Pagina 1 2 3 din 3
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
Re: Jurnal Personal. Ajutor!
scris pe 30 iun 2012 18:18 de Digisport
El a intrebat cate exercitii/serii/repetari faci pe grupa? Tu ai raspuns 3 serii a cate 7-10 repetari. Sa inteleg ca la fiecare grupa tu lucrezi doar 3 serii?
Pentru grupele mari gen piept, spate, coapse... 3 serii e nimic... chiar si pentru biceps e putin 3 serii.
Eu iti recomand cam asa:
piept/spate/coapse/umeri - 13 serii
triceps/biceps/gambe - 9 serii
trapez/lombari - 4 serii
Scuze. Nu am citit cu suficienta atentie. Multumesc pentru sfaturi tuturor !
Editat de Digisport pe 30 iun 2012 18:18
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 18:25 de Digisport
El a intrebat cate exercitii/serii/repetari faci pe grupa? Tu ai raspuns 3 serii a cate 7-10 repetari. Sa inteleg ca la fiecare grupa tu lucrezi doar 3 serii?
Pentru grupele mari gen piept, spate, coapse... 3 serii e nimic... chiar si pentru biceps e putin 3 serii.
Eu iti recomand cam asa:
piept/spate/coapse/umeri - 13 serii
triceps/biceps/gambe - 9 serii
trapez/lombari - 4 serii
Scuze! Nu am citit cu atentie. Multumesc tuturor pentru sfaturi !
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 18:34 de Newbie
Scuze! Nu am citit cu atentie. Multumesc tuturor pentru sfaturi ! Nici o problema, poti apela cu incredere.
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 1 iul 2012 17:39 de Digisport
Salut din nou! Mi-am comandat GFX 8 de la Pro Nutrition.Are 1.5 kg si daca mi se pare bun o sa mai iau. Vrea sa va intreb daca este bine sa iau si L-carnitina in timp ce iau GFX8?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 iul 2012 17:44 de sZoTaK
Salut din nou! Mi-am comandat GFX 8 de la Pro Nutrition.Are 1.5 kg si daca mi se pare bun o sa mai iau. Vrea sa va intreb daca este bine sa iau si L-carnitina in timp ce iau GFX8? 1. de ce ai luat gfx 8? care iti e scopul cu ea? 2. de ce ai luat l-carnitina? care iti e scopul cu ea?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 1 iul 2012 17:59 de Digisport
1. de ce ai luat gfx 8? care iti e scopul cu ea? 2. de ce ai luat l-carnitina? care iti e scopul cu ea?
L-Carnitina o am de 1 saptamana si GFX8 am luat pentru masa. Am vazut ca are continut bun de proteine,carbohidrati,putina creatina. Cel putin mie mi se pare bunicel pentru un incepator ca mine...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 iul 2012 18:28 de sZoTaK
L-Carnitina o am de 1 saptamana si GFX8 am luat pentru masa. Am vazut ca are continut bun de proteine,carbohidrati,putina creatina. Cel putin mie mi se pare bunicel pentru un incepator ca mine... carnitina se ia pentru slabire. gfx-ul pentru "masa". tu cam alergi 2 iepuri, prietene...vezi ca poate nu prinzi niciunul.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 1 iul 2012 18:34 de Digisport
carnitina se ia pentru slabire. gfx-ul pentru "masa". tu cam alergi 2 iepuri, prietene...vezi ca poate nu prinzi niciunul.
De asta am cerut sfaturi,nu sa fiu luat la misto.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 iul 2012 18:51 de sZoTaK
De asta am cerut sfaturi,nu sa fiu luat la misto. nu va inteleg...de ce luati un supliment si dupa intrebati cum se foloseste, pentru ce se foloseste... logic ar fi sa-ti determini scopul, si eventual dupa sa-ti aleg suplimente, care sa te ajute in atingerea acestui obiectiv
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 iul 2012 18:57 de sZoTaK
De asta am cerut sfaturi,nu sa fiu luat la misto. nu te luam la misto, era doar o metafora..
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 1 iul 2012 19:31 de Newbie
nu te luam la misto, era doar o metafora.. De asta fuge lumea de pe forum ..dai un sfat, dai si un capac. Daca nu stii sa raspunzi civilizat, lasa pe altii sa raspunda.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 1 iul 2012 19:39 de Digisport
Inainte sa il comand stiam deja cum sa il iau,cand sa il iau si de ce sa il iau.. EU doar am intrebat de carnitina. atat
Editat de Digisport pe 1 iul 2012 19:41
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 00:27 de nicu_ivan
Inainte sa il comand stiam deja cum sa il iau,cand sa il iau si de ce sa il iau.. EU doar am intrebat de carnitina. atat
Nu inteleg ce e asa neclar in ce a scris Szoltak... dar o sa incerc sa rescriu eu mai clar:
Tu ce vrei sa faci? Masa sau definire? Nu merg amandoua deodata.
Daca vrei masa nu ai ce face cu carnitina.
Daca vrei definire nu ai ce face cu weight gainere(precum gfx).
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 00:28 de nicu_ivan
De asta fuge lumea de pe forum ..dai un sfat, dai si un capac. Daca nu stii sa raspunzi civilizat, lasa pe altii sa raspunda.
Nu vad care era capacul in postul lui szoltak... dar in fine suntem deja offtopic.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 04:26 de shift
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 08:58 de basu
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 09:34 de londoncalling
tu nu ai ce face cu carnitina , esti slabut , nu ai ce defini , asculta-l pe basu , fa-ti un program pt multa multa masa musculara
no risk , no fun!
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 10:43 de Newbie
Pai ce anume nu intelegi? Aroganta si mistourile nu-si au locul cand vrei sa ajuti pe cineva. Un pic de ironie nu face rau nimanui dar de ce sa ataci omul degeaba? Szotak oricum nu e la prima abatere de genul asta, face misto de incepatori mai tot timpul. Sa nu uitam ca el nici macar un an de sala nu are. Basu spre exemplu a mai facut si el cate o ironie, dar e membru vechi si isi permite, plus ca stie sa o faca cu bun gust.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 10:50 de raduroberti
carnitina se ia pentru slabire. gfx-ul pentru "masa". tu cam alergi 2 iepuri, prietene...vezi ca poate nu prinzi niciunul. daca vrei sa cresti in masa musculara nu se ia l-carnitine ,de unde ai scos teoria asta?mai citeste si nu mai scrie prosti
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 iul 2012 11:26 de sZoTaK
Sa nu uitam ca el nici macar un an de sala nu are. ne cunoastem cumva?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 iul 2012 11:33 de sZoTaK
daca vrei sa cresti in masa musculara nu se ia l-carnitine ,de unde ai scos teoria asta?mai citeste si nu mai scrie prosti si cine a zis ca asa e?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 11:42 de shift
Bun. V-ati spus cu totii parerea , acum sa revenim.
Deci... bottom line-ul este ca L-carnitina ajuta si la arderea grasimii, si la recuperarea muschilor ?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 2 iul 2012 11:56 de raduroberti
si cine a zis ca asa e? pune mana si citeste si ai sa vezi si nu mai scrie mesaje fara pic de inteles,tu scri numai de dragul de se vedea niste litere intr un chenar
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 iul 2012 12:14 de sZoTaK
pune mana si citeste si ai sa vezi si nu mai scrie mesaje fara pic de inteles,tu scri numai de dragul de se vedea niste litere intr un chenar stai ca n-am inteles. care-ti e problema? ca eu am zis ca carnitina se ia in perioada de slabire/ definire iar gainerul in perioada de masa?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 2 iul 2012 12:26 de raduroberti
stai ca n-am inteles. care-ti e problema? ca eu am zis ca carnitina se ia in perioada de slabire/ definire iar gainerul in perioada de masa? eu nu am probleme in schimb tu ai probleme in modul de a te exprima,daca vrei sa ajuti pe cineva dai un raspuns concret daca il sti nu scrie niste chesti fara pic de inteles si mai esti si ironc pe deasupra ,ai multe de invatat mai ales la capitolul comunicare
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 2 iul 2012 12:29 de raduroberti
Deci... bottom line-ul este ca L-carnitina ajuta si la arderea grasimii, si la recuperarea muschilor ?
Suplimentul l-carnitine este binevenit ori cand ,fie ca vrei sa pui masa fie ca vrei sa te definesti
Editat de raduroberti pe 2 iul 2012 12:34
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 iul 2012 12:43 de sZoTaK
Suplimentul l-carnitine este binevenit ori cand ,fie ca vrei sa pui masa fie ca vrei sa te definesti daca tu zici, asa sa fie. probabil ai dreptate... nu sunt un mare adept al suplimentelor...nu-mi permit sa fiu. eu pur si simplu nu vedeam/ vad rostul carnitinei, mai ales in perioada de masa...adica eu nu as da bani pe ea. sa incheiam disputa
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 2 iul 2012 13:04 de raduroberti
daca tu zici, asa sa fie. probabil ai dreptate... nu sunt un mare adept al suplimentelor...nu-mi permit sa fiu. eu pur si simplu nu vedeam/ vad rostul carnitinei, mai ales in perioada de masa...adica eu nu as da bani pe ea. sa incheiam disputa
L-carnitina face parte din categoria suplimentelor care mareste rezistenta la efort si mareste timpul pana la aparitia oboseli musculare deci se ia mai ales cand vrei sa pui masa musculara
ps.nu am zis eu asta ,o spun alti mai destepti ca noi eu doar am citit si am facut experienta pe corpul meu si sa dovedit a fi eficient suplimentul in cauza,acum fiecare isi cumpara ce vrea sunt bani lui
Editat de raduroberti pe 2 iul 2012 13:06
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 15:30 de ricardo
L-carnitina face parte din categoria suplimentelor care mareste rezistenta la efort si mareste timpul pana la aparitia oboseli musculare deci se ia mai ales cand vrei sa pui masa musculara
ps.nu am zis eu asta ,o spun alti mai destepti ca noi eu doar am citit si am facut experienta pe corpul meu si sa dovedit a fi eficient suplimentul in cauza,acum fiecare isi cumpara ce vrea sunt bani lui
......la fel zic multi si despre cardio, dar mi-am dat seama ca 2-3 sedinte de cardio moderat a cate 20-30 de minute sunt binevenite si in perioada de masa, daca vrei sa cresti calitativ mentinand scazut procentul de grasime...majoritatea culturistilor profesionisti fac asta, realizand de mult ca perioada de masa nu inseamna ingrasarea porcului....
Editat de ricardo pe 2 iul 2012 15:35
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|