Pagina 22 23 24 25 26 27 28 din 32
VIP
Junior member 48 mesaje
|
Xplode
scris pe 1 mai 2013 13:50 de VIP
Vreau sa iau timp de 6 saptamani Creatine FX , iar dupa aia pot lua Xplode , tinand cont ca acest contine creatina , sau sa fac o pauza de cateva saptamani si dupa aia sa iau Xplode.
Train HARD or go HOME!!!
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Anabolic protein
scris pe 7 mai 2013 16:48 de raduroberti
Am vazut si eu cum arata creatina creature de la pro nutrition,sincer nu imi vine sa cred...chiar pare sa fie cea germana,cred ca o sa iau si eu o cutie de 250g sa i fac un test
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 17:02 de ssergiu
care ar mai fi germane sigur?
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
Marius86
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 17:14 de Marius86
care ar mai fi germane sigur?
Cele ce contin creatina,marca creapure.Creapure se fabrica in Germania.
Eu,folosesc CreAnabol si e super produsul.
Editat de Marius86 pe 7 mai 2013 17:17
Iron on my mind.
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 7 mai 2013 17:17 de ssergiu
Cele ce contin creatina,marca creapure.Creapure se fabrica in Germania.
m-ar interesa niste exemple ...
de exemplu creatina de la ON, sau qualitine de la gaspari?
|
sus |
|
Marius86
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 17:27 de Marius86
m-ar interesa niste exemple ...
de exemplu creatina de la ON, sau qualitine de la gaspari?
Din cate stiu eu,cei de la on isi fac singuri suplimentele.Nu importa "materia prima",asta am citit.Qualitine am folosit,dar nu specifica de unde vine creatina
Iron on my mind.
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 7 mai 2013 17:30 de ssergiu
Din cate stiu eu,cei de la on isi fac singuri suplimentele.Nu importa "materia prima",asta am citit.Qualitine am folosit,dar nu specifica de unde vine creatina
Am cautat si eu putin ... Cea de la ON sigur e:
Each serving supplies a full 5 grams (5000 mg) of 99.9% pure Creapure(tm) brand Creatine Monohydrate. The patented production method used to produce this Creatine yields a tasteless, odorless powder that mixes easily into water or juice and does not readily settle to the bottom. As a result, the gritty taste or texture you may have experienced with other Creatine powders is not associated with this product.
Intradevar ... la cea de la Gaspari nu specifica. Eu ma gandeam sa iau una dintre astea doua, dar cred ca ON ramane
Inca mai am vreo 20 de serviri din cea de la Pronutrition. Dar e creatina simpla nu creapure de care se amintea mai sus
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 20:09 de raduroberti
Am cautat si eu putin ... Cea de la ON sigur e:
Each serving supplies a full 5 grams (5000 mg) of 99.9% pure Creapure(tm) brand Creatine Monohydrate. The patented production method used to produce this Creatine yields a tasteless, odorless powder that mixes easily into water or juice and does not readily settle to the bottom. As a result, the gritty taste or texture you may have experienced with other Creatine powders is not associated with this product.
Intradevar ... la cea de la Gaspari nu specifica. Eu ma gandeam sa iau una dintre astea doua, dar cred ca ON ramane
Inca mai am vreo 20 de serviri din cea de la Pronutrition. Dar e creatina simpla nu creapure de care se amintea mai sus
cea mai buna creatina folosita de mine este de la Beast Sports Nutrition... Creature
2.musclepharm
3.on
toate contin creatina germana creApure
acum mi am luat de la pro nutrition )
Editat de raduroberti pe 7 mai 2013 20:10
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
Parerea mea
scris pe 7 mai 2013 21:18 de FANI
Daca iei cantitate cu cantitate vei ajunge la concluzia ca o servire de Whey Gold Standard e mai ieftina decat una de pro whey.Ca si calitate cred ca sunt diferente despre care nu se poate discuta.Asa ca degeaba iei supliment mai ieftin daca 30 gr proteine le vei gasii in doua masuri de supliment decat in una de supliment mai scump.
Parerea mea e ca Pro nutrition este cel mai bun compromis de pe piata firmelor de suplimente sportive.
|
sus |
|
ssergiu
|
Re: Parerea mea
scris pe 13 mai 2013 16:47 de ssergiu
Am vazut ca cei de la PN vor lansa in curand si proteine din carne de vita. Ce parere aveti?
Asta e unul dintre ele:
beef.jpg (611.97 KB)
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 13 mai 2013 18:33 de sZoTaK
Am vazut ca cei de la PN vor lansa in curand si proteine din carne de vita. Ce parere aveti?
Asta e unul dintre ele:
covie carnivor? nu stiu, nu cred ca voi schimba met-rx prea curand.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
catalinutzR80
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 mai 2013 04:09 de catalinutzR80
Mi-am comandat miercuri pe la ora 3 produsul Gfx8 de la ProNutrition. Am selectat sa mi se trimita prin curierat rapid si am inteles ca esti sunat pentru a confirma comanda. Dupa ce am selectat ca vreau sa cumpar produsul respectiv , nu am mai fost sunat de nimeni dar am primit un mail in care scria produsul cumparat de mine si atat. Nu am mai comandat pana acum suplimente nutritive online si vreau sa stiu daca mi s-a luat in vedere comanda facuta desi nu m-a sunat nimeni. Le-am lasat un mesaj pe pagina oficiala dar nu raspunde nimeni. Cei care v-ati cumparat produse la ei , in cat timp v-au ajuns ?
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 17 mai 2013 10:03 de cernescu16
Mi-am comandat miercuri pe la ora 3 produsul Gfx8 de la ProNutrition. Am selectat sa mi se trimita prin curierat rapid si am inteles ca esti sunat pentru a confirma comanda. Dupa ce am selectat ca vreau sa cumpar produsul respectiv , nu am mai fost sunat de nimeni dar am primit un mail in care scria produsul cumparat de mine si atat. Nu am mai comandat pana acum suplimente nutritive online si vreau sa stiu daca mi s-a luat in vedere comanda facuta desi nu m-a sunat nimeni. Le-am lasat un mesaj pe pagina oficiala dar nu raspunde nimeni. Cei care v-ati cumparat produse la ei , in cat timp v-au ajuns ? nu te suna nimeni, doar iti trimit email. probabil azi o sa ajunga sau cel tarziu luni
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 mai 2013 10:38 de basu
nu te suna nimeni, doar iti trimit email. probabil azi o sa ajunga sau cel tarziu luni
Cred ca exista in formularul de comanda o optiune care trebuie bifata si in care poti cere sa iti fie confirmata comanda telefonic sau sa fii contactat pt detalii suplimentare. Daca nu a bifat-o pe aia nu te suna nimeni. Este recomandabil sa bifezi asa ceva (si m-am intalnit cu asa ceva de multe ori) pt ca daca nu stai pe net (ca nu toti sobolanesc pe acolo aiurea ore intregi) sau esti plecat si nu poti intra nu ai de unde sa stii care este situatia comenzii tale. Daca produsul nu mai este stoc de exmplu te poti trezii ca astepti mult si bine ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
catalinutzR80
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 mai 2013 13:12 de catalinutzR80
Cred ca exista in formularul de comanda o optiune care trebuie bifata si in care poti cere sa iti fie confirmata comanda telefonic sau sa fii contactat pt detalii suplimentare. Daca nu a bifat-o pe aia nu te suna nimeni. Este recomandabil sa bifezi asa ceva (si m-am intalnit cu asa ceva de multe ori) pt ca daca nu stai pe net (ca nu toti sobolanesc pe acolo aiurea ore intregi) sau esti plecat si nu poti intra nu ai de unde sa stii care este situatia comenzii tale. Daca produsul nu mai este stoc de exmplu te poti trezii ca astepti mult si bine ...
Nu tin minte sa fi vazut vreo casuta ce trebuie bifata pentru confirmare dar o sa fiu mai atent data viitoare. Mi-a ajuns acu o ora produsul. Mersi de raspuns.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 17 mai 2013 15:29 de MrOlympia
Nu tin minte sa fi vazut vreo casuta ce trebuie bifata pentru confirmare dar o sa fiu mai atent data viitoare. Mi-a ajuns acu o ora produsul. Mersi de raspuns.
A aparut si Beef up si Beef Mass si100 % Beef protein . O proteina scumpa intradevar dar pare si de calitate dupa hidrolizat . Cred ca o sa incerc 100 % beef protein.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 mai 2013 15:46 de basu
A aparut si Beef up si Beef Mass si100 % Beef protein . O proteina scumpa intradevar dar pare si de calitate dupa hidrolizat . Cred ca o sa incerc 100 % beef protein.
Interesant ! Al trei-lea in special pt mine .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 17 mai 2013 17:25 de ssergiu
Cu siguranta voi incerca Beef Up si 100% Beef
Editat de ssergiu pe 17 mai 2013 17:25
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 18 mai 2013 14:25 de Tooxie
Cu siguranta voi incerca Beef Up si 100% Beef
Ambele mi se par foarte ok, dar nu merita cumparate. Cu banii aia iti cumperi carne de vita si iesi mai castigat.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 18 mai 2013 14:44 de FANI
Folosesc niste caseina de la ei.Pamant de flori,nu altceva.Gust mediocru iar de dizolvat se dizolva foarte greu si cu ceva cocoloase.Singurul supliment de la ei folosit si cu siguranta si ultimul.
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 19 mai 2013 12:47 de XyZz
Pentru masa musculara (am 1.82 66kg) ce sa aleg dintre:
-Iso Whey
-Milk&Egg
-Pro Whey
-Whey Protein?
Toate de la Pronutriton.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 19 mai 2013 12:59 de stefanp
Pentru masa musculara (am 1.82 66kg) ce sa aleg dintre:
-Iso Whey
-Milk&Egg
-Pro Whey
-Whey Protein?
Toate de la Pronutriton. pentru masa musculara,GFX8
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 21:52 de NgP
pentru masa musculara,GFX8
dap, gfx 8 ramane cel mai bun produs pt masa de pe la noi din romania, pt ca te alegi cu ceva calorii in plus si ai pe portia de 100gr de praf 45 gr proteine si 45 carbo, cel mai balansat produs.
la bani gfx 8 costa ca si suplimentele de top gen Serious Mass, Dymatize gainer, Cytogainer etc....dar acestea iti ofera doar cateva grame de proteina si restu carbo-zahar.
sa nu te uiti la gfx professional, e o mare procarie pt consumatori , au facut produsul si au bagat un pret urias sa prosteasca prostii cu 0,00005 gr de grasimi sanatoase omega 3 si 1 gr de alte porcarii gen HMB , care in aceste cantitati nici nu isi fac efectul! da tre sa scoata si ei bani cumva..
Editat de NgP pe 20 mai 2013 21:54
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 22:13 de cernescu16
ce parere aveti de milk&egg? cel putin gustul e bun)(cel de capsuni)
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 21 mai 2013 17:55 de NgP
ce parere aveti de milk&egg? cel putin gustul e bun)(cel de capsuni)
extrem de scump pt ce ofera. mai bine iei proteina din zer si o bei cu lapte sau ia un concentrat proteic din lapte acelea vrac de la redis e 57 ron 900gr si 25gr proteina din 30 cat e o cupa
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 08:52 de stefanp
dap, gfx 8 ramane cel mai bun produs pt masa de pe la noi din romania, pt ca te alegi cu ceva calorii in plus si ai pe portia de 100gr de praf 45 gr proteine si 45 carbo, cel mai balansat produs.
la bani gfx 8 costa ca si suplimentele de top gen Serious Mass, Dymatize gainer, Cytogainer etc....dar acestea iti ofera doar cateva grame de proteina si restu carbo-zahar.
sa nu te uiti la gfx professional, e o mare procarie pt consumatori , au facut produsul si au bagat un pret urias sa prosteasca prostii cu 0,00005 gr de grasimi sanatoase omega 3 si 1 gr de alte porcarii gen HMB , care in aceste cantitati nici nu isi fac efectul! da tre sa scoata si ei bani cumva.. de la noi din tara gfx8...e cam cel mai bun produs pentru masa musculara.xyZz,vroia un produs pentru ,,masa,,din gama pronutrition si i am recomandat gfx8.cunosc produsele,,PRONUTRITION,,din anul 2000,cind au iesit pe piata.sint produse bune(pret+calitate) si se dizolva bine
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 20:06 de sZoTaK
de la noi din tara gfx8...e cam cel mai bun produs pentru masa musculara.xyZz,vroia un produs pentru ,,masa,,din gama pronutrition si i am recomandat gfx8.cunosc produsele,,PRONUTRITION,,din anul 2000,cind au iesit pe piata.sint produse bune(pret+calitate) si se dizolva bine la acelasi pret, sau chiar mai ieftin, gasesti advanced nutrition -mass, care are profil mai bun ca gfx
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 20:19 de MrOlympia
la acelasi pret, sau chiar mai ieftin, gasesti advanced nutrition -mass, care are profil mai bun ca gfx
Da dar astea sunt made in UK.
P.S.: Szotak sa incerci advanced whey chocolate mint , foarte bun si ca produs si ca gust .. cam cel mai bun la gust din cate am incercat, parerea mea.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Pagina 22 23 24 25 26 27 28 din 32
| |
|