Pagina 1 din 1
kappa
Newbie 9 mesaje
|
Total mass 4200
scris pe 8 sep 2006 16:02 de kappa
E bun total mass 4200 pentru incepatori ? ... sunt ECTOMORF si am nevoie de masa ... am fost la magazin si mi l-au recomandat pe asta .. e bun de ceva ?
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Total mass 4200
scris pe 8 sep 2006 17:05 de MaNiFeSto
E bun total mass 4200 pentru incepatori ? ... sunt ECTOMORF si am nevoie de masa ... am fost la magazin si mi l-au recomandat pe asta .. e bun de ceva ?
da,este bun,dar daca il iei in cantitati mai mari decat este recomandat pe cutie.am luat si yo 2 cutii si e destul de bun...si la gust,ti am zis ia cantitati mari,nu-ti fie mila si ai sa vezi rezultate
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Total mass 4200
scris pe 8 sep 2006 17:40 de crespo
da,este bun,dar daca il iei in cantitati mai mari decat este recomandat pe cutie.am luat si yo 2 cutii si e destul de bun...si la gust,ti am zis ia cantitati mari,nu-ti fie mila si ai sa vezi rezultate
pai la o portie are 7 gr de creatina..bine nu ar fi o problema cantitatea..problema e calitatea pt ca este creatina de calitate facuta in china..si mai depinde cum iti tolereaza stomacul produsul
I'M A KING
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: Re: Total mass 4200
scris pe 8 sep 2006 18:11 de pilsmaster
Cand m-am apucat de sala,primul supliment care l-am luat a fost Total Mass 4200,dupa care mi-am luat Glutamina,Creatina capsule si Colostru(toate de la Hardbody).Aveam 52 kg....in 2 luni facusem 60.
Train SMART!
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 8 sep 2006 18:33 de MaNiFeSto
pai la o portie are 7 gr de creatina..bine nu ar fi o problema cantitatea..problema e calitatea pt ca este creatina de calitate facuta in china..si mai depinde cum iti tolereaza stomacul produsul
eu zic ca problema ar fi cantatitatea,poate si calitatea,daca erau 7 g de creatina pe portie iti dai seama ca nu era asa ieftin(320 000 ,1,5 kg) si adevaru e ca te cam baloneaza,te besi non stop)
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Re: Total mass 4200
scris pe 8 sep 2006 18:41 de laurtey
da,este bun,dar daca il iei in cantitati mai mari decat este recomandat pe cutie.am luat si yo 2 cutii si e destul de bun...si la gust,ti am zis ia cantitati mari,nu-ti fie mila:
si ai sa vezi rezultate
D cine frate sa nu-ti fie mila, d ficat?, u crezi k suplimentele astea le poti lua ca p apa, cand ai chef, cat vrei, si cat poti sa duci...?, te inseli
Crezi k producatoru ala a pus recomandarea pe eticheta doar asa k sa se afle in treaba.
Daca nu o sa respecti dozele recomandate pe ambalaj, oo sa ramai gol p dinauntru, mai il stiu yo p un prost care lua o cutie d Mass Forte Creain p saptamana, 3 aspiine dimineatza si mai lua si separat cate 20 Gr d creatina p zi, asta timp de un an si ceva, si sa trezit intr-o dimineata galben, sa dus la analize si avea ficatu'"dizolvat", asa k continua si u sa yey "suparadoze" si o sa-ti aduci aminte d mine p patu' d spital
fi destept!!!
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 8 sep 2006 19:56 de MaNiFeSto
D cine frate sa nu-ti fie mila, d ficat?, u crezi k suplimentele astea le poti lua ca p apa, cand ai chef, cat vrei, si cat poti sa duci...?, te inseli
Crezi k producatoru ala a pus recomandarea pe eticheta doar asa k sa se afle in treaba.
Daca nu o sa respecti dozele recomandate pe ambalaj, oo sa ramai gol p dinauntru, mai il stiu yo p un prost care lua o cutie d Mass Forte Creain p saptamana, 3 aspiine dimineatza si mai lua si separat cate 20 Gr d creatina p zi, asta timp de un an si ceva, si sa trezit intr-o dimineata galben, sa dus la analize si avea ficatu'"dizolvat", asa k continua si u sa yey "suparadoze" si o sa-ti aduci aminte d mine p patu' d spital
alo,baiatu dar cine a zis sa le ia cand are chef?total massu se iar de 3 ori pe zi.si ce scrie pe cutie e recomandat celor mai avanasati,cu un fizic cat de cat.si mai ales ca este un ectomorf(ca si mine)este bine sa iau mai mult,n are ce sa se intample.nu stiu ce ai inteles tu cand am zis sa ia fara mila( poate am exagerat)...yo luam 2 cupe in plus fatza de cat trebuia si no side effects
|
sus |
|
shawn_ray
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Total mass 4200
scris pe 9 sep 2006 11:46 de shawn_ray
Cand m-am apucat de sala,primul supliment care l-am luat a fost Total Mass 4200,dupa care mi-am luat Glutamina,Creatina capsule si Colostru(toate de la Hardbody).Aveam 52 kg....in 2 luni facusem 60.
Pilsmaster,cate portii lu-ai pe zi?
|
sus |
|
steefy12
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 18 nov 2011 08:41 de steefy12
da sunt si eu de acord cu total mass 4200 pt incepatori...de alt fel si eu iau .Gustul e unul foarte placut si chiar da rezultate si cum sa mentionat mai devrme in cantitati mai mari decat e pe prospect.
steefy si atat
|
sus |
|
adiflorin
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 21 aug 2012 18:04 de adiflorin
salut si eu tot incepator sunt am 1,60m si 64kg dci sunt gras este bine sa iau jumbo mass 4200 mai ma ingras din cauza lui
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 21 aug 2012 18:18 de AlexandruAG
salut si eu tot incepator sunt am 1,60m si 64kg dci sunt gras este bine sa iau jumbo mass 4200 mai ma ingras din cauza lui
Este un gainer. Nu este bun daca ai grasime corporala mare.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 21 aug 2012 19:20 de sZoTaK
salut si eu tot incepator sunt am 1,60m si 64kg dci sunt gras este bine sa iau jumbo mass 4200 mai ma ingras din cauza lui nu te vei ingrasa din cauza total mass-ului. te vrei ingrasa din cauza surplusului caloric
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adiflorin
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 22 sep 2012 09:25 de adiflorin
salut am slabit intro luna jum aproape 10 kg de la 70 am ajuns la 60kg am 1,60m este bine sa iau total mass 4200 la greutatea de 60kg
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 sep 2012 12:56 de basu
salut am slabit intro luna jum aproape 10 kg de la 70 am ajuns la 60kg am 1,60m este bine sa iau total mass 4200 la greutatea de 60kg
Nu are legatura una cu alta. Ia suplimentele potrivite pt scopul urmarit.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 22 sep 2012 13:40 de Tooxie
Multi ectomorfi recomanda total mass si spun ca au avut rezultate uimitoare de la el, dar eu va zic sa uitati de acest produs ..shake-ul este nisipos, provoaca gaze si diaree, si cine stie ce alte efecte mai are asupra stomacului. Pretul spune totul despre el, cautati ceva mai bun.
Editat de Tooxie pe 22 sep 2012 13:41
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 22 sep 2012 15:44 de Valy_305
Multi ectomorfi recomanda total mass si spun ca au avut rezultate uimitoare de la el, dar eu va zic sa uitati de acest produs ..shake-ul este nisipos, provoaca gaze si diaree, si cine stie ce alte efecte mai are asupra stomacului. Pretul spune totul despre el, cautati ceva mai bun.
Poate era vechi sau tinut in conditii proaste. Mie mi se pare destul de bun... prea bun pentru banii astia. Probabil rezultatele sunt si de la aportul mare de creatina pe care il contine, acum sa fim seriosi, care supliment romanesc ( ma refer la "proteine", nu contine in mare parte lapte praf.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 sep 2012 21:39 de basu
Poate era vechi sau tinut in conditii proaste. Mie mi se pare destul de bun... prea bun pentru banii astia. Probabil rezultatele sunt si de la aportul mare de creatina pe care il contine, acum sa fim seriosi, care supliment romanesc ( ma refer la "proteine", nu contine in mare parte lapte praf.
Fiecare il tolereaza intr-un fel.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Thezooltes
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 30 oct 2012 18:31 de Thezooltes
Salut , am si eu o nedumerire in legatura cu Total Mass 4200 .Sunt incepator , 17 ani , 60 kg ,mezomorf(cel putin asa cred ).Si am avut in copilarie o boala la rinichi respectiv hidronefroza de gradul 3 si am fost operat .Aceasta operatie a fost pe la varsta de 10 ani ,intre timp in urma unor multe controale mi sa spus ca totul e in regula .Intrebarea mea este ,are ceva daca iau suplimente alimentare respectiv Total Mass 4200 ,este greu la ficat/rinichi?Mentionez ca l am cumparat deja si am inceput sa il folosesc .
|
sus |
|
gone
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 28 nov 2013 23:17 de gone
Va salut . Ma numesc Paul si am 16 ani . Este prima mea zi pe forum asa ca va rog sa ma scuzati daca nu am postat unde trebuie . Merg la sala de aproximativ 10 luni , si ieri mi-am cumparat prima cutie de Total Mass 4200 . Am luat un shake dupa antrenament , am pus o singura cupa si 400 ml de apa. Nu am avut probleme cu stomacul dar seara m-a intepat inima o data , sau ceva de genul , pentru o fractiune de secunda. Iar seara inainte sa adorm imi batea inima destul de repede , nu exagerat , dar putin mai mult decat normal . Sunt curios daca a fost de la ele , sau doar de la oboseala . Astazi am luat la ora 9 un shake , tot o masura cu 500 ml apa , am zis sa nu exagerez , pana acum e ok . Daca a avut cineva efecte adverse de la ele , in special daca l-a intepat inima , sau daca a batut mai repede decat normal . Imi cer scuze inca o dat pentru ca nu am deschis un topic , dar nu stiu cum se face .Daca stiti , va rog sa-mi raspun deti cat mai repede .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 28 nov 2013 23:36 de Gilu
Imi cer scuze inca o dat pentru ca nu am deschis un topic , dar nu stiu cum se face . Ai facut foarte bine ca ai postat aici si nu ai deschis alt topic.
Tot ce tine de total mass 4200 se posteaza aici.
Cat despre problema ta, pot spune ca n-am mai auzit pe nimeni sa acuze dureri sau intepaturi la inima.
Eu zic sa mai astepti sa vezi ce se intampla.
Bineinteles ca poate fi si de la efort intens.
De multe ori cand te suprasoliciti ritmul cardiac ramane elevat mult timp dupa antrenament.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Ioane
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 6 oct 2014 18:01 de Ioane
Buna.M-am hotarat sa ma apuc iar de sala.Am facut cam 5 luni acu' un an, dar m-am lasat din lipsa de timp.
Am 19 ani. 187 si 75 kg. Vreau sa iau in greutate, vreau niste suplimente pentru masa musculara.
Ceva recomandari?...
Si as dorii o parere despre Total Mass 4200. Am luat cand faceam sala, o luna sau doua. Se merita luat?
Multumesc
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 oct 2014 01:03 de Gilu
Buna.M-am hotarat sa ma apuc iar de sala.Am facut cam 5 luni acu' un an, dar m-am lasat din lipsa de timp.
Am 19 ani. 187 si 75 kg. Vreau sa iau in greutate, vreau niste suplimente pentru masa musculara.
Ceva recomandari?...
Si as dorii o parere despre Total Mass 4200. Am luat cand faceam sala, o luna sau doua. Se merita luat?
Multumesc Sunt destul de multe pareri postate pe forum despre Total Mass 4200, trebuie doar sa cauti.
Eu nu voi emite o parere in legatura cu acest produs pt ca este posibil sa fiu acuzat de impartialitate, din nou.
Succes.
Editat de Gilu pe 16 oct 2014 01:08
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|