Am citit pe forum despre vergeturi mai exact rupturi de piele dar am o intrebare..
stiu ca odata ce ti se fac nu mai scapi de ele, doar poti eventual sa le "maschezi" cu creme sau stand la soare..
Un prieten ce vine cu mine la sala, i-au aparut o gramada pe biceps(stang si drept), se vad mult, chiar foarte mult, mai ales cand lucreaza bicepsul.
Imi zicea el atunci cand face dus sau vine in contact cu apa calda se inrosesc tare..
Aici e o poza : http://img338.imageshack.us/my.php?image=img0012aw8.jpg nu se vede chiar asa bine, incep sa ii iasa si pe umeri?
Ce sfaturi ia-ti putea da voi cei mai experti?
Sa intrerupa sala o luna? Sa nu mai faca biceps? Sa nu mai ia suplimente? Sa faca un antrenament nu asa intens si cu kg mai putine?
multumesc anticipat.
sunt tipice si sunt subacute...inainte antrenament foloseste creme care cresc elasticitatea pielii, in general majoritatea sunt bune, inclusiv nivea..etc...exista tot felul de tratamente cel mai utilizat si cunoscut este cel dermatologic...se injeacteaza in subcutis hialuronidaza...e un acid care intra in componenta pielii, si ajuta la regenerarea pielii...sincer din experienta mea mare lucru nu a facut tratamentul!din pacate acele vergeturi vor continua sa avanseze.evolueaza de la acea culoare rosiatica-violacee in forma acuta, subacuta, spre o culoare asemanatoare tegumentului in forma cronica.