Salutare tuturor.Sunt nou aici si as vrea daca are cineva mai priceput sa piarda cateva minute si sa-mi dea ceva sfaturi.
Am 1,75 inaltime si in mom asta in jur de 95 kg.Am inceput sa fac banda-40-50 de min mers la inclinatie cu viteza moderat si alternat cu ceva alergat.Syntha 6 ajuta la ceva in stadiul asta?Daca da cand e cel mai indicat de luat?Inainte sau dupa antrenament?
Dupa 3-4 saptamani as vrea sa incep sa lucrez si muschii,ideea e ca merg singur la o sala dotata cu ft multe aparate.e ok daca lucrez singur mai mult la aparate si nu atat de mult cu haltera si gantera?
In speranta ca voi primi ceva sfaturi va multumesc anticipat.Spor
Buna,eu o sa iti spun cum am reusit eu sa slabesc si dupa aceea o sa-ti spun cam ce vor restu de pe forum sa auda. Am avut 104 kg si am ajuns la 91 in mai putin de 2 luni. Prima saptamana am mancat doar morcov ras si mar ras(mancare de copii mici) la amiaza salata de varza cu carne facuta pe grill (de porc dar fara fir de grasime sau in loc de carne 1-2 oua) si sara...tot morcov si mar,am dat jos 6 kg in prima saptamana. Dupaia am luat-o mai cu cap si am inceput sa mananc normal dar in cantitati mai mici. Nu e indicat ce iti zic eu daca vrei definire(vei scadea dramatic in greutate dar si masa musculara va avea de suferit).
Acum ceva ce inca nu am incercat,dar mam documentat pe tema asta si iti voi spune. Incearca sa mananci multe proteine,aproximativ 1,5-2g proteina/kg masa. la 95 kg...ai putea manca undeva la 180-200 de grame proteina, sa nu uiti de carbohidrati,mananca dar nu abuza de ei si sa nu fie carbohidrati simpli ci complecsi. "Slabit +masa musculara" oricat ar vrea lumea sa creada asta e greu de realizat,dar in cazul tau(si al meu) e deajuns mentinerea masei + definire + slabire.