma si barbieresc calumea(odata la 1-2 saptamani) cu spuma si lama si de atunci m-am nenorocit. pana acum aveam pete pe obraji , dar cum am zis de cand is pe keto or inceput sa imi apara si mai multe si pe frunte,umeri..
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 22:11 de marius0
Si mie a inceput sa imi apara o acnee destul de urata de cand m-am apucat de sala. La inceput doar pe frunte dar acum am si pe spate si umeri...Acum de cand s-a incalzit vad nu imi mai apar aproape deloc si sincer chiar nu stiu de la ce e. Am avut-o si cand luam suplimente dar si cand nu luam.
La 21 de ani cred ca nu are nicio treaba cu acneea care apare la adolescenti.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|