Pagina 1 din 1
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
Jurnal Daddu
scris pe 23 mar 2013 20:31 de Daddu
Buna,prima zii pe forum/site.
Programul meu de antrenament :
Piept - Biceps
Spate - Triceps - Antebrat
Umeri - Trapez - Picioare.
(x2) adica de 2 ori pe saptamana. Abdomenul il lucrez aproape in fiecare zi cu unele pauze cand simt nevoia.
Cardio,in fiecare zi 20-30 minute bicicleta intensitate Moderata catre Intensa. Am 1,82, 91-92 kg (am dat jos pana la 91 de la 104 in 2 luni ). Pareri doresc...despre antrenament,si cardio daca e necesar sa fac mai mult sau mai putin. Intru incet dar sigur intr-o perioada de stagnare a greutatii si vreau sa schimb asta.
IMG_20130323_161101_01.jpg (539.78 KB)
Editat de Daddu pe 23 mar 2013 20:35
Nu aduga ani vietii ci' viata anilor.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Jurnal Daddu
scris pe 23 mar 2013 23:28 de ricardo
Buna,prima zii pe forum/site.
Programul meu de antrenament :
Piept - Biceps
Spate - Triceps - Antebrat
Umeri - Trapez - Picioare.
(x2) adica de 2 ori pe saptamana. Abdomenul il lucrez aproape in fiecare zi cu unele pauze cand simt nevoia.
Cardio,in fiecare zi 20-30 minute bicicleta intensitate Moderata catre Intensa. Am 1,82, 91-92 kg (am dat jos pana la 91 de la 104 in 2 luni ). Pareri doresc...despre antrenament,si cardio daca e necesar sa fac mai mult sau mai putin. Intru incet dar sigur intr-o perioada de stagnare a greutatii si vreau sa schimb asta.
...cu antrenamentul asta o sa intrii cat de curand in supraantrenament (daca nu esti deja ! ) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 10:11 de Daddu
...cu antrenamentul asta o sa intrii cat de curand in supraantrenament (daca nu esti deja ! ) ...
Sincer ideea de super-antrenament cred ca e o scuza penibila de a face pauza.(e doar o parere) Cred ca fiecare se antreneaza dupa cum isi simte corpul. Ca update spun ca fac...la grupele mari cate 4 aparate a cate 4/5 serii. Si Grupele mici 3/4 aparate cate 4/5 serii.Eu am de dat jos grasime ca masa musculara nu pot spune ca nu am. Mersii oricum pentru sfat,o sa ma informez si despre supra-antrenament mai temeinic.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 10:14 de sZoTaK
Sincer ideea de super-antrenament cred ca e o scuza penibila de a face pauza.(e doar o parere) Cred ca fiecare se antreneaza dupa cum isi simte corpul. Ca update spun ca fac...la grupele mari cate 4 aparate a cate 4/5 serii. Si Grupele mici 3/4 aparate cate 4/5 serii.Eu am de dat jos grasime ca masa musculara nu pot spune ca nu am. Mersii oricum pentru sfat,o sa ma informez si despre supra-antrenament mai temeinic. daca vrei sa faci de 2 ori pe saptamana fiecare grupa, cauta legs-push-pull sau upper-lower
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 24 mar 2013 10:48 de ricardo
Sincer ideea de super-antrenament cred ca e o scuza penibila de a face pauza.(e doar o parere) Cred ca fiecare se antreneaza dupa cum isi simte corpul. Ca update spun ca fac...la grupele mari cate 4 aparate a cate 4/5 serii. Si Grupele mici 3/4 aparate cate 4/5 serii.Eu am de dat jos grasime ca masa musculara nu pot spune ca nu am. Mersii oricum pentru sfat,o sa ma informez si despre supra-antrenament mai temeinic.
...ai dreptate...ne cautam scuze ca sa avem timp sa jucam table...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 11:25 de basu
Asta trebuia s-o faci pana acum.
http://www.culturism.ro/antrenament/ce-inseamna-supraantrenamentul-si-cum-poti-iesi-din-aceasta-faza.html
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 15:51 de Daddu
Asta trebuia s-o faci pana acum.
http://www.culturism.ro/antrenament/ce-inseamna-supraantrenamentul-si-cum-poti-iesi-din-aceasta-faza.html Mi-am schimbat antrenamentul :
Luni - Piept,Cardio(30-40 minute) -Cat sa ard 300 calorii
Marti - Picioare
Miercuri - Spate,Cardio.
Joi - Pauza
Vineri - Brate,Cardio.
Sambata - Umeri,Trapez.
Duminica - Pauza.
La alimentatie,nu stiu cum puteti voi sa mancati cate 4 oua pe zii si vreo nu stiu cate albusuri,kg de carne si altele.
Dimineata : 1-2 Felii paine( 50 grame) cu gem/miere si 250-300 mll lapte.
Gustare : 2 oua fierte.
Pranz : Carne de pui/porc(slaba) facuta pe grill si neaparat salata cat cuprinde(ulei cantitate infima).
Gustare 2 : 100 grame branza (oridecare) + 100 grame sunca cu muraturi(gogosari,castraveti,gogonele)
Cina : Imi amestec in blender 200 grame morcov + 100 grame banana + 200 grame mar, + o portocala.
Editat de Daddu pe 28 mar 2013 15:52
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 16:08 de raduroberti
Mi-am schimbat antrenamentul :
Marti - Picioare
Miercuri - Spate,Cardio.
Joi - Pauza
Vineri - Brate,Cardio.
Sambata - Umeri,Trapez.
Duminica - Pauza.
La alimentatie,nu stiu cum puteti voi sa mancati cate 4 oua pe zii si vreo nu stiu cate albusuri,kg de carne si altele.
Pranz : Carne de pui/porc(slaba) facuta pe grill si neaparat salata cat cuprinde(ulei cantitate infima).
Gustare 2 : 100 grame branza (oridecare) + 100 grame sunca cu muraturi(gogosari,castraveti,gogonele)
Cina : Imi amestec in blender 200 grame morcov + 100 grame banana + 200 grame mar, + o portocala.
de dimineata se manaca oua pt ca au proteina cu absortie rapida si nu 4 galbenusuri eu manaca 1 max si 2 albus,laptele se bea seara inainte de culcare,cina e jalnica ti am mai zis seara se mananca cati mai putini carbohidrati si legume cu indice glicemic mic adica salata verde,iceberg,brocoli fasole verde(legume verzi)deci fructe in prima parte a zilei si de preferat ininte de antrenament
Editat de raduroberti pe 28 mar 2013 16:10
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 16:34 de alecx15
de dimineata se manaca oua pt ca au proteina cu absortie rapida si nu 4 galbenusuri eu manaca 1 max si 2 albus,laptele se bea seara inainte de culcare,cina e jalnica ti am mai zis seara se mananca cati mai putini carbohidrati si legume cu indice glicemic mic adica salata verde,iceberg,brocoli fasole verde(legume verzi)deci fructe in prima parte a zilei si de preferat ininte de antrenament
De ce te antrenezi in a da sfaturi daca nu ai baza in acest sport!Cum poti sa afirmi ca oul este o proteina cu absorbtie rapida?Decat sa induci pe cineva in eroare dand un sfat mai bine nu il da!Bafta si te rog sa nu o iei ca pe o ofensa ca nu are rost,suntem aici sa invatam unii de la altii!
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 16:39 de alecx15
Mi-am schimbat antrenamentul :
Marti - Picioare
Miercuri - Spate,Cardio.
Joi - Pauza
Vineri - Brate,Cardio.
Sambata - Umeri,Trapez.
Duminica - Pauza.
Ca sfat:inverseaza ziua de sambata cu cea de vineri,pentru a nu solicita indirect tricepsul si sambata dupa ce l-ai zdrobit la antrenamentul propriu zis de vineri!Cu alimentatia asta nu o sa ajugi departe,pentru mine mancare pe care o consumi tu intr-o zi nici o masa nu reprezinta!Proteina nici nu ma chinui sa o calculez creca e sub 60 de grame pe zi sincer nici nu stiu cum rezisti,ce sa mai vorbim ca mai faci si sport!
Iti recomand sa gandesti un plan alimentar, 4 mese solide 2 lichide adica din suplimente....la intervall de 3 ore,ai grija sa nu asociezi la aceiasi masa grasimile cu carbo si treaba o sa fie brici!
Succes!
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 28 mar 2013 16:44 de raduroberti
De ce te antrenezi in a da sfaturi daca nu ai baza in acest sport!Cum poti sa afirmi ca oul este o proteina cu absorbtie rapida?Decat sa induci pe cineva in eroare dand un sfat mai bine nu il da!Bafta si te rog sa nu o iei ca pe o ofensa ca nu are rost,suntem aici sa invatam unii de la altii!
Ma faci sa rad )) esti pe langa total ,este o proteina cu absortie rapida si de foarte mare calitate in comparatie cu carnea si lactatele baiatule dar ... no comment ))
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:09 de slabutul
De ce te antrenezi in a da sfaturi daca nu ai baza in acest sport!Cum poti sa afirmi ca oul este o proteina cu absorbtie rapida?Decat sa induci pe cineva in eroare dand un sfat mai bine nu il da!Bafta si te rog sa nu o iei ca pe o ofensa ca nu are rost,suntem aici sa invatam unii de la altii! asa stiu si eu ca e o proteina cu absorbtie rapida
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 28 mar 2013 17:11 de raduroberti
)) De te vede adminu ce scrii iti da ban pe viata!Nu mai repeta asta in viata ta!Macar stii care is proteinele cu absorbtie rapida?Cate titluri ai acasa din acest sport?Cata lume te cunoaste care e implicata in acest fenomen numit culturism?Poate ne cunoastem si nu stiu eu!
Ce modest esti ...voi astia cu ..is... poate ne inveti si pe noi care sunt proteinele alimentare cu absortie rapida si digerare usoara da sa nu imi spui soia ca aia sa o foloseti tu...daca esti atat de cunoscator ai auzit ce promova dorian Yates acum cati va zeci de ani ... pudra de ou ...stati cuminti
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:12 de slabutul
)) De te vede adminu ce scrii iti da ban pe viata!Nu mai repeta asta in viata ta!Macar stii care is proteinele cu absorbtie rapida?Cate titluri ai acasa din acest sport?Cata lume te cunoaste care e implicata in acest fenomen numit culturism?Poate ne cunoastem si nu stiu eu! scuza-ma chiar m.ai facut curios tu cine esti? ai un nume important in acest sport? pune si tu o poza cu tine la profil... chiar sunt curios.
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:22 de alecx15
asa stiu si eu ca e o proteina cu absorbtie rapida
Prin faptul ca este o proteina completa banuiesc ca stiti ce inseamna asta nu inseamna ca oul are o absorbtie rapida!In fine au existat multe controverse pe tema asta,poate va lamureste admin-ul mai bine pentru ca nu are rost sa o fac eu atata timp cat sunt contrat fara argumente!
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:25 de alecx15
scuza-ma chiar m.ai facut curios tu cine esti? ai un nume important in acest sport? pune si tu o poza cu tine la profil... chiar sunt curios.
Esti curios...si asa vei ramane..sunt in fenomenul asta de multi ani!Basu poate confirma asta ne cunoastem din alte circumstante!Nu am de demonstrat nimic daca la asta te referi doar imi impun punctul de vedere!
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 28 mar 2013 17:28 de raduroberti
Prin faptul ca este o proteina completa banuiesc ca stiti ce inseamna asta nu inseamna ca oul are o absorbtie rapida!In fine au existat multe controverse pe tema asta,poate va lamureste admin-ul mai bine pentru ca nu are rost sa o fac eu atata timp cat sunt contrat fara argumente!
Pai tu ai m ai contrazis ,tu trebuie sa argumentezi...
Poate te intrebi si tu vro data dece un culturist manaca albusi de ou dimineata...
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:32 de alecx15
Pai tu ai m ai contrazis ,tu trebuie sa argumentezi...
Poate te intrebi si tu vro data dece un culturist manaca albusi de ou dimineata...
Poate te intrebi tu ce ii mai da inainte de ou!Partea nevazuta a lucrurilor si atunci vei intelege de ce foloseste proteina din ou!Iti recomand "Building the perfect beast","Chemical Muscle Enhacement" amebele de L.Rea vei pe urma nu va mai trebui sa ai aceasta intrebare iti vei raspunde singur!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 mar 2013 17:39 de basu
Esti curios...si asa vei ramane..sunt in fenomenul asta de multi ani!Basu poate confirma asta ne cunoastem din alte circumstante!Nu am de demonstrat nimic daca la asta te referi doar imi impun punctul de vedere!
Da, baieti va rog sa va linistiti. Aceasta problema a proteinei din ou este de interes si nu cred ca o lamurim daca ne certam. Proteina din ou este o proteina cu inalta valoare biologica. Pt culturisti este mina de aur. Asta cu conditia sa le preparam corespunzator adica sa le mancam moi (nu crude sau fierte ca dracu) astfel incat ele sa fie pre pregatite pt actinunea acizilor gastrici (pepsina) care nu este extrem de puternic si in alte situatii nu ar putea sa desfaca proteinele in cantitatea si la modul corespunzator. Aceasta proteina este considerata a fi o proteina cu viteza de absortie medie ea actionand ca o punte de legatura intre alte tipuri de proteine. Este excelenta. Va recomnd sa mancati multe oua si sa nu depasiti nr de 2-3 galbenusuri pe zi.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 28 mar 2013 17:40 de raduroberti
Poate te intrebi tu ce ii mai da inainte de ou!Partea nevazuta a lucrurilor si atunci vei intelege de ce foloseste proteina din ou!Iti recomand "Building the perfect beast","Chemical Muscle Enhacement" amebele de L.Rea vei pe urma nu va mai trebui sa ai aceasta intrebare iti vei raspunde singur!
Mai bine pune mana tu si citeste sa vezi cum zice acolo acum 20 de ani )))
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:46 de alecx15
Da, baieti va rog sa va linistiti. Aceasta problema a proteinei din ou este de interes si nu cred ca o lamurim daca ne certam. Proteina din ou este o proteina cu inalta valoare biologica. Pt culturisti este mina de aur. Asta cu conditia sa le preparam corespunzator adica sa le mancam moi (nu crude sau fierte ca dracu) astfel incat ele sa fie pre pregatite pt actinunea acizilor gastrici (pepsina) care nu este extrem de puternic si in alte situatii nu ar putea sa desfaca proteinele in cantitatea si la modul corespunzator. Aceasta proteina este considerata a fi o proteina cu viteza de absortie medie ea actionand ca o punte de legatura intre alte tipuri de proteine. Este excelenta. Va recomnd sa mancati multe oua si sa nu depasiti nr de 2-3 galbenusuri pe zi.
Corect o proteina cu absorbtie medie,nu rapida...este o diferenta de la cer la pamanat in culturism!Explica-i basule de ce ii dau culturistii dimineata ou si cu ce ii grabesc absorbtia...americanismele au luat mintea la multi!
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 28 mar 2013 17:55 de raduroberti
Corect o proteina cu absorbtie medie,nu rapida...este o diferenta de la cer la pamanat in culturism!Explica-i basule de ce ii dau culturistii dimineata ou si cu ce ii grabesc absorbtia...americanismele au luat mintea la multi!
Cum am mai spus rapida si cu digerare usoara fata de carne si lactate,toata lumea stia ca proteina din zer sau soia este rapida,dar tu nu esti atent la ce scriu,hai sa incheiam
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 19:36 de Daddu
Ca sfat:inverseaza ziua de sambata cu cea de vineri,pentru a nu solicita indirect tricepsul si sambata dupa ce l-ai zdrobit la antrenamentul propriu zis de vineri!Cu alimentatia asta nu o sa ajugi departe,pentru mine mancare pe care o consumi tu intr-o zi nici o masa nu reprezinta!Proteina nici nu ma chinui sa o calculez creca e sub 60 de grame pe zi sincer nici nu stiu cum rezisti,ce sa mai vorbim ca mai faci si sport!
Iti recomand sa gandesti un plan alimentar, 4 mese solide 2 lichide adica din suplimente....la intervall de 3 ore,ai grija sa nu asociezi la aceiasi masa grasimile cu carbo si treaba o sa fie brici!
Succes! . Mersii de sfat,incerc sa mai adaug niste albusuri de ou,crede-ma ca daca as manca mai mult de atat as pune lejer cate 3-4 kg pe saptamana si nu de muschi.Ma ingras foarte repede,si programul de alimentatie ce lam facut e VIS pe langa ce aveam pana acum deci sper sa fac fata adaugand inca vreo 3-4 albusuri. Si cred totusi ca ai exagerat putin cu faptul ca nu aduni 60 grame de proteina din alimentatia mea,eu calculand undeva la 80-85 grame prot(stiu ca ar trebui sa fie dublu,dar as risca sa ma ingras,si scopul meu nu este sa fiu un gras cu muschi,este doar acela de a arata bine si a avea o viata sanatoasa.
Editat de Daddu pe 28 mar 2013 19:41
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 20:04 de Daddu
Cum am mai spus rapida si cu digerare usoara fata de carne si lactate,toata lumea stia ca proteina din zer sau soia este rapida,dar tu nu esti atent la ce scriu,hai sa incheiam Am ramas acum gen " :O " albus de ou uscat ( nu stiu cum e,nu am vazut niciodata) are undeva la 300 calorii - acceptabil si are 73 grame proteina.Eu nu am auzit de un aliment cu asa multa proteina /suta de grame. Daca ma puteti lamurii si pe mine,unde as putea gasii sau care este treaba cu acest produs?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 mar 2013 20:23 de basu
Am ramas acum gen " :O " albus de ou uscat ( nu stiu cum e,nu am vazut niciodata) are undeva la 300 calorii - acceptabil si are 73 grame proteina.Eu nu am auzit de un aliment cu asa multa proteina /suta de grame. Daca ma puteti lamurii si pe mine,unde as putea gasii sau care este treaba cu acest produs?
Albusul de ou este uscat adica deshidratat. Rezulta un praf care nu mai are consistenta initiala si este foarte dens proteic.
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 21:19 de Daddu
Albusul de ou este uscat adica deshidratat. Rezulta un praf care nu mai are consistenta initiala si este foarte dens proteic. Mersii pentru lamurire,acum ca ma gandesc mai bine se potriveste pentru ca prin deshidratare ii scade mult greutatea dar cantitatea de proteina ramane aceeasi.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 28 mar 2013 22:45 de raduroberti
. Mersii de sfat,incerc sa mai adaug niste albusuri de ou,crede-ma ca daca as manca mai mult de atat as pune lejer cate 3-4 kg pe saptamana si nu de muschi.Ma ingras foarte repede,si programul de alimentatie ce lam facut e VIS pe langa ce aveam pana acum deci sper sa fac fata adaugand inca vreo 3-4 albusuri. Si cred totusi ca ai exagerat putin cu faptul ca nu aduni 60 grame de proteina din alimentatia mea,eu calculand undeva la 80-85 grame prot(stiu ca ar trebui sa fie dublu,dar as risca sa ma ingras,si scopul meu nu este sa fiu un gras cu muschi,este doar acela de a arata bine si a avea o viata sanatoasa.
De la albus de ou nu te ingrasi pt ca contine foarte putine grasimi aproape de 0 ,daca mananci 2/2,5g proteine pre kg tot nu ingrasi din contra proteinele creaza stare de satietate singura chestie daca consumi mai multe g la o masa sunt sanse ca corpul sa nu le asimileze si poate chiar sa te intoxici ...acum depinde de fiecare organism in parte,de asta dupa o perioada de 3 luni o luna se lasa mai usor pt detoxificare...si aici poti sa calculezi si daca iei suplimente
Editat de raduroberti pe 28 mar 2013 22:51
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 mar 2013 01:38 de ricardo
...sunt de acord cu tine...oul contine o proteina cu absorbtie medie-lenta dar cu cea mai mare valoare biologica dintre alimente (mai ales oul intreg)...serviti cu incredere ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 15 apr 2013 18:24 de Daddu
...sunt de acord cu tine...oul contine o proteina cu absorbtie medie-lenta dar cu cea mai mare valoare biologica dintre alimente (mai ales oul intreg)...serviti cu incredere ...
Am schimbat antrenamentul :
Luni - Piept
Marti - Picioare
Miercuri - Spate
Joi - Pauza
Vineri - Umeri,trapez
Sambata - Brate.
Am slabit de la 104 kg la 89(cam in 3 luni). Vreau sa ajung undeva sub 85...ideal ar fii 80. Va cer un sfat in legatura cu alimentatia care e pentru SLABIT. Eu m-am gandit in felul urmator :
Masa1 : Omleta facuta din 1-2 oua si 2 albuse.
Masa2(gustare) : Un mar.
Masa3 : Carne de pui/Porc (slaba,nu ceafa..) + o salata cu ..salata si ceapa.
Masa4(gustare): 2-3 cartofi fierti (100-150 grame) si 100 grame de branza de vaci (slaba).
Masa5 : Fulgi de ovaz 50-60 grame cu 250-300 mll lapte.
Paine incerc sa ma limitez la 1 felie poate 2 pe zii ( 50 grame)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|