Pagina 1 2 3 din 3
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
Jurnal Personal. Ajutor!
scris pe 29 iun 2012 13:25 de Digisport
Salut! Am 17 ani,168 cm inaltime si 60kg.Merg la sala de 4-5 ori pe saptamana,seara. Vreau sa imi cumpar un supiment care sa ma ajute sa cresc masa musculara,dar nu as vrea sa ma ingras mult de la el pentru ca deja am ceva strat adipos. Nu stiu ce sa aleg. Bugetul il am de 250 lei.
2012-06-29 13.19.36.jpg (727.07 KB)
Editat de Digisport pe 29 iun 2012 13:54
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Personal
scris pe 29 iun 2012 13:55 de basu
Sigurul lucru de care ai tu nevoie este extrem de multa masa musculara. Nimic altceva. Ca sa obtii asta ai nevoie sa stii sau sa faci mai multe lucruri. Suplimentele sunt ultimele dintre toate astea.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 14:10 de MrOlympia
Nu ar mai trebui sa slabesc ?
Masa curata iti dai seama ca va fi greu sa obtii .. adica fara sa vrei vei pune si ceva grasime mai mult sau mai putin . E la alegerea ta daca vrei sa slabesti acuma dar vei arata ca un schelet si nu te supara ca iti spun asta .. iti spun doar la ce sa te astepti daca vei slabi la stadiul unde esti tu acuma . E o varianta si asta sa mai dai jos cateva kg acuma vara asta .. sa mergi in continuare la sala si dupa sa incepi sa pui masa musculara cat mai de calitate . Dar parerea mea e ca ar trebui sa incepi de pe acuma sa incepi sa pui masa cat mai curat 1 an , 2 sau cat vei merge tu la sala .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 14:35 de Digisport
Masa curata iti dai seama ca va fi greu sa obtii .. adica fara sa vrei vei pune si ceva grasime mai mult sau mai putin . E la alegerea ta daca vrei sa slabesti acuma dar vei arata ca un schelet si nu te supara ca iti spun asta .. iti spun doar la ce sa te astepti daca vei slabi la stadiul unde esti tu acuma . E o varianta si asta sa mai dai jos cateva kg acuma vara asta .. sa mergi in continuare la sala si dupa sa incepi sa pui masa musculara cat mai de calitate . Dar parerea mea e ca ar trebui sa incepi de pe acuma sa incepi sa pui masa cat mai curat 1 an , 2 sau cat vei merge tu la sala .
Daca as lua True Mass de la BSN,ar fi ceva in neregula ?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 14:58 de MrOlympia
Daca as lua True Mass de la BSN,ar fi ceva in neregula ?
E bun .. dar vezi cati carbohidrati mai bagi si din mancare si mai ales de unde provin acei carbohidrati .
Ala il poti lua ca o masa . Are destui carbo si proteina .
Dupa antrenament ar fi bine sa il iei .
Dar fii atent cu gainerele astea ca majoritatea au o gramada de zahar si asta are 15 g din ce vad .
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 17:29 de sZoTaK
Daca as lua True Mass de la BSN,ar fi ceva in neregula ? nu cred. te poti orienta eventual si spre dymatize elite mass...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 18:30 de Digisport
nu cred. te poti orienta eventual si spre dymatize elite mass...
Dymatize Elite Mass 2.7 Kg ar fi cea mai buna solutie? Si daca da,cate portii sa iau pe zi,1 sau 2?
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 20:06 de Digisport
Dar de Cytosport Monster Mass 2.7 Kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Cytosport-Monster-Mass-2-7-Kg/ ) ce parere aveti ? Sau ON PRO Complex Gainer 2.3kg ?
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 20:29 de AlexandruAG
Dar de Cytosport Monster Mass 2.7 Kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Cytosport-Monster-Mass-2-7-Kg/ ) ce parere aveti ? Sau ON PRO Complex Gainer 2.3kg ?
Digi, nu te mai agita atat asupra tuturor marcilor. Nimeni, sau poate putini le-au incercat pe toate. Daca ti s-a spus ca BSN sau Dymatize sunt bune, ia unul din ele, incearca-l o luna/doua si vezi daca esti multumit cu rezultatele.
Te agiti prea mult. Concentreaza-te mai bine asupra alimentatiei si asupra celor 6 mese pe zi. Poate chiar 7 cu gustarea dinaintea somnului.
Iar apropo de portii, vezi cate proteine/carbo iei din mancare si mai bagi gainer ca sa iti intregesti necesarul. Pentru asta sunt suplimentele, deaia le si zice SUPLIMENTE.
Editat de AlexandruAG pe 29 iun 2012 20:31
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iun 2012 20:40 de sZoTaK
Dymatize Elite Mass 2.7 Kg ar fi cea mai buna solutie? Si daca da,cate portii sa iau pe zi,1 sau 2? eu ma uitam la cea de 4.5 kg. iei cate ai nevoie. conteaza restul
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iun 2012 20:41 de sZoTaK
Dar de Cytosport Monster Mass 2.7 Kg ( http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Cytosport-Monster-Mass-2-7-Kg/ ) ce parere aveti ? Sau ON PRO Complex Gainer 2.3kg ? eu ce ti-am zis e 284 de lei la 4.5 kg. astea au 2 kg si ceva..
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 21:24 de Digisport
eu ce ti-am zis e 284 de lei la 4.5 kg. astea au 2 kg si ceva..
Tu ai folosit? Daca da,cum ti s-au parut ? Scuze ca pune atatea intrebari...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iun 2012 22:03 de sZoTaK
Tu ai folosit? Daca da,cum ti s-au parut ? Scuze ca pune atatea intrebari... nu. nu am folosit. 2 gainere am luat in viata mea. 1 a fost dymatize super mass gainer, care a fost primul supliment pe care l-am luat..habar n-aveam... este extrem, nu e pentru mine. celalalt a fost xxl pro, nutritech..nu recomand. l-am luat dupa antrenament doar.. in loc de dextroza. ti l-am recomandat dupa profil...nici celelalte doua nu au profil mai bun..iar asta are 4.5 kg.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 29 iun 2012 22:38 de MrOlympia
Scrie 1-2. De asta am si intrebat.
Ma dar de ce vrei tu sa iei suplimente ? Doar pentru a lua " ceva " ? Astea le iei pentru ati completa alimentatia nu de dragul de a lua ceva ca sa te faci mare . E bine sa ai totul sub control in primul rand cu alimentatia altfel dai banii degeaba pe ce vrei tu sa iti iei . Iti spun asta ca sa incepi cu dreptul in ce ti-ai propus. Am facut si eu greseala asta in urma cu aproape 1 an .
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iun 2012 22:52 de sZoTaK
Ma dar de ce vrei tu sa iei suplimente ? Doar pentru a lua " ceva " ? Astea le iei pentru ati completa alimentatia nu de dragul de a lua ceva ca sa te faci mare . E bine sa ai totul sub control in primul rand cu alimentatia altfel dai banii degeaba pe ce vrei tu sa iti iei . Iti spun asta ca sa incepi cu dreptul in ce ti-ai propus. Am facut si eu greseala asta in urma cu aproape 1 an . toti am facut-o...
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
Re: Jurnal Personal. Ajutor!
scris pe 30 iun 2012 16:32 de Newbie
Salut! Am 17 ani,168 cm inaltime si 60kg.Merg la sala de 4-5 ori pe saptamana,seara. Vreau sa imi cumpar un supliment care sa ma ajute sa cresc masa musculara,dar nu as vrea sa ma ingras mult de la el pentru ca deja am ceva strat adipos. Nu stiu ce sa aleg. Bugetul il am de 250 lei. Salut Digi, nu conteaza ce suplimente alegi, esti la inceput si iti va prinde bine orice gainer. Important e sa ai 6 mese pe zi si sa dormi 8 ore pe noapte. Despre antrenamentul tau ne poti spune ceva?
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 17:09 de Digisport
Salut Digi, nu conteaza ce suplimente alegi, esti la inceput si iti va prinde bine orice gainer. Important e sa ai 6 mese pe zi si sa dormi 8 ore pe noapte. Despre antrenamentul tau ne poti spune ceva?
LUNI : Spate,Umeri,Trapez
Marti : Piept,Picioare
Miercuri : Biceps,Triceps,Antebrat
Joi : Spate,Umeri,Trapez
Vineri : Piept,Picioare
observatie: in fiecare zi lucrez putin abdomenul.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 17:31 de MrOlympia
observatie: in fiecare zi lucrez putin abdomenul.
Oh god ....si poti mai mult ?
Oricum vad ca nu faci brate de 2-3 ori pe saptamana tot e bine ceva . )
Lucreaza o grupa 1 data pe saptamana si imparte inteligent grupele . Nu fa 2 grupe mari in aceeasi zi ca n-ai sa poti da randament la amandoua . Sunt curios cum e sa lucrezi piept + picioare probabil dupa ce ai terminat pieptul si te apuci de squat dupa 2 serii deja lesin . )
In afara de ziua aia de miercuri nimic nu e bun in antrenamentul tau valabil si pentru abdomenul ala . Crezi ca e bine sa faci la fiecare antrenament abdomen ? Ala nu e tot muschi ? Nu ii trebuie si lui timp sa se refaca ? Febra musculara la piept , picioare faci ? Mai uitate pe forum sa vezi ce mai scrie asa e cel mai bine ca degeaba iti scriu eu ca nu e bine asa .
Still growing
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 17:38 de Newbie
observatie: in fiecare zi lucrez putin abdomenul. Fiecare grupa musculara se lucreaza o singura data pe saptamana. Doar abdomenul il poti lucra de maxim trei ori pe saptamana si e destul. Cate exercitii/serii/repetari faci per grupa musculara?
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 18:04 de Digisport
Fiecare grupa musculara se lucreaza o singura data pe saptamana. Doar abdomenul il poti lucra de maxim trei ori pe saptamana si e destul. Cate exercitii/serii/repetari faci per grupa musculara?
3 serii a cate 7-10 repetari.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 30 iun 2012 18:13 de nicu_ivan
3 serii a cate 7-10 repetari.
El a intrebat cate exercitii/serii/repetari faci pe grupa? Tu ai raspuns 3 serii a cate 7-10 repetari. Sa inteleg ca la fiecare grupa tu lucrezi doar 3 serii?
Pentru grupele mari gen piept, spate, coapse... 3 serii e nimic... chiar si pentru biceps e putin 3 serii.
Eu iti recomand cam asa:
piept/spate/coapse/umeri - 13 serii
triceps/biceps/gambe - 9 serii
trapez/lombari - 4 serii
Editat de nicu_ivan pe 30 iun 2012 18:14
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|