Pagina 1 din 1
SMK25
Newbie 8 mesaje
|
Oxid nitric
scris pe 27 apr 2011 00:16 de SMK25
Buna! am 15 ani si fac sala de 4 luni.... zilele astea mam gandit sa imi iau N.O.-Xplode.. voi ce ziceti e bun de ceva si are vre-un bai la varsta mea?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Oxid nitric
scris pe 27 apr 2011 01:25 de ricardo
Buna! am 15 ani si fac sala de 4 luni.... zilele astea mam gandit sa imi iau N.O.-Xplode.. voi ce ziceti e bun de ceva si are vre-un bai la varsta mea?
...e cam devreme la 15 ani pt No-xplode...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
SMK25
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 29 apr 2011 19:23 de SMK25
...e cam devreme la 15 ani pt No-xplode...
Atunci exista ceva mai slab sau te referi ca e prea devreme la 15 ani pt oxid nitric in general ?
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 29 apr 2011 19:47 de gino27
Atunci exista ceva mai slab sau te referi ca e prea devreme la 15 ani pt oxid nitric in general ? e prea devreme la 15 ani.ai mai luat suplimente pana acum?
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Mihai93
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 30 apr 2011 01:36 de Mihai93
Nu are rost sa iei, vei da banii degeaba pe el trebuie sa ai ceva experienta inainte sa il iei...
|
sus |
|
SMK25
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 30 apr 2011 17:57 de SMK25
e prea devreme la 15 ani.ai mai luat suplimente pana acum?
Am mai luat proteine...
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 30 apr 2011 21:35 de georgik
Am mai luat proteine...
incearca pentru inceput cu niste arginina sau mult mult spanac
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 15:07 de SpaNu88
Ce supliment cu oxid nitric nu contine cofeina
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 20:51 de Newbie
Ce supliment cu oxid nitric nu contine cofeina Toate contin cofeina.
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 12:40 de SpaNu88
Din cate stiu eu suplimentele "oxid nitric" de fapt nu contin oxid nitric, ci arginina si alte substante care stimuleaza producerea de oxid nitric. Arginina s-au facut cercetari si cica incetineste imbatranirea tesuturilor. Cel mai tare produs de genul este jack3d, insa trebuie avut grija cu dozele pentru ca daca ai unele probleme cu inima te poti duce pe p...a de la el
Nu am probleme cu inima, dar are cam multa cofeina si la o doza chiar mica nu pot sa dorm 2 zile. sunt bune suplimentele astea (forta, tonus, vitalitate, vene proeminente), dar se cam exagereaza cu cofeina
|
sus |
|
deius
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 11:57 de deius
Nu am probleme cu inima, dar are cam multa cofeina si la o doza chiar mica nu pot sa dorm 2 zile. sunt bune suplimentele astea (forta, tonus, vitalitate, vene proeminente), dar se cam exagereaza cu cofeina
ma oameni buni am o cutie de explode il administrez si seara nu pot sa dorm de cici un fel ce naiba as putea sa fac dorm 3 sau 5 ore si ma simt ca si cum as dorin 12 ore odihnit 100%
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 12:05 de basu
ma oameni buni am o cutie de explode il administrez si seara nu pot sa dorm de cici un fel ce naiba as putea sa fac dorm 3 sau 5 ore si ma simt ca si cum as dorin 12 ore odihnit 100%
Pai si este o problema faptul ca nu poti sa dormi ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
deius
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 12:06 de deius
Pai si este o problema faptul ca nu poti sa dormi ?
ma omule sunt ingrijorat nu am dormit calumea de 4 zile
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 12:20 de basu
ma omule sunt ingrijorat nu am dormit calumea de 4 zile
Stai linistit. Nu este nici o problema.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
deius
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 14:45 de deius
Stai linistit. Nu este nici o problema.
ce e drept eu nu sunt obisnuit cu cofeina am incercat cat de mult sa ma feresc de cafea si sucurile acidulate in special de COLA
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 16 ian 2012 20:33 de maslinosul30
fratilor se poate combina jack 3d cu ThermoDrine Liquid Concentrate de la biotech?
ThermoDrine Liquid Concentrate este un arzator de grasimi dar contine cofeina taurina etc. si in prescriptia jack 3d spune sa nu fie combinat cu alte stimulente etc.
cine poate sa imi dea si mie un raspuns va rog frumos,ca sa stiu sa nu ajung la spital.
de asemenea daca poate fi combinat cu animal pak-ul.
mi-ar trebui niste pareri de la cunoscatori.
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 16 ian 2012 20:37 de maslinosul30
in perioada asta vreau sa fac un pic de definire-slabire,dupa 1 luna de mancat porc si altele.
am acest ThermoDrine Liquid Concentrate care este un arzator de grasimi,proteina Whey Gold ON,jack 3d,animal pak,si niste proteina caseina pt seara.
de asemenea antrenamentul de rigoare cu mai mult cardio,30 min la fiecare antrenament,
ce ziceti e buna combinatia la suplimente?
astept sfaturi despre combinatie si despre compatibilitatea produselor,mai ales la ThermoDrine Liquid Concentrate cu jack 3d.
|
sus |
|
raidaru
Senior member 100 mesaje
|
scris pe 16 ian 2012 22:08 de raidaru
in perioada asta vreau sa fac un pic de definire-slabire,dupa 1 luna de mancat porc si altele.
am acest ThermoDrine Liquid Concentrate care este un arzator de grasimi,proteina Whey Gold ON,jack 3d,animal pak,si niste proteina caseina pt seara.
de asemenea antrenamentul de rigoare cu mai mult cardio,30 min la fiecare antrenament,
astept sfaturi despre combinatie si despre compatibilitatea produselor,mai ales la ThermoDrine Liquid Concentrate cu jack 3d.
Da, sunt ok suplimentele folosite,grija cu jack3d(nu prea mult odata) cat despre cardio mai vezi cum se comporta organismul, pentru ca la cardio pierzi si din masa musculara. In primul rand fa-ti dieta pt definire, si doar dupa aceea daca vezi ca nu te fibrezi cum ai vrea sa tragi mai tare pe cardio. Sunt culturisti super-fibrati care nici nu fac cardio deloc, avand o dieta bine pusa la punct. Bafta
U mirin' brah? ))) http://www.youtube.com/watch?v=8Jo53EKhbGc&feature=youtu.be
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 16 ian 2012 22:50 de ricardo
...nu taurina(care are un efect calamant) trebuie sa te ingrijoreze ci cafeina din thermodrine...este posibil ca prin combinatia celor 2 suplimente sa ai parte de isomnnii sau palpitatii...eu zic sa incerci cu jumatate din doza de jack3d recomandata si sa vezi cum te simti...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
maslinosul30
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 17 ian 2012 18:32 de maslinosul30
azi am luat o cupa intreaga de jack 3d, fara a lua termodrine,si nu am simtit efecte majore...am simtit un efect asemanator cum simteam la sock de la universal...chiar poate putin mai slab.
ce zici ricardo sa incerc maine portie intreaga termodrine si jumate cupa jack 3d?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 17 ian 2012 21:54 de ricardo
azi am luat o cupa intreaga de jack 3d, fara a lua termodrine,si nu am simtit efecte majore...am simtit un efect asemanator cum simteam la sock de la universal...chiar poate putin mai slab.
ce zici ricardo sa incerc maine portie intreaga termodrine si jumate cupa jack 3d?
...da , incearca vezi cum te simti...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|