Pagina 1 din 1
surfero
Junior member 37 mesaje
|
transpiratie tricouri
scris pe 27 mar 2010 20:27 de surfero
salut. exista vreun truc sa eliminam mirosul neplacut din tricouri? mirosul de transpiratie, a ramas in tricou. imediat ce se 'uda' putin, in zona subratului ... miroase urat. cred ca au ramas bacteriile in tricou.
|
sus |
|
eyes_ice4you
Senior member 117 mesaje
|
Re: transpiratie tricouri
scris pe 27 mar 2010 20:40 de eyes_ice4you
salut. exista vreun truc sa eliminam mirosul neplacut din tricouri? mirosul de transpiratie, a ramas in tricou. imediat ce se 'uda' putin, in zona subratului ... miroase urat. cred ca au ramas bacteriile in tricou. da.este foarte simplu.il bagi in masina de spalat si il speli cu detergent.parerea mea este sa folosesti un deodorant si astfel nu mai miroase transpiratia(tu te simti mai bine iar cei din jurul tau nu vor fi deranjati).si apropo sa porti un tricou facut din bumbac,deoarece acesta va absorbi transpiratia.
durerea care nu te ucide te face barbat!
|
sus |
|
Spaz_23
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 2 apr 2010 21:29 de Spaz_23
salut. exista vreun truc sa eliminam mirosul neplacut din tricouri? mirosul de transpiratie, a ramas in tricou. imediat ce se 'uda' putin, in zona subratului ... miroase urat. cred ca au ramas bacteriile in tricou. Da, exista...
WASH THAT FUCKIN' THING!
Eat hard
Live fast
Train like a freak
Leave a massive corpse behind
|
sus |
|
kleos
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: transpiratie tricouri
scris pe 4 apr 2010 20:34 de kleos
Da, exista...
WASH THAT FUCKIN' THING!
Si....in cazul in care e necesar...e indicat epilatul...sub brat...
|
sus |
|
giorgio78
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: transpiratie tricouri
scris pe 3 mai 2010 18:00 de giorgio78
.....ca sa nu mai spunem de dusul de zi cu zi.....
orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa....
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 4 mai 2010 11:21 de murphy2
salut. exista vreun truc sa eliminam mirosul neplacut din tricouri? mirosul de transpiratie, a ramas in tricou. imediat ce se 'uda' putin, in zona subratului ... miroase urat. cred ca au ramas bacteriile in tricou. daca se spala la 60-70%C sunt eliminate bacteriile,transpiratia este normala si indicata, tot ce poti face la sala este sa iti schimbi tricoul la fiecare antrenament, ...epilat/ras si un deodorant de calitate...in fine astea sunt chestiuni de igiena personala.
Stiu eu pe unu care si le pune in punga cu adidasii si revine in forta a 2-a zi...
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
VladM
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 12 dec 2010 00:47 de VladM
salut. exista vreun truc sa eliminam mirosul neplacut din tricouri? mirosul de transpiratie, a ramas in tricou. imediat ce se 'uda' putin, in zona subratului ... miroase urat. cred ca au ramas bacteriile in tricou. te arunci de pe geam,se usuca prin cadere,nu vei mai simti mirosul
|
sus |
|
constantin93
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 16 ian 2011 13:14 de constantin93
te arunci de pe geam,se usuca prin cadere,nu vei mai simti mirosul
afirmatia este valabila numai daca , cazi in nas.
VaDaNa
|
sus |
|
adrian73
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 4 oct 2011 14:28 de adrian73
Salut,
am avut si eu aceasta problema. daca nu ai rezolvat-o, uite cum am trecut eu peste ea, insa problema e mult mai serioasa, am fost la un medic dermatolog. am inlocuit deodorantele si antiperspirantele, sunt niste infectii din cauza carora faci tot felul de boli, femeile fac cancer la san!!! din cauza aluminiului care blocheaza porii. am inlocuit deodorantele de subrat cu o pudra naturala denumita evera, o gasesti la plafaruri sau mai usor si cred mai ieftin p net. de asemenea, daca problema cu tricoul persista, iei cam jumate de lingurita de pudra evera si o lasi vreo 30 de minute pe zona unde mirosu persista, tricoul sa fie umed imediat cum l-ai scos de la spalat. dupa care clatesti tricoul! incearca si spune-ne si noua parerea ta. nu uita, renunta la antiperspirante. gandeste-te ca prin transpiratie corpul elimina si substantele toxice! daca folosesti antiperspirante acestea vor bloca transpiratia in acea zona si faci tot felul de noduli, etc...
salut. exista vreun truc sa eliminam mirosul neplacut din tricouri? mirosul de transpiratie, a ramas in tricou. imediat ce se 'uda' putin, in zona subratului ... miroase urat. cred ca au ramas bacteriile in tricou.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 4 oct 2011 22:26 de georgik
Salut,
am avut si eu aceasta problema. daca nu ai rezolvat-o, uite cum am trecut eu peste ea, insa problema e mult mai serioasa, am fost la un medic dermatolog. am inlocuit deodorantele si antiperspirantele, sunt niste infectii din cauza carora faci tot felul de boli, femeile fac cancer la san!!! din cauza aluminiului care blocheaza porii. am inlocuit deodorantele de subrat cu o pudra naturala denumita evera, o gasesti la plafaruri sau mai usor si cred mai ieftin p net. de asemenea, daca problema cu tricoul persista, iei cam jumate de lingurita de pudra evera si o lasi vreo 30 de minute pe zona unde mirosu persista, tricoul sa fie umed imediat cum l-ai scos de la spalat. dupa care clatesti tricoul! incearca si spune-ne si noua parerea ta. nu uita, renunta la antiperspirante. gandeste-te ca prin transpiratie corpul elimina si substantele toxice! daca folosesti antiperspirante acestea vor bloca transpiratia in acea zona si faci tot felul de noduli, etc...
ma gandeam demult sa incerc o alternativa .Merci.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|