Pagina 1 2 din 2
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare
scris pe 13 dec 2005 11:40 de Anonim
Pana la urma cred ca facem Fratia Labei ,daca mai discutam mult despre asta )
)sau...Intoarcerea la LABA
Dap sau :
Alba ca zapada si cei 7 labarici ,Amintiri din labareala,Laba Story,Rocky Laboa,Mircea cel Labar ,Top Laba ,Batranul si laba, Laba la munte si la mare, Labatorul , Stapanul Labelor, Labarul Universal, poate si Legionarul labagist dar m-am gandit ca nu merge pentru ca stai mai mult prin desert si risti sa iti intre nisip unde nu trebuie.
Bwahahha. Voi chiar nu aveti alta treaba ?
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur
scris pe 17 dec 2005 16:26 de Anonim
Dap sau :
Alba ca zapada si cei 7 labarici ,Amintiri din labareala,Laba Story,Rocky Laboa,Mircea cel Labar ,Top Laba ,Batranul si laba, Laba la munte si la mare, Labatorul , Stapanul Labelor, Labarul Universal, poate si Legionarul labagist dar m-am gandit ca nu merge pentru ca stai mai mult prin desert si risti sa iti intre nisip unde nu trebuie.
pai nu aveam treaba ce stam toata ziua cu p*** in mana ca tine si asta o consideri treaba?L>A>B>A>G>I>U>L>E!!!!!!!!!!
|
sus |
|
DrArtur
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma
scris pe 22 dec 2005 15:24 de DrArtur
Dap sau :
pai nu aveam treaba ce stam toata ziua cu p*** in mana ca tine si asta o consideri treaba?L>A>G>I>U>L>E!!!!!!!!!!
Buna ziua.Am obesrvat ca veti un subiect interesant pe site ul asta.In caliate de doctor vreau sa va spun ca masturbarea nu este negativa deloc.Cei care se masturbeaza mai des au o viata mult mai sanatoasa si plina de energie.Masturbarea=sex..aprope tot aia.Numai pshicul conteaza aici.De curand am scris o carte despre si cu MASTURBARE.cei care sunt doritori le o pot expedia prin posta in schimbul unei mici sume semnificative pt munca mea de 25Ron.In carte veti gati si ce inseamna masturbarea plus o serie intreaga de tehnici ale masturbarii.doritorii ii rog sa ma contacteze lar_Artur@yahoo.com.Cu stima si respect DR_Artur
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 22 dec 2005 21:26 de Anonim
[quoteBuna ziua.Am obesrvat ca veti un subiect interesant pe site ul asta.In caliate de doctor vreau sa va spun ca masturbarea nu este negativa deloc.Cei care se masturbeaza mai des au o viata mult mai sanatoasa si plina de energie.Masturbarea=sex..aprope tot aia.Numai pshicul conteaza aici.De curand am scris o carte despre si cu MASTURBARE.cei care sunt doritori le o pot expedia prin posta in schimbul unei mici sume semnificative pt munca mea de 25Ron.In carte veti gati si ce inseamna masturbarea plus o serie intreaga de tehnici ale masturbarii.doritorii ii rog sa ma contacteze lar_Artur@yahoo.com.Cu stima si respect DR_Artur
va-ti gandit ca masturbare e un pacat domnu' doctor...cand ati scris cartea?
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 22 dec 2005 23:54 de IRONBOY
lar_Artur@yahoo.com.Cu stima si respect DR_Artur
va-ti gandit ca masturbare e un pacat domnu' doctor...cand ati scris cartea?
Mama mia ai sa ajungi in iad !
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
Re: Masturbarea - Impedica sau nu?
scris pe 9 dec 2012 12:30 de cosminc
Sa o luam practic, pentru a crea masa avem nevoie de testosteron si de functia sa anabolizanta.S-a constatat ca nivelul de testosteron scade dramatic dupa o partida de sex, deci pentru a crea mai repede masa trebuie sa ne mai abtinem de la sex si tu de la laba.Daca te abtii, nivelul de testosteron este mereu in crestere, iti induce o stare euforica si te antrenazi mai intens.Tot el, mai are rolul de a crea masa, de a te face mai concentrat si mai daruit.E ca si cum ai lua o doza mica de steroizi, decat ca sunt ai tai si ai putine efecte negative.Nu inseamna ca nu trebuie sa mai mergeti la femei
cr7
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 12:53 de cernescu16
Sa o luam practic, pentru a crea masa avem nevoie de testosteron si de functia sa anabolizanta.S-a constatat ca nivelul de testosteron scade dramatic dupa o partida de sex, deci pentru a crea mai repede masa trebuie sa ne mai abtinem de la sex si tu de la laba.Daca te abtii, nivelul de testosteron este mereu in crestere, iti induce o stare euforica si te antrenazi mai intens.Tot el, mai are rolul de a crea masa, de a te face mai concentrat si mai daruit.E ca si cum ai lua o doza mica de steroizi, decat ca sunt ai tai si ai putine efecte negative.Nu inseamna ca nu trebuie sa mai mergeti la femei de unde ai scos asta?
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 13:11 de nicu_ivan
Sa o luam practic, pentru a crea masa avem nevoie de testosteron si de functia sa anabolizanta.S-a constatat ca nivelul de testosteron scade dramatic dupa o partida de sex, deci pentru a crea mai repede masa trebuie sa ne mai abtinem de la sex si tu de la laba.Daca te abtii, nivelul de testosteron este mereu in crestere, iti induce o stare euforica si te antrenazi mai intens.Tot el, mai are rolul de a crea masa, de a te face mai concentrat si mai daruit.E ca si cum ai lua o doza mica de steroizi, decat ca sunt ai tai si ai putine efecte negative.Nu inseamna ca nu trebuie sa mai mergeti la femei
Sexul(cu sine sau cu orcine altcineva) nu afecteaza nivelul de testostoron suficient de puternic si pe o durata suficient de mare incat sa poata influenta cresterile musculare.Eu zic ca nu are sens sa iti bati capu cu aberatia asta, baga mare la sala, baga mare cu alimentatia, baga mare cu somnul si o sa cresti.
P.S. citez din tine "trebuie sa ne mai abtinem de la sex si tu de la laba." asta e culmea absurdului....
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 13:28 de adi123
trebuie mai rar sexul in perioada de masa musculara pentru ca acesta arde multe calorii. e un exercitiul de tip cardio, asa cred eu. sper sa nu ma fi inselat pana acum )
Editat de adi123 pe 9 dec 2012 13:29
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 15:33 de nicu_ivan
trebuie mai rar sexul in perioada de masa musculara pentru ca acesta arde multe calorii. e un exercitiul de tip cardio, asa cred eu. sper sa nu ma fi inselat pana acum )
Parerea mea e ca oricum e bine sa faci cardio in fiecare zi, chiar si in perioada de masa. E bine pentru inima si sistemul cardio-vascular, prin urmare daca esti in perioada de masa si constati ca se consuma multe calorii prin cardio.... mananca mai mult, dar nu intrerupe cardio.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 16:39 de adi123
Parerea mea e ca oricum e bine sa faci cardio in fiecare zi, chiar si in perioada de masa. E bine pentru inima si sistemul cardio-vascular, prin urmare daca esti in perioada de masa si constati ca se consuma multe calorii prin cardio.... mananca mai mult, dar nu intrerupe cardio.
ok, mersi am sa tin cont de acest sfat. pana acum ma feream de cardio ca "dracu de tamaie" )
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 19:38 de cosminc
Deja am creat sectiunea labarici sau Intoarcerea la laba, m-am amuzat si eu cu ultima fraza, insa ce am spus despre testosteron este adevarat.Chiar ar trebui sa ne intereseze mai mult legatura sex-antrenament masa.Daca vei cauta pe net vei gasi ca dupa o partida de sex nivelul de testosteron scade destul de mult(oboseala, satisfactie si refacere) care induc corpului o stare post efort si deci se reface, iar masa va fi pe locul doi.
cr7
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 19:43 de cosminc
Pentru cel cu alba ca zapada si cei sapte labarici ar trebui sa existe o sectiune cu glume sa ne mai amuzam si noi:
legionarul labagist.....pierdut in desert...fara apa...se ascunde dupa o piatra....si o freaca
cr7
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 dec 2012 08:31 de basu
Pentru cel cu alba ca zapada si cei sapte labarici ar trebui sa existe o sectiune cu glume sa ne mai amuzam si noi:
legionarul labagist.....pierdut in desert...fara apa...se ascunde dupa o piatra....si o freaca
Nu ar fi rau deloc sa incerci sa iti temeperezi vocabularul. Nu cred ca pe un astfel de forum avem nevoie de oameni care nu stiu ce scot din gura.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 dec 2012 01:06 de Gilu
Incep sa cred ca aceasta sectiune (perle si aberatii) nu are si nici nu cred ca a avut vreodata efectul pe care m-am asteptat eu sa-l aiba.
Din ce in ce mai multa lume se simte confortabil discutand si luand in serios porcariile care apar aici.
Editat de Gilu pe 12 dec 2012 01:07
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
scris pe 12 dec 2012 13:12 de cosminc
Doar am preluat putin de la un alt utilizator si am adaugat eu ceva poate exagerat, e vina mea.
cr7
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 12 dec 2012 13:13 de ricardo
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
glume
scris pe 12 dec 2012 13:21 de cosminc
Ar fi frumos sa fie o sectiune unde utilizatorii sa se poata amuza la adresa unui lucru nu a unei persoane.
Editat de cosminc pe 12 dec 2012 13:25
cr7
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: glume
scris pe 12 dec 2012 14:48 de Gilu
Ar fi frumos sa fie o sectiune unde utilizatorii sa se poata amuza la adresa unui lucru nu a unei persoane. La sectiunea timp liber poti posta orice inclusiv bancuri/glume.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 19:57 de yo_shmen94
Masturbarea impiedica o crestere optima in masa musculara, pentru ca sperma are o componenta care are foarte mult glicogen. Prioritatea organismului este sa se refaca si de abia dup-aia sa creasca, iar refacerea depozitelor de sperma ocupa un loc prioritar fata de refacerea musculara. Iar glicogenul din piesa intermediara, ia ghici de unde o sa il "ia" corpul ? In cazul in care nu are de unde, o sa il ia chiar din muschi .... prin gluconeogeneza ... Pe scurt, incearca sa "o faci" intr-o zi de 7 ori si vezi daca a 2-a zi ai aceeasi greutate si perimetre si incearca pe de o alta parte o pauza sexuala totala de o luna si vei vedea singur rezultatele. Mult succes
nu cred ca are o legatura directa masturbarea cu masa musculara,mai ales ca se spune ca printro ejaculare 'pierzi' aprox 120 kcal
'pauza sexuala de o luna'...sexul aduce multe beneficii organismului,fizice si mai ales psihice,asa ca...
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 20:29 de MrOlympia
nu cred ca are o legatura directa masturbarea cu masa musculara,mai ales ca se spune ca printro ejaculare 'pierzi' aprox 120 kcal
'pauza sexuala de o luna'...sexul aduce multe beneficii organismului,fizice si mai ales psihice,asa ca...
120 kcal , bro da ce ejaculeaza acolo ?
12 kcal poate . :P
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 20:38 de yo_shmen94
120 kcal , bro da ce ejaculeaza acolo ?
12 kcal poate . :P
12 vroiam sa scriu
scuze...am o mana in gips,ma cam chinui sa scriu )
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
scris pe 25 dec 2012 19:51 de Chiru123
Eu zic ca nu au legatura si chiar merita sa fie la aberatii, va stresati inutil cu subiectul.
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|