Pagina 1 2 din 2
madalinvicu
Junior member 39 mesaje
|
PRE-WORKOUT
scris pe 20 apr 2012 01:47 de madalinvicu
Ce parere aveti despre aceste suplimente un exemplu ar fi(Cellucor c4 sau jack 3d) cat sunt ele de importante si de benefice pentru un culturist intermediar ca profesionist il consider pe Coleman.
Dupa ce suplimente credeti ca ar trebui introdus si unul ca acesta.Astept pareri
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: PRE-WORKOUT
scris pe 21 apr 2012 00:07 de ricardo
Ce parere aveti despre aceste suplimente un exemplu ar fi(Cellucor c4 sau jack 3d) cat sunt ele de importante si de benefice pentru un culturist intermediar ca profesionist il consider pe Coleman.
Dupa ce suplimente credeti ca ar trebui introdus si unul ca acesta.Astept pareri
...eu zic ca preworkout-urile sunt folositoare tot timpul dar mai ales in perioada de definire cand energia este destul de scazuta iar aceste suplimente iti pot da impulsul de care ai nevoie la sala...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
madalinvicu
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 21 apr 2012 11:30 de madalinvicu
...eu zic ca preworkout-urile sunt folositoare tot timpul dar mai ales in perioada de definire cand energia este destul de scazuta iar aceste suplimente iti pot da impulsul de care ai nevoie la sala... Mersi , stii ceva qualitine? Este o creatina noua de gaspari Oscilez intre qualitine si creatine powder de la ON.
Editat de madalinvicu pe 21 apr 2012 13:05
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 22 apr 2012 01:39 de ricardo
Mersi , stii ceva qualitine? Este o creatina noua de gaspari Oscilez intre qualitine si creatine powder de la ON.
...eu zic sa alegi intre : ON, Dymatize sau Universal, creatina monohidrata...oricare din ele este foarte buna , deci as alege-o pe cea mai ieftina dintre ele ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
madalinvicu
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 22 apr 2012 17:09 de madalinvicu
...eu zic sa alegi intre : ON, Dymatize sau Universal, creatina monohidrata...oricare din ele este foarte buna , deci as alege-o pe cea mai ieftina dintre ele ...
am gasit qualitine la un pret mai bun decat cea de la on am sa vad cum imi merge
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 22 apr 2012 17:57 de sZoTaK
am gasit qualitine la un pret mai bun decat cea de la on am sa vad cum imi merge eu am luat acum la 90 de ron 600 grame de ON. tu cu cat ai luat-o?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
madalinvicu
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 22 apr 2012 18:22 de madalinvicu
eu am luat acum la 90 de ron 600 grame de ON. tu cu cat ai luat-o?
40 ron 300 g era la promotie
|
sus |
|
benjamin
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 25 apr 2012 13:31 de benjamin
jack3d depinde de corp. Luna trecuta am folosit eu si nici un efect...la 1 cupa...la 3 cupe am simtit ceva dar slab, si trece repede. Incearca sa faci rost de o monstra daca nu vrei sa dai banii degeaba.
In schimb asupra fratelui meu are efect. Depinde de corp.
Recent mi-am cumparat Assault MP - recomandat de ricardo. Merge perfect. + continutul de bcaa.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 25 apr 2012 15:50 de ricardo
jack3d depinde de corp. Luna trecuta am folosit eu si nici un efect...la 1 cupa...la 3 cupe am simtit ceva dar slab, si trece repede. Incearca sa faci rost de o monstra daca nu vrei sa dai banii degeaba.
Recent mi-am cumparat Assault MP - recomandat de ricardo. Merge perfect. + continutul de bcaa.
...depinde si cum tragi la sala, de exemplu ieri am tras tare si am avut o pompare cum n-am avut in viata mea, desi ziceam ca N.O. EXplode ar fi mai bun ca Assault-ul, uite ca acum tre sa ma gandesc de 2 ori cand le compar...tot pe partea asta m-ar tenta sa incerc Hyper Fx -BSN, am auzit lucruri bune despre el...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 19:58 de ombun21
...depinde si cum tragi la sala, de exemplu ieri am tras tare si am avut o pompare cum n-am avut in viata mea, desi ziceam ca N.O. EXplode ar fi mai bun ca Assault-ul, uite ca acum tre sa ma gandesc de 2 ori cand le compar...tot pe partea asta m-ar tenta sa incerc Hyper Fx -BSN, am auzit lucruri bune despre el...
Despre Nitro-Tech NOP-47 de la MuscleTech ce parere aveti , l-am incercat azi prima data si am avut o energie ca niciodata.
muscletech-nitro-tech-nop-47.jpg (28.61 KB)
Editat de ombun21 pe 26 apr 2012 19:58
|
sus |
|
cgelucu
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 22:51 de cgelucu
La fel am patit si eu cu Dymatize Xpand Xtreme Pump...niciun efect. Se recomanda oare sa maresc doza?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 mai 2012 23:00 de ricardo
Despre Nitro-Tech NOP-47 de la MuscleTech ce parere aveti , l-am incercat azi prima data si am avut o energie ca niciodata.
...acest produs este un gainer nu un preworkout...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 23:07 de raduroberti
asa e ,poate a facut confuzie cu
naNO vapor hardcore
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 mai 2012 23:16 de ricardo
asa e ,poate a facut confuzie cu
naNO vapor hardcore
...sau poate chiar a folosit produsul respectiv, oricum ajuta mai mult decat nimic, binenteles ca nu la fel ca un pre-workout...+ si efectul placebo ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 2 mai 2012 23:28 de raduroberti
...sau poate chiar a folosit produsul respectiv, oricum ajuta mai mult decat nimic, binenteles ca nu la fel ca un pre-workout...+ si efectul placebo ...
daaa
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 3 mai 2012 13:13 de ombun21
Ce te face sa zici ca este un gainer. Uitete la poza care am puso.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 3 mai 2012 15:37 de ricardo
Ce te face sa zici ca este un gainer. Uitete la poza care am puso.
...faptul ca scrie pre-workout protein pe cutie nu inseamna ca nu este un gainer adica o pudra proteica cu adaos de carbohidrati...daca te uiti pe ambalaj are 18g carbo si 25g proteine...pre-workout inseamna inainte de antrenament, deci orice consumi inainte de antrenament (un fruct, o masa , un supliment) reprezinta un pre-workout...deci si Nitro-Tech NOP47 poate reprezenta un pre-workout dar noi ne refeream aici la cele pe baza de :substante energetice, oxid nitric, si/sau creatina...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 3 mai 2012 16:36 de ombun21
...faptul ca scrie pre-workout protein pe cutie nu inseamna ca nu este un gainer adica o pudra proteica cu adaos de carbohidrati...daca te uiti pe ambalaj are 18g carbo si 25g proteine...pre-workout inseamna inainte de antrenament, deci orice consumi inainte de antrenament (un fruct, o masa , un supliment) reprezinta un pre-workout...deci si Nitro-Tech NOP47 poate reprezenta un pre-workout dar noi ne refeream aici la cele pe baza de :substante energetice, oxid nitric, si/sau creatina...
Aha , da asa este are 18g carbo , eu cand folosesc acest produs imi pare a fi echivalentu a 3 redbull ca energie , faza urata e ca iti rupe buzunaru produsu asta.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 3 mai 2012 23:30 de raduroberti
Aha , da asa este are 18g carbo , eu cand folosesc acest produs imi pare a fi echivalentu a 3 redbull ca energie , faza urata e ca iti rupe buzunaru produsu asta.
3 redbull =240 mg cofeina si 30mg taurina
Nitro-Tech NOP-47 este un wpi cu carbo, nu are nici un stimulent asta ti a explicat ricardo
un suplimet inainte de antrenament are cofeina sau oxid nitric,taurina,creatina sau toate sau jack3d si nu mai ai nevoie de nimic
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 4 mai 2012 01:11 de ricardo
...adevarul este ca sportul asta in general iti rupe buzunarul ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 11:41 de ombun21
...adevarul este ca sportul asta in general iti rupe buzunarul ...
Se merita toti banii.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 7 mai 2012 22:01 de raduroberti
Mersi , stii ceva qualitine? Este o creatina noua de gaspari Oscilez intre qualitine si creatine powder de la ON.
eu folosesc qualitine de 3 saptamani e ok,se dizolva bine,recomand
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 mai 2012 22:22 de sZoTaK
l-a recomandat si Lui Marco poate il voi incerca in septembrie, cand voi reveni la sala. acum am nevoie de bani sa iau whey, ca e cam pe terminate
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 mai 2012 01:26 de ricardo
l-a recomandat si Lui Marco poate il voi incerca in septembrie, cand voi reveni la sala. acum am nevoie de bani sa iau whey, ca e cam pe terminate
...vara faci pauza? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 mai 2012 13:29 de ricardo
eu am facut pauza cu jack3d
...Szotak zicea ca va reveni la sala in septembrie, de-asta l-am intrebat de pauza...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 8 mai 2012 14:14 de raduroberti
...Szotak zicea ca va reveni la sala in septembrie, de-asta l-am intrebat de pauza...
am inteles,eu am facut o gluma
cum e MyoFusion?esti multumit?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 8 mai 2012 14:27 de sZoTaK
...vara faci pauza? ... da, o pauza fortata
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 mai 2012 23:23 de ricardo
am inteles,eu am facut o gluma
cum e MyoFusion?esti multumit?
...da imi place destul de mult , dar prefer totusi Musclepharm- Combat Powder, cea mai buna multi-source protein din cate am incercat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 10 mai 2012 14:11 de raduroberti
...da imi place destul de mult , dar prefer totusi Musclepharm- Combat Powder, cea mai buna multi-source protein din cate am incercat...
cred ca o sa incerc si eu multi-source
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|