Pagina 1 2 din 2
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
Re: sfaturi alimentatie/suplimentatie
scris pe 27 nov 2011 10:53 de vitamina
va salut! vreau sa stiu daca e bun urmatorul program alimentar pentru perioada de masa. mentionez am 17 ani ,1.77m si 78kg. tip somatic mezomorf cu tandente spre endo( adica am ceva grasime pe abdomen si piept).
ora 7:00 trezire
ora 9:00 1 sandwich
ora 11:00 1 sandwich
ora 12:00 1 sandwich
ora 3:00 200g piept de pui/carne de porc cu cartofi/orez
ora 4:30 2 capsule de bcaa
ora 5-6 antrenament
ora 6 - 1 cupa de whey,cu 5 g creatina si 2 capsule de BCAA
ora 6:30- omleta de 5 albuse+ salam
ora 9:00 - ceva usor ( orez cu lapte) /piept de pui cu orez ..... e cam lung dar sper sa ma ajutati daca mai trebuie sa adaug ceva alimentatie...vrea sa pun masa musculara calumea pe mn. P.S trag la sala de 2 ani si cv DECI ACESTA ESTE PROGRAMUL NU PRIMUL . am mai scos ceva din suplimente si l-am editat cum il voi urma
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 11:08 de Undisputed
va salut! vreau sa stiu daca e bun urmatorul program alimentar pentru perioada de masa. mentionez am 17 ani ,1.77m si 78kg. tip somatic mezomorf cu tandente spre endo( adica am ceva grasime pe abdomen si piept).
ora 7:00 trezire
ora 9:00 1 sandwich
ora 11:00 1 sandwich
ora 12:00 1 sandwich
ora 3:00 200g piept de pui/carne de porc cu cartofi/orez
ora 4:30 2 capsule de bcaa
ora 5-6 antrenament
ora 6 - 1 cupa de whey,cu 5 g creatina si 2 capsule de BCAA
ora 6:30- omleta de 5 albuse+ salam
ora 9:00 - ceva usor ( orez cu lapte) /piept de pui cu orez ..... e cam lung dar sper sa ma ajutati daca mai trebuie sa adaug ceva alimentatie...vrea sa pun masa musculara calumea pe mn. P.S trag la sala de 2 ani si cv daca esti incepator e ok
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 11:13 de sZoTaK
cumpara-ti niste dextroza si pune in shake macar 20-30 gr, ai nevoie de carbo dimineata si dupa antrenament dimineata, dupa trezire, cand beau shakeul de proteina ar trebui sa pun si dextroza? de obicei pun doar in shakeul de dupa antrenament..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 11:15 de sZoTaK
am inteles, dar o sa raman la 5g creatina pe zi care o iau odata cu shake-u de whey de dupa antrenament. mai iau si 2 pastile inainte respectiv 2 dupa de bcaa. dar alimentatia e in ordine? e destula??? dimineata, dupa trezire, bei shakeul de proteina. al doilea shake de proteina dupa antrenament, cand pui creatina, glutamina sau stiu si eu ce mai iei..+ 40-50 de grame de dextroza.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 11:32 de vitamina
daca esti incepator e ok
pai am deja 2 ani de sala...si am inceput sa stagnez
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 12:12 de basu
pai am deja 2 ani de sala...si am inceput sa stagnez
pai asta arata tot. este rezultatul nenumaratelor greseli pe care le faci si tu si altii. la 2 ani stagnezi ? dar cand o sa ai 20 de ani de sala ca altii ce o sa faci. atunci vei avea 15 de cand te-ai lasat sau cum ? dupa 2 ani de sala ar trebui sa incepi sa simti ca faci culturism.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 12:20 de vitamina
pai asta arata tot. este rezultatul nenumaratelor greseli pe care le faci si tu si altii. la 2 ani stagnezi ? dar cand o sa ai 20 de ani de sala ca altii ce o sa faci. atunci vei avea 15 de cand te-ai lasat sau cum ? dupa 2 ani de sala ar trebui sa incepi sa simti ca faci culturism. da inteleg,dar mai exact in ce consta greselile? antrenament,alimentatie,odihna??
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 13:14 de yo_shmen94
da inteleg,dar mai exact in ce consta greselile? antrenament,alimentatie,odihna??
la prima vedere alimentatia....
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 14:45 de vitamina
la prima vedere alimentatia.... sunt prea putine proteine in alimentatie sau? ce ar trebui sa mai adaug?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 15:07 de yo_shmen94
sunt prea putine proteine in alimentatie sau? ce ar trebui sa mai adaug?
in primul rand mai multe proteine,,incearca sa mai strecori o masa in programul tau niste lactate ar fi bune(dar nu manca prea multa smantana),eu mam invatat sa mai mananc musli de dimineata si merge foarte bine
carnea prajita sa nu mananci prea multa,nici cartofi prajiti,manancai fierti cu unt, manaca margarina si mezeluri foarte rar,nu fastfood,nu cipsuri,nu dulciuri cu multe e-uri si conservati,mai bine faci acasa un chec,o placinta e foarte buna(dovleac,mere)
o ciorba cu multe legume ar fi perfecta macar la 2 zile
sunt multe chesti pe care nu poate cineva sa te invete,trebuie sa mananci dupa nevoile tale
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 17:10 de vitamina
in primul rand mai multe proteine,,incearca sa mai strecori o masa in programul tau niste lactate ar fi bune(dar nu manca prea multa smantana),eu mam invatat sa mai mananc musli de dimineata si merge foarte bine
carnea prajita sa nu mananci prea multa,nici cartofi prajiti,manancai fierti cu unt, manaca margarina si mezeluri foarte rar,nu fastfood,nu cipsuri,nu dulciuri cu multe e-uri si conservati,mai bine faci acasa un chec,o placinta e foarte buna(dovleac,mere)
o ciorba cu multe legume ar fi perfecta macar la 2 zile
sunt multe chesti pe care nu poate cineva sa te invete,trebuie sa mananci dupa nevoile tale
o sa fac asa: paine mananc doar inainte de antrenament , dulciuri si sucuri deloc. vreau sa scap si de stratul adipos. o sa mananc cartofi piure in loc de cartofi prajiti. seara in loc de lapte cu orez mananc omleta din 5 albuse. e ok asa?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 20:57 de ricardo
o sa fac asa: paine mananc doar inainte de antrenament , dulciuri si sucuri deloc. vreau sa scap si de stratul adipos. o sa mananc cartofi piure in loc de cartofi prajiti. seara in loc de lapte cu orez mananc omleta din 5 albuse. e ok asa?
...eu ti-am zis sa schimbi mesele intre ele, orez+carne dupa antrenament iar seara omleta sau branza degresata+masline...cat despre cele 3 sandwisuri, aceeasi parere, trebuia sa lasi wheyul, sa mananci 100g de lune si sa ramai doar la un sandwish, degeaba te umflii de paine, rezultatele ei se vad doar pe burta ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 27 nov 2011 21:29 de vitamina
...eu ti-am zis sa schimbi mesele intre ele, orez+carne dupa antrenament iar seara omleta sau branza degresata+masline...cat despre cele 3 sandwisuri, aceeasi parere, trebuia sa lasi wheyul, sa mananci 100g de lune si sa ramai doar la un sandwish, degeaba te umflii de paine, rezultatele ei se vad doar pe burta ... am inteles,momentan nu imi permit 2 cupe de whey dar peste 2 saptamani cred ca imi voi cumpara inca un whey si atunci voi lua si 1 cupa dimineata. deci carne+cartofi inainte de antrenament, carne+orez dupa antrenament si omleta seara. asa o sa fac mersi mult!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 27 nov 2011 23:39 de ricardo
am inteles,momentan nu imi permit 2 cupe de whey dar peste 2 saptamani cred ca imi voi cumpara inca un whey si atunci voi lua si 1 cupa dimineata. deci carne+cartofi inainte de antrenament, carne+orez dupa antrenament si omleta seara. asa o sa fac mersi mult!
...ma bucur ca mai prizi cate ceva, apropo, ce contin sandwis-urile tale?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 17:14 de vitamina
...ma bucur ca mai prizi cate ceva, apropo, ce contin sandwis-urile tale?... sunca 2 felii ,cascaval...
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 17:32 de yo_shmen94
sunca 2 felii ,cascaval...
daca tot trebuie sa mananci sandvisuri,mananca niste piept de pui fript cu cascaval,sau snitele....
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 18:58 de vitamina
daca tot trebuie sa mananci sandvisuri,mananca niste piept de pui fript cu cascaval,sau snitele.... pai le iau la scoala ... pai ii cu piept de pui presat
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 28 nov 2011 18:58 de vitamina
daca tot trebuie sa mananci sandvisuri,mananca niste piept de pui fript cu cascaval,sau snitele.... pai le iau la scoala ... pai ii cu piept de pui presat
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 nov 2011 01:25 de ricardo
pai le iau la scoala ... pai ii cu piept de pui presat
...sunca aia contine putina carne si multe prostii...s-a mai discutat despre mezeluri, sunt de evitat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 15:25 de vitamina
...sunca aia contine putina carne si multe prostii...s-a mai discutat despre mezeluri, sunt de evitat... atunci o sa iau 1 cupa de whey de dimineata cand ma trezesc (ora 7:00),la scoala o sa mananc peste 3 ore un sandwich cu snitel din piept de pui (ora 10:00),peste 2 ore o gustare(50g alune) si urmatoarea masa pe la ora 3:30. e ok?
Editat de vitamina pe 29 nov 2011 15:28
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 nov 2011 16:31 de ricardo
atunci o sa iau 1 cupa de whey de dimineata cand ma trezesc (ora 7:00),la scoala o sa mananc peste 3 ore un sandwich cu snitel din piept de pui (ora 10:00),peste 2 ore o gustare(50g alune) si urmatoarea masa pe la ora 3:30. e ok?
...e ok sa mai reduci din paine si sa-ti diversifici alimentatia ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vitamina
Senior member 82 mesaje
|
scris pe 29 nov 2011 18:09 de vitamina
...e ok sa mai reduci din paine si sa-ti diversifici alimentatia ... mai reduc din paine,iar de diversificat mai schimb de exemplu dupa antrenament mananc omleta cu ton in loc de piept de pui..
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|