Pagina 1 2 3 din 3
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
Re: Jurnal Personal. Ajutor!
scris pe 2 iul 2012 16:03 de nicu_ivan
L-carnitina face parte din categoria suplimentelor care mareste rezistenta la efort si mareste timpul pana la aparitia oboseli musculare deci se ia mai ales cand vrei sa pui masa musculara
ps.nu am zis eu asta ,o spun alti mai destepti ca noi eu doar am citit si am facut experienta pe corpul meu si sa dovedit a fi eficient suplimentul in cauza,acum fiecare isi cumpara ce vrea sunt bani lui
Dap. Cu asta sunt de-acord.... dar in opinia mea dai banii de pomana pe ea in perioada de masa. Exista alte suplimente mai eficiente pentru a spori recuperarea si a creste rezistenta la efort. ex: creatina.
Daca vrei sa folosesti ceva in perioada de masa exista variante mai bune decat carnitina.
Raman la parerea mea ca in perioada de slabire este foarte buna. In perioada de masa poate aduce beneficii si mai mult ca sigur nu face rau, dar banii aia pot fi investiti in alte suplimente mai eficiente precum glutamina, creatina etc.
Off-topic: Daca are sau nu un an de sala este irelevant. Eu nu am zis ca are dreptul de a "da capace", nici nu am zis ca in alte dati nu a dat... ce am zis eu este ca in cazul asta nu a fost nici argoant, nici nu a luat la misto pe nimeni. Era o simpla metafora "a alerga dupa doi iepuri"... Nu pot sa inteleg unde e "capacul" aici.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 17:08 de Newbie
Nicu e normal sa va acoperiti unul pe celalalt, ca sunteti iubiti. Ce poti cere mai mult din moment ce baiatul s-a simtit jignit? L-a luat peste picior si trebuia sa-i atraga cineva atentia. Daca nu iti convine ma pis pe tine.
Editat de Newbie pe 2 iul 2012 17:16
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 17:34 de nicu_ivan
Nicu e normal sa va acoperiti unul pe celalalt, ca sunteti iubiti. Ce poti cere mai mult din moment ce baiatul s-a simtit jignit? L-a luat peste picior si trebuia sa-i atraga cineva atentia. Daca nu iti convine ma pis pe tine.
S-a simtit jicnit cand nu era cazul. Nu l-a luat pe nimeni peste picior. Pur si simplu a facut o metafora. Acuma de fiecare data cand se simte cineva luat peste picior insemna ca l-am jicnit eu? Evident ca nu. Diferiti oameni se pot simti luati peste picior din diferite motive... dar in cazul asta luatul peste picior nu a existat. A existat doar o reactie exagerata din partea mai multor useri.
Doi la mana, daca vrei sa insinuezi ca eu iau peste picior des... adevarul este ca nu iau aproape niciodata. Singurele momente cand iau peste picior pe cineva este atunci cand pune intrebari fara sa se caute daca inainte s-a mai discutat tema aia.
Trei la mana, daca chiar vrei sa iti faci nevoile pe mine iti sugerez sa le faci pe placa de retea.... poate asa trec prin fire si ajung la mine. (uite asta a fost o luare peste picior)
Voi prea vedeti luat peste picior din orice....
Editat de nicu_ivan pe 2 iul 2012 17:45
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 17:49 de Newbie
Cu luatul peste picior ma refeream la szotak nu la tine. Eu inteleg ca sunteti iubiti si ii iei apararea dar chiar nu e cazul.
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 17:55 de basu
Va rog sa pastrati o tinuta verbala decenta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: super mass gainer liviu
scris pe 2 dec 2012 16:27 de adi123
deci din ce am inteles in acest topic: eu acum sunt in perioada de masa, dar am niste exces de grasime pe abdomen, daca as lua l-carnitine as putea sa dau jos o parte din grasime chiar in timp ce vreau sa imi maresc masa musculara consumand multi carbo si gainere?
sau nu ar avea aproape nici un efect si as arunca banii pe geam?
Editat de adi123 pe 2 dec 2012 16:28
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 2 dec 2012 19:03 de sZoTaK
deci din ce am inteles in acest topic: eu acum sunt in perioada de masa, dar am niste exces de grasime pe abdomen, daca as lua l-carnitine as putea sa dau jos o parte din grasime chiar in timp ce vreau sa imi maresc masa musculara consumand multi carbo si gainere?
sau nu ar avea aproape nici un efect si as arunca banii pe geam? tu esti cam confuz... fac pariu ca ceea ce faci tu e urmatorul lucru: vezi ca ai un pic de burta...vai, trebuie sa fac dieta. faci dieta cateva saptamani...vai, sunt slab, sunt mic. trebuie sa cresc. incepi sa mananci ca nebunu', dupa 2 saptamani iar: vai, sunt gras, trebuie sa slabesc. decide ce vrei! daca vrei sa pui masa musculara, poti s-o faci incet ( stiu si eu, 1 kg /luna). daca nu te deranjeaza surplusul de grasime ( dar vad ca pe tine da) , poti s-o iei si mai repede( eu de exemplu am un obiectiv de 400-500 de grame/ saptamana). dar daca odata te-ai decis, concentreaza-te pe obiectivul ala.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 2 dec 2012 19:17 de adi123
am sarit un post nu trebuia sa mai intreb degeaba.
"L-carnitina face parte din categoria suplimentelor care mareste rezistenta la efort si mareste timpul pana la aparitia oboseli musculare deci se ia mai ales cand vrei sa pui masa musculara "
Editat de adi123 pe 2 dec 2012 19:25
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|