Pagina 1 2 3 4 din 4
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Alegere suplimente
scris pe 7 mai 2013 18:02 de basu
citeste subiectele din urma ca sunt destule
Asta e mai greu ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 19:16 de ReSp3cT
citeste subiectele din urma ca sunt destule Am citit man dar eu am alte produse fata de ce e acolo de asta am si intrebat k dak era ce vroiam numai intrebam......
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 19:56 de basu
Am citit man dar eu am alte produse fata de ce e acolo de asta am si intrebat k dak era ce vroiam numai intrebam......
Discutiile pe care le avem zilnic despre diverse produse iti pot arata (daca mai vrei si tu putin) felul in care se administreaza suplimentele. Ele de fapt se administreaza functie de masa ta ponderala, vechimea in sport, situatia meselor tale zilnice etc. Vezi ? din cauza asta nu iti raspunde nimeni pt ca oamenii nu stiu toate lucrurile astea. Trebuie sa faci si tu un mic efort. Nu este ca la spital sa iti prescrie cineva ceva si tu sa iei exact asa medicamentele.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 21:42 de ReSp3cT
Discutiile pe care le avem zilnic despre diverse produse iti pot arata (daca mai vrei si tu putin) felul in care se administreaza suplimentele. Ele de fapt se administreaza functie de masa ta ponderala, vechimea in sport, situatia meselor tale zilnice etc. Vezi ? din cauza asta nu iti raspunde nimeni pt ca oamenii nu stiu toate lucrurile astea. Trebuie sa faci si tu un mic efort. Nu este ca la spital sa iti prescrie cineva ceva si tu sa iei exact asa medicamentele.
Deci cum spuneam fac de 1 an si cateva luni sala am 1.65-67 si 60kg as vrea sa stiu si eu cum ar fi ok sa iau suplimentele de mi le-am comandat.. ?
din ce am citit ar trebui sa iau animal pack cu whey gold dimineata, inainte de antrenament 2 de Dymatize BCAA
iar dupa antrenament inca 2 de Dymatize BCAA + 5 ON Glutamine + o cupa gold whey + 2 cupe serious mass iar seara o cupa de serious mass.
Mai ramane AMINO 2700 sa iau inainte de antrenament cu creatina fx ?
multumesc pt ajutor !
Editat de ReSp3cT pe 7 mai 2013 23:44
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 22:34 de Gilu
oki mkr asa sa imi fac o idee as vrea sa stiu k nu am luat niciodata decat gain fast , protein 80, gfx8...fac sala de 1 an de zile am 1.65-67 pe aici ..60kg si nuj nici kte pastile de glutamina sa iau doar knd am fkt comanda mia zis baiatu k e bn sa iau 5 dupa antrenament 5 seara inainte de culcare...gold whey dim dupa micul dejun si super mass dupa antrenament si inainte de culcare... Am rugamintea, ca sa nu ma apuc sa-ti sterg posturile, scrie corect romaneste.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 mai 2013 23:48 de ReSp3cT
Am rugamintea, ca sa nu ma apuc sa-ti sterg posturile, scrie corect romaneste.
este bine acum ? imi poti da un sfat... ?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 7 mai 2013 23:57 de Gilu
E bine cum le iei.
Dar decat serious mass inainte de culcare, mai bine whey gold amestecat cu lapte si ulei de masline sau si mai bine, o portie de perle de branza cu masline si/sau migdale, nuci sau alune.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 mai 2013 00:11 de ReSp3cT
E bine cum le iei.
Dar decat serious mass inainte de culcare, mai bine whey gold amestecat cu lapte si ulei de masline sau si mai bine, o portie de perle de branza cu masline si/sau migdale, nuci sau alune.
ms mult de tot..cat despre AMINO 2700 cum sa fac sa mai iau sa nu mai iau la fel si cu creatina fx ?as vrea ceva sa imi dea putere si sa ma pompeze bine knd trag...pentru ca inainte de antrenament am decat 2 de Dymatize BCAA de luat ?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 8 mai 2013 00:23 de Gilu
ms mult de tot..cat despre AMINO 2700 cum sa fac sa mai iau sa nu mai iau la fel si cu creatina fx ?as vrea ceva sa imi dea putere si sa ma pompeze bine knd trag...pentru ca inainte de antrenament am decat 2 de Dymatize BCAA de luat ? Ia-le inainte de antrenament.
Cand am spus ca le iei bine m-am referit la tot, mai putin partea cu serious mass inainte de culcare.
Intrati aici=>
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 mai 2013 13:29 de ReSp3cT
Ia-le inainte de antrenament.
Cand am spus ca le iei bine m-am referit la tot, mai putin partea cu serious mass inainte de culcare.
ok ms mult si in ziua in care nu merg la sala sa iau o cupa de whey dim una seara ? acum o sa merg 5 zile pe saptamana dar dupa o luna o sa merg doar 3.
deci nu are nimic dak iau si bcaa complex 2200 si amino 2700 inainte de antrenament ?
Editat de ReSp3cT pe 8 mai 2013 13:34
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 22:46 de ReSp3cT
mai am o problema nu prea am energie deloc de la creatina are ceva dak schimb cu no explode k de la ala ma apuca toate nebunelile imi vine sa rup fiarele nam stare deloc
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 07:48 de raduroberti
mai am o problema nu prea am energie deloc de la creatina are ceva dak schimb cu no explode k de la ala ma apuca toate nebunelile imi vine sa rup fiarele nam stare deloc
Creatina nu pt energie,mai citeste si ai sa vezi cu ce te ajuta
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 00:14 de ReSp3cT
Creatina nu pt energie,mai citeste si ai sa vezi cu ce te ajuta
oki atunci las asa numai bag si no explod ca deja e prea mult cred..voi luati liv 52 protectie pt ficat dimineata?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 00:18 de MrOlympia
oki atunci las asa numai bag si no explod ca deja e prea mult cred..voi luati liv 52 protectie pt ficat dimineata?
Pt ce liv52 !? Iei steroizi orali ?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 00:26 de ReSp3cT
Pt ce liv52 !? Iei steroizi orali ?
am mentionat ce iau mai sus....am zis sa fiu mai precaut asa... ?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 12 mai 2013 08:39 de raduroberti
am mentionat ce iau mai sus....am zis sa fiu mai precaut asa... ?
Daca vrei sa fi precaut fati niste analize consulta un medic nu lua medicamente dupa ureche
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 13:45 de Alekzander92
a folosit cineva QNT Mega Vitek ? vad ca e foarte bun la compozitie si pret bun
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 14 mai 2013 17:40 de cernescu16
ce parere aveti de musclepharm- combat powder? luat dupa antrenament 2 cupe + 50g dextroza
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 14 mai 2013 22:17 de raduroberti
ce parere aveti de musclepharm- combat powder? luat dupa antrenament 2 cupe + 50g dextroza
dupa mine este cea mai buna proteina calitate pret
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 14 mai 2013 23:32 de cernescu16
dupa mine este cea mai buna proteina calitate pret are "tot ce trebe" zolat Proteic din Zer, Hydrolized Whey, Cazeina,Concentrat Proteic din Zer,Albus de ou.. azi ascultam un clip de la hodgetwins si ziceau ca astfel de suplimente care au toate tipurile de proteina sunt cele mai bune dupa parerea lor.. ai folosit combat powder?
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 14 mai 2013 23:39 de raduroberti
are "tot ce trebe" zolat Proteic din Zer, Hydrolized Whey, Cazeina,Concentrat Proteic din Zer,Albus de ou.. azi ascultam un clip de la hodgetwins si ziceau ca astfel de suplimente care au toate tipurile de proteina sunt cele mai bune dupa parerea lor.. ai folosit combat powder?
da..normal
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 15 mai 2013 17:58 de Alekzander92
da..normal
ai idee care este cantitatea de bcaa si glutamina per servire ? ma gandesc ca nu are prea mult daca o servire are 35g si 25g sunt proteine si 5g carbo
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 10:14 de roberto_v
Salut!
Fac 4 antrenamente pe saptamana iar tipul somatic este ectomorf. Va cer si eu un sfat in ceea ce priveste alegerea unui supliment pentru ca sunt putin in cumpana . Ideea este ca in prezent iau creatina si proteina (whey) iar dupa antrenament mai pun si 1-2 cupe de dextroza. Datorita geneticului rezultatele sunt foarte greu de obtinut iar acum vreau sa merg o perioada mai lunga doar pe un anumit tip de "praf" si oscilez intre "Whey" si "Produse pentru masa". Stiu ca nu se poate masa fara ceva grasime dar habar nu am ce sa fac ...sa merg doar pe proteine si sa iau ceva kg intr un timp mai indelungat sau sa merg pe ceva mai multi carbo ?
Editat de basu pe 20 mai 2013 11:23
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 22:22 de RoBeRT20
Care credeti ca e mai bun intre Proteinmix-R (Redis) si Anabolic Protein ( Pro Nutrition) ?
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 22:38 de Cristi7
Care credeti ca e mai bun intre Proteinmix-R (Redis) si Anabolic Protein ( Pro Nutrition) ?
Anabolic protein,majoritatea produselor de la PN sunt mai bune ca cele de la REDIS,daca nu toate!
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 24 mai 2013 17:40 de ReSp3cT
Deci cum spuneam fac de 1 an si cateva luni sala am 1.65-67 si 60kg as vrea sa stiu si eu cum ar fi ok sa iau suplimentele de mi le-am comandat.. ?
din ce am citit ar trebui sa iau animal pack cu whey gold dimineata, inainte de antrenament 2 de Dymatize BCAA
iar dupa antrenament inca 2 de Dymatize BCAA + 5 ON Glutamine + o cupa gold whey + 2 cupe serious mass iar seara o cupa de serious mass.
Mai ramane AMINO 2700 sa iau inainte de antrenament cu creatina fx ?
multumesc pt ajutor !
am luat 2kg pana acum in 2 sapt ce parere aveti este ok nu ?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 mai 2013 21:28 de sZoTaK
am luat 2kg pana acum in 2 sapt ce parere aveti este ok nu ? prea mult
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|