Pagina 1 din 1
andrei123
Newbie 7 mesaje
|
Jurnal andrei123
scris pe 27 mar 2013 12:52 de andrei123
Salut am 17 ani 180 cm 71kg,merg la sala de aproape un an.La inceput aveam 56 kg si am fost foarte multumit de rezultatele pe care le-am avut. Insa de vreo 4 luni nu mai progresez si nu stiu unde gresesc, cu alimentatia eu zic ca stau bine mananc in jur de 2700-2800 kcal(200g proteine,350g carbo, 70g grasimi).In legatura cu antrenamentul l-am schimbat acum o luna ,inainte faceam piept-triceps, picioare, spate-biceps, umeri ....acum fac piept+biceps, picioare, umeri-triceps , spate.
Suplimentele pe care le folosesc:whey gold,creatina,glutamina bcaa si opti-men.
Daca are cineva timp sa ma ajute si pe mine ,sa-mi spuna unde gresesc sau ce trebuie sa fac pt a iesi din acesta perioada de stagnare.
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
Re: Jurnal andrei123
scris pe 27 mar 2013 13:40 de slabutul
Salut am 17 ani 180 cm 71kg,merg la sala de aproape un an.La inceput aveam 56 kg si am fost foarte multumit de rezultatele pe care le-am avut. Insa de vreo 4 luni nu mai progresez si nu stiu unde gresesc, cu alimentatia eu zic ca stau bine mananc in jur de 2700-2800 kcal(200g proteine,350g carbo, 70g grasimi).In legatura cu antrenamentul l-am schimbat acum o luna ,inainte faceam piept-triceps, picioare, spate-biceps, umeri ....acum fac piept+biceps, picioare, umeri-triceps , spate.
Suplimentele pe care le folosesc:whey gold,creatina,glutamina bcaa si opti-men.
Daca are cineva timp sa ma ajute si pe mine ,sa-mi spuna unde gresesc sau ce trebuie sa fac pt a iesi din acesta perioada de stagnare. poate ar trebui marite putin kcal.
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 15:15 de alecx15
poate ar trebui marite putin kcal.
Salut,nu stiu ce pregatire si cat de documentat esti insa ceea ce afirmi tu nu are sens!Daca mareste numarul kcal va depune mult strat adipos...El deja isi asigura undeva la 3g prot pe kg corp,ceea ce e mult la nivelul la care e el,starea lui anabolica e slaba asa ca...nu are sens sa mareasca nr caloriilor!Ceea ce trebuie sa urmareasca el este sa zdrobeasca bine de tot muschiul,sa produca cat mai multe leziuni la nivelul muschiului,printr-un antrenament inteligent de intensitate mare si scurt!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 15:32 de adi123
Salut,nu stiu ce pregatire si cat de documentat esti insa ceea ce afirmi tu nu are sens!Daca mareste numarul kcal va depune mult strat adipos...El deja isi asigura undeva la 3g prot pe kg corp,ceea ce e mult la nivelul la care e el,starea lui anabolica e slaba asa ca...nu are sens sa mareasca nr caloriilor!Ceea ce trebuie sa urmareasca el este sa zdrobeasca bine de tot muschiul,sa produca cat mai multe leziuni la nivelul muschiului,printr-un antrenament inteligent de intensitate mare si scurt!
pai cum altfel ai vrea sa cresti daca nu maresti nr de calorii? mancand la fel tot ce faci e sa te mentii.
eu spun din experienta. de cateva luni mananc la fel de mult si nu vad nici un progres chiar daca febra musculara am dupa fiecare antrenament. sunt constient daca vreau sa cresc, mai trebuie sa adaug o masa.
Editat de adi123 pe 27 mar 2013 15:34
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 15:55 de basu
Nici nu ai tu idee cat conteaza caloriile alea .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 19:16 de alecx15
Nici nu ai tu idee cat conteaza caloriile alea .
Ok cum zici tu...nu o sa te contrazic ca nu imi sta in fire...poate sa asculte sfatul cui vrea eu i l-am oferit gratis...am si eu o intrebare totusi desi nu cred sa fie adevarat!Esti cumva basualdo de pe celalalt forum?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 01:41 de ricardo
...ai si tu drepatea ta...probabil ca ii lipsesc ambele lucruri...200-300 de kcal in plus si un antrenament pe masura ...aceste 2 lucruri merg mana-n mana ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 15:45 de alecx15
...ai si tu drepatea ta...probabil ca ii lipsesc ambele lucruri...200-300 de kcal in plus si un antrenament pe masura ...aceste 2 lucruri merg mana-n mana ...
Corect merg mana in mana la un anumit nivel!El are abia un an de antrenament,a mentionat asta "2700-2800 kcal(200g proteine,350g carbo, 70g grasimi)" ,la kilogramele lui sunt suficiente,stimulul decare are nevoie nu trebuie sa vina nicidecum din alimentatie!Pe o parte baga mancare si pe alta o va scoate,doar asa de dragul de a face un traseu in-out nu se merita,plus ca oricum depune o parte din ceea ce mananca acum in grasime pentru ca nu are el cunostiintele necesare,cu siguranta sa produca o stare anabolica care sa-i permita asimilarea tuturor nutrientrilor necesari!
|
sus |
|
andrei123
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 18:25 de andrei123
Corect merg mana in mana la un anumit nivel!El are abia un an de antrenament,a mentionat asta "2700-2800 kcal(200g proteine,350g carbo, 70g grasimi)" ,la kilogramele lui sunt suficiente,stimulul decare are nevoie nu trebuie sa vina nicidecum din alimentatie!Pe o parte baga mancare si pe alta o va scoate,doar asa de dragul de a face un traseu in-out nu se merita,plus ca oricum depune o parte din ceea ce mananca acum in grasime pentru ca nu are el cunostiintele necesare,cu siguranta sa produca o stare anabolica care sa-i permita asimilarea tuturor nutrientrilor necesari!
Deci pana la urma ar trebui sa-mi mai adaug 300kcal la dieta sau nu?mananc de 7 ori cu tot cu shake-ul de la finalul antrenamentului.
Antrenamentul il fac la o intensitate ridicata ,volumul nu este nici el foarte mare la grupele mari fac 12-14 serii, iar la grupele mici 8-11 serii,de obicei termin antrenamentul in jur de o ora
|
sus |
|
alecx15
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 19:10 de alecx15
Deci pana la urma ar trebui sa-mi mai adaug 300kcal la dieta sau nu?mananc de 7 ori cu tot cu shake-ul de la finalul antrenamentului.
Antrenamentul il fac la o intensitate ridicata ,volumul nu este nici el foarte mare la grupele mari fac 12-14 serii, iar la grupele mici 8-11 serii,de obicei termin antrenamentul in jur de o ora
Poti proceda cum vrei...eu ti-am acordat un sfat ramane la latitudinea ta daca il urmezi sau nu!Bafta
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 mar 2013 20:33 de basu
Redu numarul caloriilor cateva zile pana simti ca incepi sa pieerzi forta si greutate. Apoi revino in forta si timp de cateva zile vei asimila mai mult. Dar este nevoie de mai multe cunostinte pe aceasta perioada de timp. Este mai greu de explicat.
|
sus |
|
andrei123
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 15:30 de andrei123
In ultimele 2 saptamani am fost foarte atent la intensitatea antrenamentului si la partea negativa a miscarii si am reusit sa ies din perioada de stagnare.
O alta problema este ca pieptul se dezvolta extrem de greu,cand fac piept imi intra mult umarul anterior si daca fac impins orizontal cu bara/ganterele si daca fac impins inclinat.Am incercat si cu priza larga si cu priza medie si tot la fel.
Aproape de fiecare data dupa ce fac piept ziua urmatoare am febra musculara si la piept si la umeri.
Ce as putea face sa scap de aceasta problema?
Editat de andrei123 pe 9 apr 2013 15:31
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 16:20 de KLaR
am mai auzit la incepatori sa intre umerii la piept, pentru ca umerii nu sunt dezvoltati.
incearca sa aduci coatele in interior:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c6I0z_d4xqY
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 apr 2013 18:09 de basu
In ultimele 2 saptamani am fost foarte atent la intensitatea antrenamentului si la partea negativa a miscarii si am reusit sa ies din perioada de stagnare.
O alta problema este ca pieptul se dezvolta extrem de greu,cand fac piept imi intra mult umarul anterior si daca fac impins orizontal cu bara/ganterele si daca fac impins inclinat.Am incercat si cu priza larga si cu priza medie si tot la fel.
Aproape de fiecare data dupa ce fac piept ziua urmatoare am febra musculara si la piept si la umeri.
Ganterele ar trebui sa rezolve problema.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 18:31 de shift
Poate cobori bara prea aproape de gat, incearca sa o lasi mai inspre partea de jos a pieptului.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 19:48 de marius0
Poate cobori bara prea aproape de gat, incearca sa o lasi mai inspre partea de jos a pieptului.
http://youtu.be/c6I0z_d4xqY
|
sus |
|
andrei123
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 20:23 de andrei123
Ganterele ar trebui sa rezolve problema.
Si daca fac cu ganterele imi intra umarul anterior,in special la impins inclinat cu ganterele.Poate ar trebuii sa incep cu fluturari si apoi sa fac impins
http://youtu.be/c6I0z_d4xqY
Asa execut si eu miscarile.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 apr 2013 20:53 de basu
Si daca fac cu ganterele imi intra umarul anterior,in special la impins inclinat cu ganterele.Poate ar trebuii sa incep cu fluturari si apoi sa fac impins
Asa execut si eu miscarile.
Tuturor ne intra SI umarul anterior la miscarile de impins pt piept. Asta este viata. Intra si umarul , intra si tricepsul. Nu cred ca tie iti intra mai mult ca altora. Accepta situatia asa cum este.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|