Pagina 1 din 1
SPloader
Junior member 28 mesaje
|
as fi vrut sa nu fiu din nou aici!!!!
scris pe 6 feb 2012 20:43 de SPloader
buna tuturor!!!! am facut sala cam toata vara, apoi m-am lasat pt ca trb sa invat pt bac si multe chestii de genul. am avut la cald 38 in brat, piept ok, spate incepusem sa fac si umeri la fel. acum am slabit ft mult, sunt piele si os, am 70 kg. Imi doresc uneori sa ma reapuc, dar ma cam sperie faptul c acum lucrez pana la ora 17 mai exact de la 8 la 17.
si ma gandesc ca nu ma pot alimenta cum tebuie
credeti ca voi putea face fata cu bine???? sala e la 5 min distanta de mine!!! stima si astept sugestiii!!!!!!! multumesc!!!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: as fi vrut sa nu fiu din nou aici!!!!
scris pe 6 feb 2012 23:44 de ricardo
buna tuturor!!!! am facut sala cam toata vara, apoi m-am lasat pt ca trb sa invat pt bac si multe chestii de genul. am avut la cald 38 in brat, piept ok, spate incepusem sa fac si umeri la fel. acum am slabit ft mult, sunt piele si os, am 70 kg. Imi doresc uneori sa ma reapuc, dar ma cam sperie faptul c acum lucrez pana la ora 17 mai exact de la 8 la 17.
credeti ca voi putea face fata cu bine???? sala e la 5 min distanta de mine!!! stima si astept sugestiii!!!!!!! multumesc!!!
...ce probleme ai... eu de exemplu lucrez de la 07.00 la 20.00, sala este la 25 km departare, deci ma antrenez de la 21.00 la 22.00...deci orarul tau este un vis pt mine ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
SPloader
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 11:55 de SPloader
...ce probleme ai... eu de exemplu lucrez de la 07.00 la 20.00, sala este la 25 km departare, deci ma antrenez de la 21.00 la 22.00...deci orarul tau este un vis pt mine ...
si alimentatia???? este ok????? adica le pot combina cum trtebuie??? alimementatie, servici, sala?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 11:59 de ricardo
si alimentatia???? este ok????? adica le pot combina cum trtebuie??? alimementatie, servici, sala?
...da tu nu poti manca la servici? sau ce? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
SPloader
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 13:39 de SPloader
...da tu nu poti manca la servici? sau ce? ...
pot manca sigur. dar ma gandeam ca nu pot avea o alim corespuzatoare................deci ar merge???? servici, odihna, antrenament.....????
p.s.: lucrez la birou, deci nu stau in frig, nu depun efort, etc.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 13:58 de basu
pot manca sigur. dar ma gandeam ca nu pot avea o alim corespuzatoare................deci ar merge???? servici, odihna, antrenament.....????
p.s.: lucrez la birou, deci nu stau in frig, nu depun efort, etc.
Nu vad chiar nici un motiv pt care sa iti faci probleme. Chiar ma enervezi. Vorbesti ca o persoana care are corabiile toate la fund. Daca pt Rikardo programul tau este un vis pt mine este ca o vacanta intr-o insula exotica cu dansatoare .....
Pune mana si fa sport. Ia mancare la serviciu cu tine. Mancare buna si nu ceva de la fast. Treaba va merge beton. Ce dracu sa mai zic io cu serv meu sau uite Rikardo ? Nu stiu decat cand incepe. Cand se termina nimeni nu stie.
Nu ai nici un motiv sa te plangi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
SPloader
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 16:07 de SPloader
Nu vad chiar nici un motiv pt care sa iti faci probleme. Chiar ma enervezi. Vorbesti ca o persoana care are corabiile toate la fund. Daca pt Rikardo programul tau este un vis pt mine este ca o vacanta intr-o insula exotica cu dansatoare .....
Pune mana si fa sport. Ia mancare la serviciu cu tine. Mancare buna si nu ceva de la fast. Treaba va merge beton. Ce dracu sa mai zic io cu serv meu sau uite Rikardo ? Nu stiu decat cand incepe. Cand se termina nimeni nu stie.
Nu ai nici un motiv sa te plangi.
Am inteles! eu aveam impresia ca nu pot face sala decat daca sunt la scoala si daca dorm ft mult si ziua si noaptea, si nah chestii de astea!! multumesc baieti!!!!
Daca voi aveti astfel de programe, intradevar eu sunt un caz fericit! Chiar imi faceam grija degeaba!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 18:01 de sZoTaK
Am inteles! eu aveam impresia ca nu pot face sala decat daca sunt la scoala si daca dorm ft mult si ziua si noaptea, si nah chestii de astea!! multumesc baieti!!!!
Daca voi aveti astfel de programe, intradevar eu sunt un caz fericit! Chiar imi faceam grija degeaba! referitor la faza cu scoala.. eu ma trezesc la 5, pana la 3 am ore, si dupa merg la sala...deci nici scoala+ sala nu e un vis..cel putin pt mine
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
SPloader
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 9 feb 2012 10:32 de SPloader
referitor la faza cu scoala.. eu ma trezesc la 5, pana la 3 am ore, si dupa merg la sala...deci nici scoala+ sala nu e un vis..cel putin pt mine
baieti, am inceput de ieri!!!! sa fie intr-un ceas bun!!!! revin cu intrebari cand voi avea nevoie.
|
sus |
|
eug3n92
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 9 feb 2012 18:36 de eug3n92
baieti, am inceput de ieri!!!! sa fie intr-un ceas bun!!!! revin cu intrebari cand voi avea nevoie.
Spor la lucru !
Never Back Down
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 13 mai 2012 06:25 de raduroberti
daca te simti obosit baga pre-workout gen jack3d o sa te ajute
succes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|