Pagina 1 din 1
voicuandrei
Senior member 52 mesaje
|
Dupa cateva luni
scris pe 18 dec 2011 21:26 de voicuandrei
Ce performante ati avut dupa cate-va luni de sala?
Sunt tare curios, rog admini sa nu inchida subiectu
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
Re: Dupa cateva luni
scris pe 19 dec 2011 15:41 de yo_shmen94
cateva luni insemnand cat?
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 dec 2011 23:27 de ricardo
...performante sau o musculatura acceptabila in acest sport se fac dupa cel putin 3 ani de sala, asa ca dupa cateva luni faci doar ceva forme, inca nici nu stii sa te alimentezi sau sa te antrenezi cu adevarat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 20 dec 2011 17:09 de nicu_ivan
...performante sau o musculatura acceptabila in acest sport se fac dupa cel putin 3 ani de sala, asa ca dupa cateva luni faci doar ceva forme, inca nici nu stii sa te alimentezi sau sa te antrenezi cu adevarat...
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
apelontiq
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 21 dec 2011 12:41 de apelontiq
Nu zic ca nu ai dreptate...dar in primele luni se vad cel mai repede rezultatele.De aceea multi abandoneaza fiindca vad in primele 3 sau 4 luni rezultate calumea iar apoi stagneaza(sau cel putin,rezultatele vin muuuult mai greu apoi)
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 22 dec 2011 17:21 de mariusaic
Nu zic ca nu ai dreptate...dar in primele luni se vad cel mai repede rezultatele.De aceea multi abandoneaza fiindca vad in primele 3 sau 4 luni rezultate calumea iar apoi stagneaza(sau cel putin,rezultatele vin muuuult mai greu apoi)
Ala e sezonul de "pompare"... cei care abia fac sala, li se umfla muschii prima data si dureaza ceva pana se "desumfla" ca sa lucreze normal. Atunci apare si febra, etc.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 22 dec 2011 21:03 de Undisputed
Ala e sezonul de "pompare"... cei care abia fac sala, li se umfla muschii prima data si dureaza ceva pana se "desumfla" ca sa lucreze normal. Atunci apare si febra, etc.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 dec 2011 20:55 de basu
Cauza febrei musculare este ruptura microscopica de la nivelul fibrelor musculare. In primul rand gradul durerii este influentat de durata si intensitatea exercitiilor, si chair de tipul acestora. Niste teorii elaborate in prezent arata ca : fibrele musculare inflamate si tumefiate stimuleaza receptorii pentru durere si determina creierul sa receptioneze durerea. celulele inflamatorii, fagocitele, care vin sa inlature tesutul distrus produc leziuni si mai mari, care genereaza aparitia durerii.radicalii liberi daunatori de altfel , produsi de celulele inflamatorii, accentueaza leziunile deja existente, cauzand durere.
Mai mult decat probabil , o combinatie a tuturor acestor factori duce la aparitia durerii asociata febrei musculare.
Am scris asta pt ca nu am prea inteles ce ai scris tu mai sus. Sper ca nu este iarasi cam prea multa teorie.
Editat de basu pe 23 dec 2011 20:56
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 23 dec 2011 22:44 de nuk
Cauza febrei musculare este ruptura microscopica de la nivelul fibrelor musculare. In primul rand gradul durerii este influentat de durata si intensitatea exercitiilor, si chair de tipul acestora. Niste teorii elaborate in prezent arata ca : fibrele musculare inflamate si tumefiate stimuleaza receptorii pentru durere si determina creierul sa receptioneze durerea. celulele inflamatorii, fagocitele, care vin sa inlature tesutul distrus produc leziuni si mai mari, care genereaza aparitia durerii.radicalii liberi daunatori de altfel , produsi de celulele inflamatorii, accentueaza leziunile deja existente, cauzand durere.
Mai mult decat probabil , o combinatie a tuturor acestor factori duce la aparitia durerii asociata febrei musculare.
Am scris asta pt ca nu am prea inteles ce ai scris tu mai sus. Sper ca nu este iarasi cam prea multa teorie. eu stiam ceva de acidu lactic ala ar fi cauza principala a febrei musculare, dar probabil tu sti mai bine
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 dec 2011 23:30 de basu
eu stiam ceva de acidu lactic ala ar fi cauza principala a febrei musculare, dar probabil tu sti mai bine
Este moda dietelor si a articolelor bazate pe ''studii''. Toate studiile arata ca nu este vina acidului lactic. Cica teoria populara, conform careia acidul lactic acumulat in muschi dupa un efort solicitant este responsabil de aparitia febrei musculare, este in prezent respinsa. Cercetatorii au examinat nivelul lactatului imediat dupa efort si nu au gasit o corelatie intre nivelul acestuia si febra musculara resimtita cateva zile mai tarziu. Acidul lactic format este indepartat complet de la nivel muscular in 30 pana la 60 de minute dupa terminarea efortului.
Editat de basu pe 23 dec 2011 23:31
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 23 dec 2011 23:46 de ricardo
Este moda dietelor si a articolelor bazate pe ''studii''. Toate studiile arata ca nu este vina acidului lactic. Cica teoria populara, conform careia acidul lactic acumulat in muschi dupa un efort solicitant este responsabil de aparitia febrei musculare, este in prezent respinsa. Cercetatorii au examinat nivelul lactatului imediat dupa efort si nu au gasit o corelatie intre nivelul acestuia si febra musculara resimtita cateva zile mai tarziu. Acidul lactic format este indepartat complet de la nivel muscular in 30 pana la 60 de minute dupa terminarea efortului.
...ce ne documentam ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 dec 2011 23:55 de basu
...ce ne documentam ...
am gresit ceva?
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 24 dec 2011 01:17 de nuk
Este moda dietelor si a articolelor bazate pe ''studii''. Toate studiile arata ca nu este vina acidului lactic. Cica teoria populara, conform careia acidul lactic acumulat in muschi dupa un efort solicitant este responsabil de aparitia febrei musculare, este in prezent respinsa. Cercetatorii au examinat nivelul lactatului imediat dupa efort si nu au gasit o corelatie intre nivelul acestuia si febra musculara resimtita cateva zile mai tarziu. Acidul lactic format este indepartat complet de la nivel muscular in 30 pana la 60 de minute dupa terminarea efortului. trebuie sa pun si eu mina pe carte ca nu am mai citit nimic, de vreo 15ani
Editat de nuk pe 24 dec 2011 01:18
|
sus |
|
apelontiq
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 24 dec 2011 12:50 de apelontiq
Imediat am un an decand m-am reapucat de sala si am febra musculara dupa absolut oricare antrenament(mici exceptii la antrenamentul de spate ).Daca ar avea legatura cu "pomparea" cum zici tu atunci cred ca nu vorbesc doar in numele meu cand zic ca multi dintre noi avem febra musculara dupa antrenamente chiar daca avem luni sau stiu eu...ani de sala in spate.
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 24 dec 2011 13:19 de Newbie
Singura metoda ca sa scapi de febra este rutina. Daca faci acelasi antrenament cu aceleasi serii si aceleasi repetari de fiecare data, muschii tai se obisnuiesc cu efortul ala si nu mai apare nici febra.
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 24 dec 2011 15:33 de yo_shmen94
Singura metoda ca sa scapi de febra este rutina. Daca faci acelasi antrenament cu aceleasi serii si aceleasi repetari de fiecare data, muschii tai se obisnuiesc cu efortul ala si nu mai apare nici febra.
pe mine ma ajuta foarte mult se mai scap de febra la spate/umeri un masaj,putin innot....urmatoarea zi dupa antrenamentul picioarelor imi prinde bine putin alergat in aer liber....
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 dec 2011 15:47 de basu
pe mine ma ajuta foarte mult se mai scap de febra la spate/umeri un masaj,putin innot....urmatoarea zi dupa antrenamentul picioarelor imi prinde bine putin alergat in aer liber....
pai asta este cea mai potrivita abordare.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|