Pagina 1 din 1
klawd18
Junior member 48 mesaje
|
Grupa de 2 ori/sapt
scris pe 24 mar 2013 13:31 de klawd18
Ce grupa merge lucrata de 2 ori pe saptamana?
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
Re: Grupa de 2 ori/sapt
scris pe 24 mar 2013 14:38 de Elvis
E suficient sa lucrezi o singura data pe saptmana.daca lucrezi de 2 ori nu insemna ca vei creste mai bine .
|
sus |
|
NICOLA
Senior member 95 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 15:04 de NICOLA
este suficient sa lucrezi decat odata pe sapt o grupa musculara ...
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 15:44 de Undisputed
este suficient sa lucrezi decat odata pe sapt o grupa musculara ... Mie personal imi merge bine sa antrenez grupele mari de ori pe saptamina si grupele mici o data pe saptamina, desigur ca mult conteaza alimentatia aici.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 15:58 de basu
De ce nu incerci sa afli singur asta ? Poate ca nu trebuie lucrata o grupa de doua ori/spat ca sa fie totul ok. Poate ca trebuie lucrata de doua ori in trei sapatamani . Cine poate sti ? Incearca si afla !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
klawd18
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 16:22 de klawd18
De ce nu incerci sa afli singur asta ? Poate ca nu trebuie lucrata o grupa de doua ori/spat ca sa fie totul ok. Poate ca trebuie lucrata de doua ori in trei sapatamani . Cine poate sti ? Incearca si afla ! De ce trebuie sa-mi faci mereu observatii...?Asa au zis niste antrenori unui prieten ca pieptu si bicepsu trebuie sa le lucreze de doua ori..si ca sa aflu am pus intrebarea.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 16:25 de sZoTaK
Ce grupa merge lucrata de 2 ori pe saptamana? oricare. sau toate. depinde de tine
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 19:24 de Elvis
De ce trebuie sa-mi faci mereu observatii...?Asa au zis niste antrenori unui prieten ca pieptu si bicepsu trebuie sa le lucreze de doua ori..si ca sa aflu am pus intrebarea.
Ce ti-a zis el ti-a zis foarte bine nu trebe sa crezi ca-ti face observatii ,gresesti el doar iti spune pentru ca ai cerut pareri si ce ti-a zis e exact ce ar trebui sa faci pentru uni care au un genetic de exceptie alimentatie ,suplimentatie si odihna ca la carte le intra si de 2 ori pe sapt cum ar trebui dar pentru tine banuiesc ca odata pe sapt e mai mult ca suficient mai ales ca banuiesc ca esti incepator.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 07:30 de stefanp
De ce trebuie sa-mi faci mereu observatii...?Asa au zis niste antrenori unui prieten ca pieptu si bicepsu trebuie sa le lucreze de doua ori..si ca sa aflu am pus intrebarea. te superi cam repede.cind primesti un sfat sau o parere poti sa o pui in practica sau sa o ignori,e dreptul tau.o data pe saptamina pentru fiecare grupa e ok,dar tu poti sa faci cum vrei
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 08:20 de basu
De ce trebuie sa-mi faci mereu observatii...?Asa au zis niste antrenori unui prieten ca pieptu si bicepsu trebuie sa le lucreze de doua ori..si ca sa aflu am pus intrebarea.
Am o simpatie deosebita pt tine. Esti baiatul cu cea mai mare perspectiva.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 mar 2013 11:24 de sZoTaK
Ce ti-a zis el ti-a zis foarte bine nu trebe sa crezi ca-ti face observatii ,gresesti el doar iti spune pentru ca ai cerut pareri si ce ti-a zis e exact ce ar trebui sa faci pentru uni care au un genetic de exceptie alimentatie ,suplimentatie si odihna ca la carte le intra si de 2 ori pe sapt cum ar trebui dar pentru tine banuiesc ca odata pe sapt e mai mult ca suficient mai ales ca banuiesc ca esti incepator. pentru incepatori mai ales se recomanda o frecventa mai mare... eu de ceva vreme fac fiecare grupa de doua ori pe saptamana, si imi merge foarte bine asa, si chiar daca sunt la dieta de ceva vreme, n-am renuntat la aceasta idee. ce-i drept, am facut o luna fiecare grupa odata pe saptamana, dar doar pentru ca m-am plictisit efectiv, apoi am revenit.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 12:33 de Tooxie
pentru incepatori mai ales se recomanda o frecventa mai mare... eu de ceva vreme fac fiecare grupa de doua ori pe saptamana, si imi merge foarte bine asa, si chiar daca sunt la dieta de ceva vreme, n-am renuntat la aceasta idee. ce-i drept, am facut o luna fiecare grupa odata pe saptamana, dar doar pentru ca m-am plictisit efectiv, apoi am revenit.
Sunt persoane care fac o grupa de 3-4 ori pe saptamana cu rezultate foarte bune. Altii ca sa creasca au redus antrenamentele la o grupa pe luna. Deci trebuie sa incercam ambele variante, sa vedem ce ni se potriveste.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 mar 2013 18:09 de sZoTaK
Sunt persoane care fac o grupa de 3-4 ori pe saptamana cu rezultate foarte bune. Altii ca sa creasca au redus antrenamentele la o grupa pe luna. Deci trebuie sa incercam ambele variante, sa vedem ce ni se potriveste. eu cred ca cea mai buna varianta e cea care-ti place si pe care o urmezi constant.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 19:39 de MrOlympia
Ar trebui sa-i multumesti nu sa-l critici pe basu . El vrea sa iti faca un bine . Si crede-ma ca nu a glumit cu o grupa la 2 saptamani. Avem nevoie de oameni ca el pe acest forum , mare nevoie. Eu personal am mers pe mana lui de multe ori si a fost bine. Si eu am dorinta sa ma antrenez cat pot eu de des dar sa fac asta in detrimentul cresterii ...parca nu . Pana la urma e alegerea ta , cum spunea Daniel Oprea , nu e obligatoriu ca toata lumea care merge la sala sa faca asa cum ar trebui sa faca un culturist , pana la urma conteaza sa se simta el bine . Succes !
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 mar 2013 19:51 de sZoTaK
Ar trebui sa-i multumesti nu sa-l critici pe basu . El vrea sa iti faca un bine . Si crede-ma ca nu a glumit cu o grupa la 2 saptamani. Avem nevoie de oameni ca el pe acest forum , mare nevoie. Eu personal am mers pe mana lui de multe ori si a fost bine. Si eu am dorinta sa ma antrenez cat pot eu de des dar sa fac asta in detrimentul cresterii ...parca nu . Pana la urma e alegerea ta , cum spunea Daniel Oprea , nu e obligatoriu ca toata lumea care merge la sala sa faca asa cum ar trebui sa faca un culturist , pana la urma conteaza sa se simta el bine . Succes ! am pus un articol scris de Layne Norton despre HGH, in care mentioneaza si cate ceva despre faptul asta.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 19:58 de CosminPerjo
am pus un articol scris de Layne Norton despre HGH, in care mentioneaza si cate ceva despre faptul asta.
Unde ai pus?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 mar 2013 20:24 de sZoTaK
Unde ai pus? jurnal personal.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 30 mar 2013 20:41 de vlcosmin
Poti incerca un program a.i. sa lucrezi o grupa de 2 ori / sapt prin rotatie...intr-un final o sa vezi tu ce ti se potriveste cel mai bine, trebuie sa experimentezi
|
sus |
|
Mada
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 12 apr 2013 11:17 de Mada
Eu sunt curios de ce pui intrebarea asta, nu mai progresezi, sau?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|