Pagina 1 din 1
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Piept+triceps?
scris pe 15 aug 2012 13:59 de Gilu
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 16 aug 2012 19:02 de adi123
e bine sa faci piept cu triceps. dupa ce faci piept, tricepsul va fi incalzit sau preobosit. in acel moment nu mai conteaza asa mult greutatea cu care faci, va conta doar sa faci cu cat de mult poti. asa am facut o perioada de vreo 4 luni. acum am schimbat programul si fac piept separat, brate separat pentru a nu interveni rutina.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 17 aug 2012 01:23 de ricardo
e bine sa faci piept cu triceps. dupa ce faci piept, tricepsul va fi incalzit sau preobosit. in acel moment nu mai conteaza asa mult greutatea cu care faci, va conta doar sa faci cu cat de mult poti. asa am facut o perioada de vreo 4 luni. acum am schimbat programul si fac piept separat, brate separat pentru a nu interveni rutina.
... ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 aug 2012 10:09 de basu
Preobosirea este buna normal. Dar asta mai ales atunci cand ajungi sa lucrezi cu greutati mari. Este necesara de asemenea si o oarecare experienta si un bun control.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AGI
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 27 aug 2012 23:50 de AGI
Editat de AGI pe 27 aug 2012 23:51
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 28 aug 2012 02:23 de adi123
Toti se cred "mari antrenori".
Si eu faceam piept cu triceps, ideea e ca atunci cand faci piept, si il antrenezi serios, tricepsu e destul de obosit d-aia eu am schimbat programu cam din ce aveai tu, doar ca in alta ordine in
Luni : Piept + trapez, si trapezu intra greu dupa piept
Miercuri : Spate Umeri
Vineri : Brate
Sambata: Picioare
In zilele care nu le-am specificat ma duc si bag abs sau antebrat...
daca tu dupa antrenament seros spate mai esti in stare sa stai cu spatele drept pentru a face umeri....
eu chiar nu inteleg de ce complicati asa lucrurile. se pare ca tu esti "antrenorul" aici.
fa tu exercitii pentru lombari (indreptari sau goodmornings) iar apoi fa ridicari frontale disc sau gantere, sau fluturari din aplecat pentru deltoizii posteriori sa vedem daca te mai tine spatele
in legatura cu antrenamnetul de piept serios si tricepsul obosit. pai daca tricepsul e deja obosit il vei lucra bine cu greutati chiar mai mici. important e sa iti simti tricepsul lucrat.
Editat de adi123 pe 28 aug 2012 02:25
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 aug 2012 15:35 de ricardo
...fiecare face cum ii convine, nu este gresit nici: piept+triceps, nici piept+biceps, nici piept+umeri,nici spate+ biceps, triceps sau umeri...de-a lungul timpului am folosit toate aceste combinatii si am ajuns la concluzia ca in perioada de masa (unde prefer sa folosesc greutati mari) grupez: piept+biceps si spate+ triceps, in perioada de definire (unde primeaza superseriile si de ce nu, ex de izolare ) grupez : piept+tricpes si spate+biceps iar atumci cand vreau sa ma concentrez in special pe brate fac : tricpes+ biceps...
Editat de ricardo pe 28 aug 2012 15:36
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
AGI
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 29 aug 2012 21:07 de AGI
daca tu dupa antrenament seros spate mai esti in stare sa stai cu spatele drept pentru a face umeri....
eu chiar nu inteleg de ce complicati asa lucrurile. se pare ca tu esti "antrenorul" aici.
fa tu exercitii pentru lombari (indreptari sau goodmornings) iar apoi fa ridicari frontale disc sau gantere, sau fluturari din aplecat pentru deltoizii posteriori sa vedem daca te mai tine spatele
in legatura cu antrenamnetul de piept serios si tricepsul obosit. pai daca tricepsul e deja obosit il vei lucra bine cu greutati chiar mai mici. important e sa iti simti tricepsul lucrat.
Vorbeam strict despre PIEPT+TRICEPS
Nu ma cred "antrenor" , mi-am spus parerea.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 sep 2012 21:22 de stefanp
...fiecare face cum ii convine, nu este gresit nici: piept+triceps, nici piept+biceps, nici piept+umeri,nici spate+ biceps, triceps sau umeri...de-a lungul timpului am folosit toate aceste combinatii si am ajuns la concluzia ca in perioada de masa (unde prefer sa folosesc greutati mari) grupez: piept+biceps si spate+ triceps, in perioada de definire (unde primeaza superseriile si de ce nu, ex de izolare ) grupez : piept+tricpes si spate+biceps iar atumci cand vreau sa ma concentrez in special pe brate fac : tricpes+ biceps...
f corect s a repetat ,,chestia asta,,de 1000 de ori...dar degeaba.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 23 feb 2013 21:30 de s1d0x
eu am crescut bine in brat cu antrenamentul spate + biceps si piept + triceps... acm fac bicepsul si tricepsul impreuna
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|