L-carnitina face parte din categoria suplimentelor care mareste rezistenta la efort si mareste timpul pana la aparitia oboseli musculare deci se ia mai ales cand vrei sa pui masa musculara
ps.nu am zis eu asta ,o spun alti mai destepti ca noi eu doar am citit si am facut experienta pe corpul meu si sa dovedit a fi eficient suplimentul in cauza,acum fiecare isi cumpara ce vrea sunt bani lui
Dap. Cu asta sunt de-acord.... dar in opinia mea dai banii de pomana pe ea in perioada de masa. Exista alte suplimente mai eficiente pentru a spori recuperarea si a creste rezistenta la efort. ex: creatina.
Daca vrei sa folosesti ceva in perioada de masa exista variante mai bune decat carnitina.
Raman la parerea mea ca in perioada de slabire este foarte buna. In perioada de masa poate aduce beneficii si mai mult ca sigur nu face rau, dar banii aia pot fi investiti in alte suplimente mai eficiente precum glutamina, creatina etc.
Off-topic: Daca are sau nu un an de sala este irelevant. Eu nu am zis ca are dreptul de a "da capace", nici nu am zis ca in alte dati nu a dat... ce am zis eu este ca in cazul asta nu a fost nici argoant, nici nu a luat la misto pe nimeni. Era o simpla metafora "a alerga dupa doi iepuri"... Nu pot sa inteleg unde e "capacul" aici.