Pagina 1 din 1
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
Jurnal SLABUTUL
scris pe 22 mar 2013 14:19 de slabutul
Sal . E prima data cand am tin un jurnal. sper sa nu gresesc. De luni vreau sa ,, reincep,, dieta keto. Zic reincep fiindca am mai incercat dar am facut niste greseli fff mari. Nu asumeam destule grasimi si nu beam apa.
in putine cuvinte... nu prea stiam cu ce se mananca.. chiar daca Basu m-a consiliat sa nu incep daca nu stiu ,dar acum cred ca sunt putin mai informat. Am 172cm si 79,5kg si ff multa grasime cred ca undeva la 27% bf. nu ca m-ar deranja ff mult dar mai mult ma sperie grasimea viserala.. am abdomenul destul de dilatat si.. mai e si scuza ca na e vara si merg la plaja ..
deci 65% grasimi 30% prot si 5% carbo( in primele 2 saptamani nu se face incarcarea iar dupa o data la saptamana o zi sau doua)
pt inceput am sa incep cu dieta pe care o avea Gilu
30g whey + 12-24g ulei masline
3 oua intregi + gogosari murati sau conopida in apa.
100g piept de pui + 50g maioneza(50%gras-0%prot-0%carb)+ salata de varza cruda.
30g whey + 12-24g ulei masline
100g piept pui + 50g maioneza + salata de varza cruda
30g whey+ 12-24g ulei masline( sper sa imi ajunga suplimentul luni)
asta pana m-a obisnuiesc si dupa imi fac singur in baza kg mele
Editat de shift pe 22 mar 2013 14:28
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Jurnal SLABUTUL
scris pe 22 mar 2013 14:35 de Gilu
Eu am ajuns la valorile alea in timp.
Nu te sfatuiesc sa incepi cu deficitul asta.
Sunt in jur de 1750kcal in varianta cu 24g ulei la fiecare shake.
Mai adauga grasimi.
Editat de Gilu pe 22 mar 2013 14:39
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 25 mar 2013 12:25 de slabutul
Mai adauga grasimi. gilu zi-mi te rog cu ce as putea inlocui uleiul de masline... cu margarina , unt sau mai stiu eu .... o anumita cantitate de nuci...
am incercat sa iau ulei si... nu pot. am crezut ca imi ies ochii din cap nu stiu cum de am facut de nu am vomitat. un consiliu ceva? nu vreau ca dieta asta sa fie un chin.
dar crema de arahide?
100g
-670kcal
-20g proteina
-carbo 9gr
grasimi 58gr
fibre5gr
Editat de slabutul pe 25 mar 2013 12:38
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 12:47 de adi123
fish oil ai incercat? din ce am vazut eu e un produs foarte folosit
Editat de adi123 pe 25 mar 2013 12:48
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 25 mar 2013 13:08 de slabutul
fish oil ai incercat? din ce am vazut eu e un produs foarte folosit da e bun dar... daca ar trebui sa imi iau cam 140gr la zi.... nu imi prea convine.
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 17:56 de Daddu
Mai adauga grasimi.
Da stiu o sa fiu offtopic dar vreau sa stiu,acele grame de ulei de masline pentru ce sunt defapt? doar pentru aportul de grasimi ? sau are ceva grasimi esentiale?
Editat de Daddu pe 25 mar 2013 17:57
Nu aduga ani vietii ci' viata anilor.
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 25 mar 2013 18:03 de slabutul
Da stiu o sa fiu offtopic dar vreau sa stiu,acele grame de ulei de masline pentru ce sunt defapt? doar pentru aportul de grasimi ? sau are ceva grasimi esentiale? energie. carbo ii inlocuiesti cu grasimi
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 25 mar 2013 19:48 de Gilu
gilu zi-mi te rog cu ce as putea inlocui uleiul de masline... cu margarina , unt sau mai stiu eu .... o anumita cantitate de nuci...
am incercat sa iau ulei si... nu pot. am crezut ca imi ies ochii din cap nu stiu cum de am facut de nu am vomitat. un consiliu ceva? nu vreau ca dieta asta sa fie un chin.
dar crema de arahide?
100g
-670kcal
-20g proteina
-carbo 9gr
grasimi 58gr
fibre5gr Nu-mi spune ca ai folosit unei extravirgin...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 25 mar 2013 20:20 de slabutul
Nu-mi spune ca ai folosit unei extravirgin... da Gilu... Nu trebuia de asta?
am luat pana acum unt normal si unt de arachide
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 25 mar 2013 23:09 de Gilu
da Gilu... Nu trebuia de asta?
am luat pana acum unt normal si unt de arachide E cel mai bun dar nu ai cum sa-l consumi in cantitatile necesare pt keto, ai vazut de ce
Merge orice fel de ulei de gatit.
Eu foloseam Olisana omega 3-6 care e un amestec de uleiuri de samburi de struguri, rapita, tarate de orez, porumb si susan.
_DSC0946.jpg (197.43 KB)
Editat de Gilu pe 25 mar 2013 23:10
Intrati aici=>
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 26 mar 2013 00:41 de slabutul
E cel mai bun dar nu ai cum sa-l consumi in cantitatile necesare pt keto, ai vazut de ce
Merge orice fel de ulei de gatit.
Eu foloseam Olisana omega 3-6 care e un amestec de uleiuri de samburi de struguri, rapita, tarate de orez, porumb si susan.
merci Azi am mancat cam in jur de 2000 de kcal si grasimile mi le-am luat din unt de arahide si unt normal+ pistachi mandorle si branza. Proteine din piept de pui , salam branza, si ce am mai mancat. Chiar daca am mancat mai putine kcal nu m-am simtit ametit sau cine stie ce slabit. sper sa fie bine.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 26 mar 2013 00:47 de Gilu
merci Azi am mancat cam in jur de 2000 de kcal si grasimile mi le-am luat din unt de arahide si unt normal+ pistachi mandorle si branza. Proteine din piept de pui , salam branza, si ce am mai mancat. Chiar daca am mancat mai putine kcal nu m-am simtit ametit sau cine stie ce slabit. sper sa fie bine. Din cate stiu untul de arahide are si multi cabrs.
Intrati aici=>
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 26 mar 2013 12:09 de slabutul
Din cate stiu untul de arahide are si multi cabrs. asta pe care il iau eu scrie ca are 9gr de carbo la 100 de grame. iar untul are 0 carbo si o valoare energetica destul de mare la 100 gr( 738kcal)
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 26 mar 2013 23:46 de slabutul
a inceput si prietena mea dieta keto si... ea deja a intrat in chetoza... nu stiu cum dar m-a pacalit cu coca-cola light pe care ea nu a baut-o. scrie 0 carb si 1 kcal . uitati si un test pentru cei curiosi.
Foto1819.jpg (291.72 KB)
Editat de slabutul pe 26 mar 2013 23:48
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 00:11 de raduroberti
asta pe care il iau eu scrie ca are 9gr de carbo la 100 de grame. iar untul are 0 carbo si o valoare energetica destul de mare la 100 gr( 738kcal)
Ce firma este untul de arahide?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 27 mar 2013 00:46 de Gilu
a inceput si prietena mea dieta keto si... ea deja a intrat in chetoza... nu stiu cum dar m-a pacalit cu coca-cola light pe care ea nu a baut-o. scrie 0 carb si 1 kcal . uitati si un test pentru cei curiosi. Gustul dulce e destul sa te scoata din cetoza.Nu e valabil pt toti dar se intampla.
Intrati aici=>
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 29 mar 2013 16:04 de slabutul
Gustul dulce e destul sa te scoata din cetoza.Nu e valabil pt toti dar se intampla. nu stiu ce se intampla dar cand fac testul cateodata imi arata ca sunt in ketoza cate o data nu... dar treaba e ca am slabit 2,5 kg in 4 zile. pierdere de apa .. cred. e posibil si fiindca am scazut kalorile.
vreau sa postez ce am mancat de ex ieri:
1. 80 gr de salam + 40 gr de branza+ 30gr de unt
2. omleta din 2 oua+ 30gr salam+ supradyn
3. 50 gr ton cu salata verde si rosii
4. 30 gr whey ( in sfarsit mi-a ajuns-- DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN ISOLATE 2,27Kg )
5. 70 gr piept de pui
6 30gr whey
7.50 gr ton + insalata+ 30 gr unt
mai mult ca sigur stiu ca imi lipsesc fff multe grasimi... dar e asa de rau cum am mancat ieri?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 mar 2013 16:12 de adi123
nu stiu ce se intampla dar cand fac testul cateodata imi arata ca sunt in ketoza cate o data nu... dar treaba e ca am slabit 2,5 kg in 4 zile. pierdere de apa .. cred. e posibil si fiindca am scazut kalorile.
4. 30 gr whey ( in sfarsit mi-a ajuns-- DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN ISOLATE 2,27Kg )
5. 70 gr piept de pui
6 30gr whey
mai mult ca sigur stiu ca imi lipsesc fff multe grasimi... dar e asa de rau cum am mancat ieri?
da, si eu sunt de parere ca ai prea putine grasimi. ai putea sa mananci la o masa pui cu smantana, sau ton in ulei... sunt multe optiuni. si eu as fi vrut sa incerc dieta keto dar din pacate nu pot manca grasimi
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 29 mar 2013 16:15 de slabutul
da, si eu sunt de parere ca ai prea putine grasimi. ai putea sa mananci la o masa pui cu smantana, sau ton in ulei... sunt multe optiuni. si eu as fi vrut sa incerc dieta keto dar din pacate nu pot manca grasimi pai tonul e in ulei dar uleiul il arunc ca altfel nu il pot manca
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 mar 2013 16:19 de adi123
pai tonul e in ulei dar uleiul il arunc ca altfel nu il pot manca
trebuie sa te obisnuiesti. manaca cu lingura tonul ala si uita-te la tv de exemplu cand mananci pentru a mai ignora gustul. mie mi-a trebuit aproape 1 an pentru a ma obisnui cu gustul unor mancaruri. dar din pacate cu grasimile nu pot sa ma obisnuiesc. am incercat vreo 2 zile dar nu am mai rezistat, mi s-a facut rau.
poti stoarce o lamaie peste mancare pentru a da un gust mai bun
Editat de adi123 pe 29 mar 2013 16:21
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 29 mar 2013 17:19 de raduroberti
nu stiu ce se intampla dar cand fac testul cateodata imi arata ca sunt in ketoza cate o data nu... dar treaba e ca am slabit 2,5 kg in 4 zile. pierdere de apa .. cred. e posibil si fiindca am scazut kalorile.
5. 70 gr piept de pui
6 30gr whey
inloc de ton la coserva mananca somon fript in tigaie,RENUNTA LA MEZELURI,nu trebuie sa existe masa fara fructe oleaginoase(MIGDALE,CAJU,NUCI MACADAMIA, BRAZILIENE,ROMANESTI,ALUNE DE PADURE etc) untul ala calve e foarte bun
legume verzi,castravete,conopida,ardei gras
ca sursa de inspiratie poti sa intri pe facebook pe contul lui Andrei Laslau si uita te la poze,succes in continuare
Editat de raduroberti pe 29 mar 2013 17:20
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 29 mar 2013 21:26 de ricardo
inloc de ton la coserva mananca somon fript in tigaie,RENUNTA LA MEZELURI,nu trebuie sa existe masa fara fructe oleaginoase(MIGDALE,CAJU,NUCI MACADAMIA, BRAZILIENE,ROMANESTI,ALUNE DE PADURE etc) untul ala calve e foarte bun
legume verzi,castravete,conopida,ardei gras
ca sursa de inspiratie poti sa intri pe facebook pe contul lui Andrei Laslau si uita te la poze,succes in continuare
...de acord cu raduroberti, trebuie sa iti alegi alte alimente ...apropo, whey-ul combina-l cu smantana sau ulei, altfel ai mari sanse sa te scoata din cetoza...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 6 apr 2013 12:56 de slabutul
...de acord cu raduroberti, trebuie sa iti alegi alte alimente ...apropo, whey-ul combina-l cu smantana sau ulei, altfel ai mari sanse sa te scoata din cetoza... e cam nasol... am renuntat fiindca incepuse sa ma doara rinichii. si treaba e ca in astea 2 saptamani nu prea am slabit deloc... cred ca am gresit undeva la kcalori... Dar am sa incerc sa mananc mai putini carbo.. .Sa vedem ce o iesi... Stiu ca e fff putin 2 saptamani cat am tinut eu pentru a se vedea ceva dupa cum a spus si Basu.. dieta keto e de lunga durata...
deci voi renunta la cheto si voi incepe ceva low-carbo
Editat de slabutul pe 6 apr 2013 12:57
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 apr 2013 13:22 de adi123
e cam nasol... am renuntat fiindca incepuse sa ma doara rinichii. si treaba e ca in astea 2 saptamani nu prea am slabit deloc... cred ca am gresit undeva la kcalori... Dar am sa incerc sa mananc mai putini carbo.. .Sa vedem ce o iesi... Stiu ca e fff putin 2 saptamani cat am tinut eu pentru a se vedea ceva dupa cum a spus si Basu.. dieta keto e de lunga durata...
deci voi renunta la cheto si voi incepe ceva low-carbo
da, daca nu te intelegi cu dieta keto incearca low-carb. sa vedem ce iese.
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 1 iun 2013 16:28 de slabutul
am incheiat perioada de slabit... pardon definit). uitati si o poza mai jos. dar acum am alta mica problema.. uremia e cam mare. e la limita din cate am inteles. doctorul mi-a zis sa o las mai moale cu mancarea bogata in proteine ca imi creaza probleme la rinichi... cand o sa pot o sa repet analiza..
eu.jpg (173.02 KB)
Editat de slabutul pe 1 iun 2013 16:29
|
sus |
|
slabutul
|
scris pe 1 iun 2013 22:25 de slabutul
am incheiat perioada de slabit... pardon definit). uitati si o poza mai jos. dar acum am alta mica problema.. uremia e cam mare. e la limita din cate am inteles. doctorul mi-a zis sa o las mai moale cu mancarea bogata in proteine ca imi creaza probleme la rinichi... cand o sa pot o sa repet analiza.. basu tu ce parere ai? v.a trebui sa-mi iau adio de la masa musculara?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|