Pagina 1 din 1
Cristy94
Junior member 11 mesaje
|
Ce suplimente sunt bune pentru ingrasare
scris pe 29 mai 2013 13:51 de Cristy94
Salut ! deci am 18 ani 1,83 si 60kg. As vrea sa imi spuneti si mie un supliment care ingrasa rapid. Ma gandeam la Mixforte-r sau gfx8 , dar am inteles ca e mai bun MixForte-r pentru ingrasare, eventual sa il combin cu creatina. Am vrea sa fac 65-70kg in 1-2-3 luni de zile. Astept raspunsuri
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
Re: Ce suplimente sunt bune pentru ingrasare
scris pe 29 mai 2013 14:31 de Razzzvanel
Salut ! deci am 18 ani 1,83 si 60kg. As vrea sa imi spuneti si mie un supliment care ingrasa rapid. Ma gandeam la Mixforte-r sau gfx8 , dar am inteles ca e mai bun MixForte-r pentru ingrasare, eventual sa il combin cu creatina. Am vrea sa fac 65-70kg in 1-2-3 luni de zile. Astept raspunsuri
Cel mai bun supliment de ingrasare este ... wait for it ... surplusul de calorii!
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121703981 uite-aici un thread amanuntit care te-nvata cum sa-ti calculezi necesaru' de calorii.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 18:39 de s1d0x
tu chiar vrei sa te ingrasi ? sau vrei masa musculara ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 18:42 de adi123
tu chiar vrei sa te ingrasi ? sau vrei masa musculara ?
un slab cand spune "vreau sa ma ingras" se refera normal la masa musculara. doar nu crezi ca vrea sa puna pe el doar grasime.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Cristy94
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 22:37 de Cristy94
un slab cand spune "vreau sa ma ingras" se refera normal la masa musculara. doar nu crezi ca vrea sa puna pe el doar grasime.
Are dreptate.. Deci vreau sa pun vreo 5-10 kg mai rapid , drept urmare ce supliment imi recomandati intre gfx8 si mixforte-r (care am inteles ca are 70% carbohidrati) + creatina.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 23:01 de s1d0x
Are dreptate.. Deci vreau sa pun vreo 5-10 kg mai rapid , drept urmare ce supliment imi recomandati intre gfx8 si mixforte-r (care am inteles ca are 70% carbohidrati) + creatina.
eu as merge pe gfx, e mai de calitate
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 01:54 de mariaan
Salut ! deci am 18 ani 1,83 si 60kg. As vrea sa imi spuneti si mie un supliment care ingrasa rapid. Ma gandeam la Mixforte-r sau gfx8 , dar am inteles ca e mai bun MixForte-r pentru ingrasare, eventual sa il combin cu creatina. Am vrea sa fac 65-70kg in 1-2-3 luni de zile. Astept raspunsuri seriouss mass optimum nutrition
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 14:48 de sZoTaK
Are dreptate.. Deci vreau sa pun vreo 5-10 kg mai rapid , drept urmare ce supliment imi recomandati intre gfx8 si mixforte-r (care am inteles ca are 70% carbohidrati) + creatina. advanced mass. mai buna ca compozitie decat gfx, si mai ieftina
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 15:59 de ssergiu
advanced mass. mai buna ca compozitie decat gfx, si mai ieftina
Eu le vad la fel si ca pret si ca compozitie.
Il sustin pe colegu cu serious mass de mai sus.
Partenerul meu de antrenament e ectomorf extrem. Cu GFX8 sau altele care au raport de proteine maxim 2carbo:1prot nu a pus niciun kg desi trage de fiare de 5-6 ani. Cu Serious Mass s-a vazut diferenta dupa primele saptamani.
Atentie! Initiatorul topicului a zis ca vreau "ingrasare", adika kg rapide nu de cea mai buna calitate.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 17:44 de sZoTaK
Eu le vad la fel si ca pret si ca compozitie.
Il sustin pe colegu cu serious mass de mai sus.
Partenerul meu de antrenament e ectomorf extrem. Cu GFX8 sau altele care au raport de proteine maxim 2carbo:1prot nu a pus niciun kg desi trage de fiare de 5-6 ani. Cu Serious Mass s-a vazut diferenta dupa primele saptamani.
Atentie! Initiatorul topicului a zis ca vreau "ingrasare", adika kg rapide nu de cea mai buna calitate. e picat in cap, daca vrea sa puna pe el grasime. atunci sa nu ia suplimente, sa stea pe canapea, sa se uita la acasa tv, sa manance pizza si sa bea cola, si in cateva saptamani isi atinge scopul
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 18:10 de adi123
e picat in cap, daca vrea sa puna pe el grasime. atunci sa nu ia suplimente, sa stea pe canapea, sa se uita la acasa tv, sa manance pizza si sa bea cola, si in cateva saptamani isi atinge scopul
.... si va ajunge slab cu burta. exact cum am fost eu va avea brate slabe, piept deloc, umeri spate nici atat, dar va avea o "minge" la nivelul abdomenului
Editat de adi123 pe 7 iun 2013 18:11
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 20:16 de ssergiu
e picat in cap, daca vrea sa puna pe el grasime. atunci sa nu ia suplimente, sa stea pe canapea, sa se uita la acasa tv, sa manance pizza si sa bea cola, si in cateva saptamani isi atinge scopul
asta e fratemi-o
si n-are nici un pic de burta, dar muschi nici atat
pur si simplu sunt unii de care se leaga f greu grasimea, dar si muschii
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 20:56 de basu
Deci suplimentele pt ingrasare sunt la fel de ... proste ca si intrebarea nu ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|