Pagina 1 din 1
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
cresterea in inaltime si exercitiile
scris pe 10 oct 2011 19:03 de Raresh16
Salut . am 16 ani , inaltime 158 cm , greutate 46 kg
Vreau sa va intreb daca culturismul opreste cresterea tin sa mentionez ca fac tratament cu hormoni de crestere.
Ce exercitii imi puteti recomanda , eu nu vreau sa fac presa deoarece am auzit ca opreste cresterea. Si daca mi-ati putea oferi un program as aprecia mult. sunt incepator merg de doar 2 zile la sala.
Chiar daca nu imi voi indeplini scopurile, voi fi acolo sus pentru simplu fapt ca mi-am propus lucruri marete.
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
Re: cresterea in inaltime si exercitiile
scris pe 13 oct 2011 14:20 de DeLincVenT
Ziua 1 piept biceps antebrat
Ziua 2 picioare abdomen cardio
Ziua 3 Spate trapez
Ziua 4 umeri triceps
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 oct 2011 15:25 de basu
Salut . am 16 ani , inaltime 158 cm , greutate 46 kg
Vreau sa va intreb daca culturismul opreste cresterea tin sa mentionez ca fac tratament cu hormoni de crestere.
Ce exercitii imi puteti recomanda , eu nu vreau sa fac presa deoarece am auzit ca opreste cresterea. Si daca mi-ati putea oferi un program as aprecia mult. sunt incepator merg de doar 2 zile la sala.
16 ani este o virsta la care multi dintre noi s-au apucat de fiare. daca esti in principiu sanatos te poti apuca de treaba.
un alt lucru mai important decit asta ar fi acela ca folosesti hormon de crestere. nu stiu de ce faci asta. daca vrei sa ne explici cum te dopezi tu cred ca am intervenit intr-o discutie care in prima faza nu ma priveste iar in cea de-a doua ma mai gindesc daca va las sa o purtati.
in loc sa te tii de prostii mai bine te-ai informa putin citind o carte.
culturismul nu opreste cresterea. am spus-o de 18 milioane de ori.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 13 oct 2011 17:51 de Raresh16
16 ani este o virsta la care multi dintre noi s-au apucat de fiare. daca esti in principiu sanatos te poti apuca de treaba.
un alt lucru mai important decit asta ar fi acela ca folosesti hormon de crestere. nu stiu de ce faci asta. daca vrei sa ne explici cum te dopezi tu cred ca am intervenit intr-o discutie care in prima faza nu ma priveste iar in cea de-a doua ma mai gindesc daca va las sa o purtati.
in loc sa te tii de prostii mai bine te-ai informa putin citind o carte.
culturismul nu opreste cresterea. am spus-o de 18 milioane de ori.
tratamentul acesta il fac de 2 ani . de dinainte sa ma apuc de culturism .. am mentionat ca fac tratament cu hormon de crestere deoarece vroiam sa stiu daca am dezavantaje sau ma ajuta acest tratament deci nu ma "dopez"
Chiar daca nu imi voi indeplini scopurile, voi fi acolo sus pentru simplu fapt ca mi-am propus lucruri marete.
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 13 oct 2011 17:59 de junior24
tratamentul acesta il fac de 2 ani . de dinainte sa ma apuc de culturism .. am mentionat ca fac tratament cu hormon de crestere deoarece vroiam sa stiu daca am dezavantaje sau ma ajuta acest tratament deci nu ma "dopez"
Se vad rezultate dupa 2 luni ?
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 oct 2011 18:02 de basu
poate o mai iei o data de la cap ca sa ne spui ce anume doresti sa faci cu somatotropina asta.
|
sus |
|
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 13 oct 2011 19:05 de Raresh16
poate o mai iei o data de la cap ca sa ne spui ce anume doresti sa faci cu somatotropina asta.
Deci eu fac somatotropina de aproximativ 2 ani pentru ca eram foarte mic si cresteam putin , nici parinti mei nu sunt mari , mama are 1.50 si ceva iar tatal 1.68 .
Inainte de tratament abia daca cresteam 2 cm pe an.
Cu tratamentul asta am crescut 3 cm pe luna si ma simt foarte bine. Vroiam sa stiu daca e bine sa fac culturism , sa nu aiba vreo legatura negativa cu tratamentul
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 oct 2011 19:16 de basu
Deci eu fac somatotropina de aproximativ 2 ani pentru ca eram foarte mic si cresteam putin , nici parinti mei nu sunt mari , mama are 1.50 si ceva iar tatal 1.68 .
Inainte de tratament abia daca cresteam 2 cm pe an.
Cu tratamentul asta am crescut 3 cm pe luna si ma simt foarte bine. Vroiam sa stiu daca e bine sa fac culturism , sa nu aiba vreo legatura negativa cu tratamentul
deci cu un ritm de 3 cm pe luna ai crescut 72 cm in doi ani. te felicit! multa bafta in continuare.
|
sus |
|
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 13 oct 2011 19:21 de Raresh16
deci cu un ritm de 3 cm pe luna ai crescut 72 cm in doi ani. te felicit! multa bafta in continuare.
Crede-ti ca as putea face exercitii cu greutati mai mari fara probleme?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 oct 2011 19:24 de basu
Crede-ti ca as putea face exercitii cu greutati mai mari fara probleme?
fara nici o problema.
|
sus |
|
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 13 oct 2011 19:27 de Raresh16
fara nici o problema.
Stiu ca v-am innebunit dar mai fac un singur post si atat.
Programul care mi l-a dat delincvent mai sus este bun sau aveti dvs unul care m-ar ajuta mai mult. sunt incepator si este bine sa merg 4 zile pe saptamana? daca s-ar putea sa imi ziceti un program pentru mine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 oct 2011 19:53 de basu
Stiu ca v-am innebunit dar mai fac un singur post si atat.
Programul care mi l-a dat delincvent mai sus este bun sau aveti dvs unul care m-ar ajuta mai mult. sunt incepator si este bine sa merg 4 zile pe saptamana? daca s-ar putea sa imi ziceti un program pentru mine.
daca deschizi un jurnal poate o sa iti propun unul.
referitor la cresterea ta, deja devine problema medicala. exista si o astfel de sectiune aici .
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 18 oct 2011 16:28 de mariusaic
si un program ?
Programe mai "perfomante" gasesti pe forum si te poti inspira si de acolo.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 19 oct 2011 17:51 de yo_shmen94
iati niste suplimente,si incearca sa profiti din plin de perioada asta in care iei hormoni de crestere
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 19 oct 2011 17:54 de Raresh16
iati niste suplimente,si incearca sa profiti din plin de perioada asta in care iei hormoni de crestere
la ce sa profit? nu inteleg la ce te referi si cu ce ma ajuta acest tratament
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 19 oct 2011 19:48 de xExtasy
De ce sa ia neaparat suplimente? Sa isi distruga cu totul ficatul? Nu e destul ca ia hormoni de crestere? Daca mai baga si suplimente nu stiu unde ajunge.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 19 oct 2011 19:54 de cernescu16
De ce sa ia neaparat suplimente? Sa isi distruga cu totul ficatul? Nu e destul ca ia hormoni de crestere? Daca mai baga si suplimente nu stiu unde ajunge. crezi ca un whey iti poate distruge ficatu?)
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
Raresh16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 19 oct 2011 21:06 de Raresh16
De ce sa ia neaparat suplimente? Sa isi distruga cu totul ficatul? Nu e destul ca ia hormoni de crestere? Daca mai baga si suplimente nu stiu unde ajunge.
nu iau suplimente
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 20 oct 2011 10:39 de xExtasy
crezi ca un whey iti poate distruge ficatu?) Orice supliment iti afecteaza ficatul.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 20 oct 2011 10:42 de OuTKasteD
Orice supliment iti afecteaza ficatul.
Conform teoriei tale si suplimentarea cu Tribulus, Zinc, Multivitamine are aceeasi efect? Atunci suplimentele pentru ficat sunt de fapt daunatoare? ca tot suplimente alimentare sunt aaa si inca ceva, arginina este un supliment care se foloseste pentru recuperarea ficatului, deci este nociv nu? Multumesc ca mi-ai aratat cat de mult gresesc.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 oct 2011 11:39 de basu
Conform teoriei tale si suplimentarea cu Tribulus, Zinc, Multivitamine are aceeasi efect? Atunci suplimentele pentru ficat sunt de fapt daunatoare? ca tot suplimente alimentare sunt aaa si inca ceva, arginina este un supliment care se foloseste pentru recuperarea ficatului, deci este nociv nu? Multumesc ca mi-ai aratat cat de mult gresesc.
arginina sorbitol se foloseste in terapiile ficatului.
eu incerc de multe ori sa descurajez comentariile nepotrivite dar cele mai multe ori sunt gresit inteles. este bine ca un comentariu atunci cind este facut sa fie facut in urma documentarii sau in cunostiinta de cauza.
suplimentele nutritive bazate pe proteine, carbohidrati, vitaminele si mineralele nu dauneaza ficatului. cit despre hepatoprotectori gen silimarina, arginina ...nici vorba.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 20 oct 2011 11:48 de OuTKasteD
arginina sorbitol se foloseste in terapiile ficatului.
eu incerc de multe ori sa descurajez comentariile nepotrivite dar cele mai multe ori sunt gresit inteles. este bine ca un comentariu atunci cind este facut sa fie facut in urma documentarii sau in cunostiinta de cauza.
suplimentele nutritive bazate pe proteine, carbohidrati, vitaminele si mineralele nu dauneaza ficatului. cit despre hepatoprotectori gen silimarina, arginina ...nici vorba.
Corect, astea in masura in care ficatul tau functioneaza la parametrii normali, atunci cand aduci un aport de proteine mare, acesta va dauna ficatului deoarece el fiind "bolnav" nu face fatza aportului mare de calorii si substante nutritive.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 oct 2011 12:01 de basu
Corect, astea in masura in care ficatul tau functioneaza la parametrii normali, atunci cand aduci un aport de proteine mare, acesta va dauna ficatului deoarece el fiind "bolnav" nu face fatza aportului mare de calorii si substante nutritive.
evident. chiar si in cazul unei steatoze care asa cum stiti este reversibila comparativ cu ciroza nu ai ce cauta la sala. nu in felul asta. miscare da, dar nu asa.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 20 oct 2011 12:14 de OuTKasteD
evident. chiar si in cazul unei steatoze care asa cum stiti este reversibila comparativ cu ciroza nu ai ce cauta la sala. nu in felul asta. miscare da, dar nu asa.
Eu am un fel de steatoza indusa de la niste medicamente si sincer am testat ambele variante, cu si fara efort, si ma simt mai bine de cand fac efort, bineinteles nu fac recorduri la greutati si nici nu bag proteine si alte chestii, doar asa mai mult pe fitness cu mult cardio.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 20 oct 2011 13:38 de nicu_ivan
Eu am un fel de steatoza indusa de la niste medicamente si sincer am testat ambele variante, cu si fara efort, si ma simt mai bine de cand fac efort, bineinteles nu fac recorduri la greutati si nici nu bag proteine si alte chestii, doar asa mai mult pe fitness cu mult cardio.
Cred ca oricine se simte mai bine in perioada in care e activ fizic.
Editat de nicu_ivan pe 20 oct 2011 13:38
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 oct 2011 15:35 de basu
atentie cu aia. pe linga o dieta potrivita pe care sigur o cunosti mai trebuie si un tratament cu statine. asta este treaba medicului curant. asigura-te ca faci ceva cu steatoza. ficatul gras nu este ok.
dar asta stii.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 oct 2011 15:39 de basu
va propun sa revenim. este aproape un subiect medical .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|