Pagina 1 2 3 4 din 4
raidaru
Senior member 100 mesaje
|
gust bun
scris pe 19 oct 2010 22:11 de raidaru
tocmai am inceput galeata de 3kg de milk&egg de la nutritech, de capsuni, si intradevar gustul este peste asteptari, chiar il beau cu placere!! Acuma sa vedem si ce rezultate vor fi
U mirin' brah? ))) http://www.youtube.com/watch?v=8Jo53EKhbGc&feature=youtu.be
|
sus |
|
flawless281
Newbie 6 mesaje
|
Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 3 dec 2010 13:14 de flawless281
Aceasta firma a cam stat in umbra de cand a aparut pe piata....le asemanam la un moment dat cu suplimentele Hard Body, despre care nu mai e nevoie sa spun nimic.
Deoarece am vazut ca sunt si altii care cauta un milk bun, m-am decis sa scriu la acest topic despre Milk&Egg-ul de la Nutritech.
De cateva zile il folosesc....si spre surprinderea mea, pudra are o calitate neasteptat de buna comparand cu cel de Pronutrition si Universal, gust bun, omogenizare buna, concentratie decenta 75%, pret mai mult decat bun.
Recomand tuturor celor care cauta un Milk&Egg bun.
De power blast de la hard body ce stii?
Eu m-am uitat pe datele de referinta si pare bun.
|
sus |
|
spataru100
Newbie 2 mesaje
|
Re: gust bun
scris pe 14 dec 2010 21:51 de spataru100
tocmai am inceput galeata de 3kg de milk&egg de la nutritech, de capsuni, si intradevar gustul este peste asteptari, chiar il beau cu placere!! Acuma sa vedem si ce rezultate vor fi
Salut si Sarbatori Fericite !
am si io o intrebare e bine sa combin egg amino 5000 cu creatina monohidrata ?
|
sus |
|
cristiinter
Newbie 1 mesaje
|
EGG AMINO 5000
scris pe 8 ian 2011 15:02 de cristiinter
Salut!As vrea sa achizitionez un EGG AMINO 5000!A mai folosit cineva ???Ce rezultate a avut?
Mersi anticipat!
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 24 ian 2011 21:54 de gino27
salut!ce parere aveti despre mass gain system de la nutritech?pe mine ma intereseaza sa-l iau pentru ca scrie acolo ca nu are zahar(nu am voie).de luat,as vrea sa iau dupa antrebament doar!deci...?http://nutritech.ro//produse/32_40,Masa-muscula ra-MASS-GAIN-SYSTEM.html
go hard or go home!!!
|
sus |
|
susi_san26
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 4 mar 2011 09:30 de susi_san26
Azi am deschis o cutie de "crea force" care ar trebui sa fie micronizata . E doar creatina monohidratata simpla , se dizolva ff greu si raman pe fundul paharului reziduri sau creatina nedizolvata .
Nu ma mai mut de la creapure ever ) .
Recomandarea mea , nu luati .
|
sus |
|
Aky
Senior member 84 mesaje
|
scris pe 5 mar 2011 23:12 de Aky
Aceasta firma a cam stat in umbra de cand a aparut pe piata....le asemanam la un moment dat cu suplimentele Hard Body, despre care nu mai e nevoie sa spun nimic.
Deoarece am vazut ca sunt si altii care cauta un milk bun, m-am decis sa scriu la acest topic despre Milk&Egg-ul de la Nutritech.
De cateva zile il folosesc....si spre surprinderea mea, pudra are o calitate neasteptat de buna comparand cu cel de Pronutrition si Universal, gust bun, omogenizare buna, concentratie decenta 75%, pret mai mult decat bun.
Recomand tuturor celor care cauta un Milk&Egg bun.
Salut Gilu , nu te supara ca intreb ... am citit acolo ca se ia o portie de 30 gr ... dar nu stiu ce sa fac ... sa iau 1 totusi sau 2 inainte de culcare ca la pronutrition ??? multumesc !!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 mar 2011 01:17 de Gilu
Salut Gilu , nu te supara ca intreb ... am citit acolo ca se ia o portie de 30 gr ... dar nu stiu ce sa fac ... sa iau 1 totusi sau 2 inainte de culcare ca la pronutrition ??? multumesc !!! Iei in functie de kg, dar eu zic ca 40g proteina inainte de culcare ajung.....aia inseamna ~ 1 cupa si jumatate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Aky
Senior member 84 mesaje
|
scris pe 6 mar 2011 11:19 de Aky
Iei in functie de kg, dar eu zic ca 40g proteina inainte de culcare ajung.....aia inseamna ~ 1 cupa si jumatate. Multumesc !
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 8 mar 2011 20:26 de favytkd
Multumesc !
a luat cineva jumbo mass? cume ? cum se comporta?
never back down
|
sus |
|
DooM
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 1 nov 2011 13:34 de DooM
Salutare. E ok sa iau xxl pro cu creatine blast?
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 3 nov 2011 15:22 de drakee
sunt buni aminoacizi de la nutritech ?
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 7 nov 2011 16:55 de drakee
sunt buni aminoacizi de la nutritech ?
nimic ?
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 13 nov 2011 00:34 de vic000
vreau sa spun ca am incercat de la Nutritech mass 20 vreo 3 luni, pretul e okey 85 lei 1700gr parca, se dizolva bine dar contine mult zahar,e foarte dulce si ma simteam balonat dupa el. Foarte mult nu miau crescut muschii dar nah, dupa 3 luni am mers sa mai iau o cutie dar nu era doar cu zmeura sau ce si am zis ca iau mai bine un volumass 35 , pretul e 95 roni dar acesta are doar 1200gr insa are de 4 ori mai multa creatina amioacizi si zahar aproape nimic. E adevarat ca se dizolva mult mai rau, se lipeste de tot paharu si lingura insa nu conteaza pentru ca dupa o cutie am observat ca mi-au crescut muschii putin , deci va sfatuiesc sa luati volumass 35 si nu 20
toate cele bune
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 13 nov 2011 01:01 de ricardo
vreau sa spun ca am incercat de la Nutritech mass 20 vreo 3 luni, pretul e okey 85 lei 1700gr parca, se dizolva bine dar contine mult zahar,e foarte dulce si ma simteam balonat dupa el. Foarte mult nu miau crescut muschii dar nah, dupa 3 luni am mers sa mai iau o cutie dar nu era doar cu zmeura sau ce si am zis ca iau mai bine un volumass 35 , pretul e 95 roni dar acesta are doar 1200gr insa are de 4 ori mai multa creatina amioacizi si zahar aproape nimic. E adevarat ca se dizolva mult mai rau, se lipeste de tot paharu si lingura insa nu conteaza pentru ca dupa o cutie am observat ca mi-au crescut muschii putin , deci va sfatuiesc sa luati volumass 35 si nu 20
toate cele bune
...produsele sunt de la Nutritech sau de la Scitec?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 13 nov 2011 10:47 de ioneldinamovistu
toate cele bune
comandati un shaker de la pro nutrition 8.5ron
se dizolva mai bn pudra in shaker decat in pahar(propria experienta)
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 13 nov 2011 11:24 de vic000
...produsele sunt de la Nutritech sau de la Scitec?...
da chiar am gresit, de la scitec sunt
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 16 nov 2011 17:08 de traficantu
eu folosesc MAMMUT cred ca e tot de la nutritech l-am gasit aici in austria.mi se pare continutul destul de perfect 78%prot si 14%carbo...proteina din zer lapte ou caseina soia plus bcca amino etc il folosesc de 5 zile merg pe el 2 luni plus creatina...daca da rezultate raman la el
|
sus |
|
alosso
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 00:04 de alosso
Care e treaba cu Nutritech?Sunt bune pana la urma sau sunt de o calitate proasta?Vreau sa cumpar de la ei XXL Pro si nu vreau sa dau banii aiurea.
|
sus |
|
CatalinXp
Senior member 123 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 11:18 de CatalinXp
Ce parere aveti despre Total Mass 4200 ?. Au acolo o pagina de facebook in care il tot lauda ..Eu am auzit niste vorbe prin sala cum ca ti-ar consuma calciu" din oase ...
Ce pareri aveti ?
Editat de CatalinXp pe 9 mai 2012 11:18
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 13:36 de basu
Ce parere aveti despre Total Mass 4200 ?. Au acolo o pagina de facebook in care il tot lauda ..Eu am auzit niste vorbe prin sala cum ca ti-ar consuma calciu" din oase ...
Ce pareri aveti ?
Fa tu in asa fel sa iei pana la 2 grame/ kg si totul o sa fie bine. Si vezi ca trebuie sa faci tot posibilul ca ele sa provina in mare parte din alimentatie.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 16:17 de sZoTaK
Care e treaba cu Nutritech?Sunt bune pana la urma sau sunt de o calitate proasta?Vreau sa cumpar de la ei XXL Pro si nu vreau sa dau banii aiurea. eu NU ti-o recomand. am luat, insa eu zic ca e 99 % zahar. o iau doar dupa antrenament
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 13:11 de Gilu
eu NU ti-o recomand. am luat, insa eu zic ca e 99 % zahar. o iau doar dupa antrenament Ai mers tu cu suplimentul la un test de laborator?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 mai 2012 19:41 de sZoTaK
Ai mers tu cu suplimentul la un test de laborator? nu, o spun dupa gust si dupa efect
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 21:30 de basu
nu, o spun dupa gust si dupa efect
De multe ori mergeti pe piste gresite . Gilu are dreptate.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 22:58 de ricardo
eu NU ti-o recomand. am luat, insa eu zic ca e 99 % zahar. o iau doar dupa antrenament
...la 100g produs are 50g carbo...acum ce cantitate sunt carbo simplii ramane de ghicit... firmele serioase detaliaza: cati carbo sunt simplii, cate fibre , la lipide la fel, cate saturate, cate monnonesaturate, cate polinesaturate etc...la firmele romanesti nu prea gasesti asa ceva...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 mai 2012 23:08 de sZoTaK
...la 100g produs are 50g carbo...acum ce cantitate sunt carbo simplii ramane de ghicit... firmele serioase detaliaza: cati carbo sunt simplii, cate fibre , la lipide la fel, cate saturate, cate monnonesaturate, cate polinesaturate etc...la firmele romanesti nu prea gasesti asa ceva... stiu, am cautat ore in sir, dar nimic
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 mai 2012 23:09 de sZoTaK
De multe ori mergeti pe piste gresite . Gilu are dreptate. poate... insa mi-a provocat diaree, dureri de stomac, asa ca nu mai cumpar. si nu mai cumpar nimic ce nu are specificat ce continut are
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 23 iul 2012 15:22 de sZoTaK
A incercat cineva Nutritech One-A-Day? Are un continut decent...pret iarasi.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|