Pagina 1 din 1
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
Re: jurnalul lui ionel
scris pe 31 iul 2011 16:01 de ioneldinamovistu
am o mica mare problema cu mainile
la executarea exercitiului "genoflexiuni cu haltera la ceafa" eu nu tin haltera pe trapez ci o tin pe gat(acolo unde am facut cu rosu in poza) din cauza ca nu ma lasa mainile, sa le mai dau in spate.
a mai patit cineva asa ceva(asa sunt de cand ma stiu) ?
ati remediat problema cumva problema??
genu.jpg (39.69 KB)
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 16:05 de georgik
am o mica mare problema cu mainile
la executarea exercitiului "genoflexiuni cu haltera la ceafa" eu nu tin haltera pe trapez ci o tin pe gat(acolo unde am facut cu rosu in poza) din cauza ca nu ma lasa mainile, sa le mai dau in spate.
a mai patit cineva asa ceva(asa sunt de cand ma stiu) ?
ati remediat problema cumva problema??
bune mainile mai deparatat pe bara,poate merge
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 16:09 de ioneldinamovistu
bune mainile mai deparatat pe bara,poate merge
am incercat nu merge.
sa spunem ca nu voi putea sa rezolv problema aceasta niciodata.
dintre Genuflexiuni cu bara la spate http://www.getfit.ro/static/images/exercitii/genuflexiuni-cu-haltera-la-spate.gif si Genuflexiuni cu bara la piepthttp://www.getfit.ro/static/images/exercitii/genuflexiuni-cu-haltera-la-piept.gif
pe care mil-ati recomantanda voi(leam mai executat)
Editat de ioneldinamovist pe 31 iul 2011 16:18
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 17:06 de basu
am incercat nu merge.
sa spunem ca nu voi putea sa rezolv problema aceasta niciodata.
dintre Genuflexiuni cu bara la spate http://www.getfit.ro/static/images/exercitii/genuflexiuni-cu-haltera-la-spate.gif si Genuflexiuni cu bara la piepthttp://www.getfit.ro/static/images/exercitii/genuflexiuni-cu-haltera-la-piept.gif
pe care mil-ati recomantanda voi(leam mai executat)
o data la trei antrenamente faci cu bara in fata. restul pe umeri. este un exercitiu important
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 16:59 de ioneldinamovistu
o data la trei antrenamente faci cu bara in fata. restul pe umeri. este un exercitiu important
cu bara pe umeri nu pot face
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 17:36 de georgik
cu bara pe umeri nu pot face
stretching atunci!Este cam pacatos sa nu ai cat de cat mobilitate la varsta si la greutatea pe care o ai.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 13:26 de ioneldinamovistu
stretching atunci!Este cam pacatos sa nu ai cat de cat mobilitate la varsta si la greutatea pe care o ai.
asa sunt de cand ma stiu, nu este numai de acuma
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 5 aug 2011 17:52 de ioneldinamovistu
obiective pe viitor
participarea la un concurs anul viitor
sa ajung la 75kg pana in 2012
sa ajun la 35 in brat
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 12 aug 2011 16:45 de ioneldinamovistu
tiam ascultat sfatul si de maine o sa fac stretching inainte si dupa antrenament
Stretching__brate__e_94027.jpg (108.09 KB)
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 12 aug 2011 18:13 de ioneldinamovistu
aceasta va fi intructoarea mea video
http://www.youtube.com/watch?v=JCg2UDQQPLI
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 10 apr 2012 15:32 de ioneldinamovistu
azi de implinesc 2 ani de cand am descoperit site-ul vostru si de cand am inceput sa am grija sa mananc sanatos si sa fac sport regulat
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 apr 2012 20:57 de basu
azi de implinesc 2 ani de cand am descoperit site-ul vostru si de cand am inceput sa am grija sa mananc sanatos si sa fac sport regulat
Speram ca ti-a folosit.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|