Pagina 1 din 1
mariusmihai
Junior member 14 mesaje
|
Daca nu iau nici un fel de supliment cresc masa musculara?
scris pe 6 sep 2012 22:01 de mariusmihai
Salut . Recent am inceput sa ma duc la sala am 17 ani 1,80m 64-65kg mananc 5 ori pe zi antrenament destul de bun cuprinde toate grupele musculare cu tot cu refacere e.t.c. Dar nu stiu ce sa fac sa iau s-au nu (gainere,creatina,proteine e.t.c) ma gandeam sa fac sala cat ma duce bugetu dar mai curand pana in vara sa pot sa ma duc la mare, s-a ma simt bine in corpul meu. Daca as face sala cat miam propus si chear mai departe fara nimic/curat pun ceva masa musculara cel putin de la 30 in brat sa ajung la 33-34?
Scuze daca nu am postat unde trebuie dar chear nu stiam unde trebuie postat
Editat de mariusmihai pe 6 sep 2012 22:17
MeeT
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
Re: Daca nu iau nici un fel de supliment cresc masa musculara?
scris pe 9 dec 2012 10:45 de cosminc
Este greu sa cresti fara suplimente si daca nu iti iei proteinele din alimentatia zilnica.Daca vrei proteine mai bine cumperi concentrate proteice, eu am whey protein de la pronutrition cu putini carbohidrati deoarece imi iau din alimentatie.Poti creste putin in brat, dar depinde de geneticul tau, ce tip somatic esti.Daca esti serios si mananci multe proteine ai mari sanse sa realizezi ce ti-ai propus.De asemenea daca vrei masa fara grasime ar trebui sa mananci mai putini carbohidrati(paine,corn,paste,orez si alte produse de panificatie, dulciuri si prajituri)
Editat de cosminc pe 9 dec 2012 10:48
cr7
|
sus |
|
Pazzo
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 10:27 de Pazzo
Cresti dar mult mai greu ...daca nici nu mananci rezultatele sunt 0...suplimentele te ajuta sa cresti intr-un timp mai scurt
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 10:45 de MrOlympia
Este greu sa cresti fara suplimente si daca nu iti iei proteinele din alimentatia zilnica.Daca vrei proteine mai bine cumperi concentrate proteice, eu am whey protein de la pronutrition cu putini carbohidrati deoarece imi iau din alimentatie.Poti creste putin in brat, dar depinde de geneticul tau, ce tip somatic esti.Daca esti serios si mananci multe proteine ai mari sanse sa realizezi ce ti-ai propus.De asemenea daca vrei masa fara grasime ar trebui sa mananci mai putini carbohidrati(paine,corn,paste,orez si alte produse de panificatie, dulciuri si prajituri)
De ce sa nu manance orez , paine , paste ? Ai nevoie si de carbohidrati nu doar de proteine , la fel cum un rol important le au si grasimile in special cele omega 3,6,9 care le gasim in pestele oceanic sau ca supliment nutritiv. Multi nu folosesc deloc suplimente si cresc in masa musculara .. si eu rar folosesc suplimente , baza este mancarea .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 13:12 de Undisputed
Eu de exemplu am crescut pin la 40cm in brate, la doar ~13% bodyfat fara nici un supliment, cam in 2 ani de antrenamente.
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 13:38 de florin36
Salut . Recent am inceput sa ma duc la sala am 17 ani 1,80m 64-65kg mananc 5 ori pe zi antrenament destul de bun cuprinde toate grupele musculare cu tot cu refacere e.t.c. Dar nu stiu ce sa fac sa iau s-au nu (gainere,creatina,proteine e.t.c) ma gandeam sa fac sala cat ma duce bugetu dar mai curand pana in vara sa pot sa ma duc la mare, s-a ma simt bine in corpul meu. Daca as face sala cat miam propus si chear mai departe fara nimic/curat pun ceva masa musculara cel putin de la 30 in brat sa ajung la 33-34?
Scuze daca nu am postat unde trebuie dar chear nu stiam unde trebuie postat e foarte posibil sa cresti mai ales ca esti incepator si oricum esti in faza de crestere, dar macar sa mananci bine , si la 65 de kg ..chiar trebuie sa bagi orez,paste in tine ai nevoie de carbohidrati, eu unul da cred ca se poate fiindca stiu ca si eu cat am fost incepator nu luam nimic si cresteam ,bineinteles pina la un momentdat
f.l
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 17:33 de cipryan
e foarte posibil sa cresti mai ales ca esti incepator si oricum esti in faza de crestere, dar macar sa mananci bine , si la 65 de kg ..chiar trebuie sa bagi orez,paste in tine ai nevoie de carbohidrati, eu unul da cred ca se poate fiindca stiu ca si eu cat am fost incepator nu luam nimic si cresteam ,bineinteles pina la un momentdat ...hm orez ,paste ca si garnitura vrei sa spui,continui cu oua,pateuri.salam,slanina,lapte deci sa te indopi cu mancare...sigur ca se poate fara suplimente .Suplimentele din ce sunt obtinute? Tot din derivate
Editat de cipryan pe 29 apr 2013 17:34
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 17:44 de ricardo
...hm orez ,paste ca si garnitura vrei sa spui,continui cu oua,pateuri.salam,slanina,lapte deci sa te indopi cu mancare...sigur ca se poate fara suplimente .Suplimentele din ce sunt obtinute? Tot din derivate
...aici vorbim de alimentatie corespunzatoare ...cele enumerate de tine sunt pentru oamenii care trag la coasa ...sau de cei pe dieta ketogenica...desi mezelurile nu au ce cauta in nici o alimentatie ...la fel si pateurile (exeptie, cele facute in casa ) ...
Editat de ricardo pe 29 apr 2013 17:47
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 18:02 de cipryan
...aici vorbim de alimentatie corespunzatoare ...cele enumerate de tine sunt pentru oamenii care trag la coasa ...sau de cei pe dieta ketogenica...desi mezelurile nu au ce cauta in nici o alimentatie ...la fel si pateurile (exeptie, cele facute in casa ) ... fratik ce alimente corespunzatoare?orez si paste? Eu am enumerat alimentele pentru un ectomorf Nu pentru endomorf ! Mananca doar orez si paste si o sa vezi crestere zero P.S fiecare face ce vrea
Editat de cipryan pe 29 apr 2013 18:04
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 18:16 de MrOlympia
fratik ce alimente corespunzatoare?orez si paste? Eu am enumerat alimentele pentru un ectomorf Nu pentru endomorf ! Mananca doar orez si paste si o sa vezi crestere zero P.S fiecare face ce vrea
rikardo se referea ca un culturist trebuie sa manance carne! nu pateuri si salam .. si salamul are carne dar nu e tocmai ce trebuie unui om care vrea sa puna muschi pe el si nu numai .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 18:39 de KLaR
1.alimentatie
2.odihna
3.antrenament
4.suplimente
alimentatie e baza,suplimentele sunt mai utile in punctele cheie de cat o masa ,asta nu inseamna ca inlocuieste o masa.referitor la conceptia 'cu alimentatia cresti la inceput sau o perioada' se datoareaza faptului ca odata cu cresterea in greutate nu mariti si nutrienti.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 20:09 de basu
fratik ce alimente corespunzatoare?orez si paste? Eu am enumerat alimentele pentru un ectomorf Nu pentru endomorf ! Mananca doar orez si paste si o sa vezi crestere zero P.S fiecare face ce vrea
Te sfatuiesc sa te adresezi cum trebuie atunci cand vorbesti cu Rikardo. Indiferent ce ti se pare ca exprima ideile lui si indiferent ce ai impresia ca exprima ideile tale adreseaza-te cu Rikardo sau cu tu. El este moderator pe acest forum si nu face ceea ce face ca sa te iei tu in bete cu el.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 apr 2013 20:23 de basu
...hm orez ,paste ca si garnitura vrei sa spui,continui cu oua,pateuri.salam,slanina,lapte deci sa te indopi cu mancare...sigur ca se poate fara suplimente .Suplimentele din ce sunt obtinute? Tot din derivate
Nu cred ca am inteles exact ; din ce fel de derivate sunt facute suplimentele ? Si ce legatura are asta cu titlul topicului ?
Editat de basu pe 29 apr 2013 20:46
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 21:42 de cipryan
Te sfatuiesc sa te adresezi cum trebuie atunci cand vorbesti cu Rikardo. Indiferent ce ti se pare ca exprima ideile lui si indiferent ce ai impresia ca exprima ideile tale adreseaza-te cu Rikardo sau cu tu. El este moderator pe acest forum si nu face ceea ce face ca sa te iei tu in bete cu el. ok,dar fratik sau frate e un cuvant cat se poate de onest,nu a fost la misto
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 apr 2013 16:08 de basu
ok,dar fratik sau frate e un cuvant cat se poate de onest,nu a fost la misto
Ma intereseaza mult mai mult raspunsul la intrebarea a doua pe care ti-am pus-o. Care sunt derivatele din care sunt facute suplimentele ?
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 16:42 de cipryan
Ma intereseaza mult mai mult raspunsul la intrebarea a doua pe care ti-am pus-o. Care sunt derivatele din care sunt facute suplimentele ? lapte si zer...doar nu slanina
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 apr 2013 17:23 de basu
lapte si zer...doar nu slanina
Te crezi foarte amuzant asa este ? Laptele si zerul sunt derivate nu ? Tin sa te informez ca toate comentariile tale nu sunt altceva decat o insiruire de prostii. Voi fi atent la comentariile tale si voi vedea care merita sa fie postate pe un forum de acest tip unde se uita sute de tineri.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 17:24 de shift
Te crezi foarte amuzant asa este ? Laptele si zerul sunt derivate nu ? Tin sa te informez ca toate comentariile tale nu sunt altceva decat o insiruire de prostii. Voi fi atent la comentariile tale si voi vedea care merita sa fie postate pe un forum de acest tip unde se uita sute de tineri.
Poate am fost loviti de un troll.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 21:09 de Gilu
Prevad ca nu va sta mult pe aici in ritmul asta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 22:01 de cipryan
Te crezi foarte amuzant asa este ? Laptele si zerul sunt derivate nu ? Tin sa te informez ca toate comentariile tale nu sunt altceva decat o insiruire de prostii. Voi fi atent la comentariile tale si voi vedea care merita sa fie postate pe un forum de acest tip unde se uita sute de tineri. Milk & Egg=concentrat din lapte,albus de ou,zer si caseinat .
|
sus |
|
sosorayd
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 19 mai 2013 17:35 de sosorayd
Scuze daca nu am postat unde trebuie dar chear nu stiam unde trebuie postat
ii putin cam nasol fara suplimente, eu fac sala de 3 luni si am inceput sa iau suplimente din prima zi, de la 29 cm in brate, am ajuns sa am 34 cm in brate, e adevarat ca trag foarte tare dar pe langa antrenament si suplimente trebuie sa ai si o alimentatie OK si sa te odihnesti noaptea.
|
sus |
|
Aedos
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 19 mai 2013 20:52 de Aedos
ii putin cam nasol fara suplimente, eu fac sala de 3 luni si am inceput sa iau suplimente din prima zi, de la 29 cm in brate, am ajuns sa am 34 cm in brate, e adevarat ca trag foarte tare dar pe langa antrenament si suplimente trebuie sa ai si o alimentatie OK si sa te odihnesti noaptea.
ba prietenas nu mai minti baiatu` din prima zi 29-34 .... esti constient ca sunt 5 cm ?
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 19 mai 2013 21:02 de s1d0x
ba prietenas nu mai minti baiatu` din prima zi 29-34 .... esti constient ca sunt 5 cm ?
cred ca se referea ca in 3 luni a ajuns de la 29 la 34
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 19 mai 2013 21:42 de Gilu
ba prietenas nu mai minti baiatu` din prima zi 29-34 .... esti constient ca sunt 5 cm ? Cred c-o sa te poreclesc Bula de acum inainte.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 11:42 de Cristi7
Cred c-o sa te poreclesc Bula de acum inainte.
Sa moara Jan daca am vazut asa ceva
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 mai 2013 11:45 de basu
Sa moara Jan daca am vazut asa ceva
Esti tanar, mai ai destule de vazut.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 20 mai 2013 11:59 de Gilu
Sa moara Jan daca am vazut asa ceva Daca te referi la jan de la craiova, da, sa moara din partea mea.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|