Pagina 1 din 1
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Raceala
scris pe 28 mar 2006 12:30 de Rapper
Am racit si daca tot am stat acas ... m-am gandit sa va intreb cum facetzi cand suntetzi racitzi ? ce medicamente luatzi ?
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Raceala
scris pe 1 apr 2006 19:17 de testsuspensi
din cate stiu eu culturistii profesionisti folosesc aspirina contra febrei musculare dar no marog acum sa raspunda dactorul
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Raceala
scris pe 1 apr 2006 19:23 de Gilu
D-le doctor ce ziceti de aspirina ...se poate lua pentru slabire seara o tableta de aspirina tamponata
ca am vazut ca multi culturisti in programul lor de alimentatie au si aspirina Se foloseste in combinatie cu efedrina si cafeina(E/C/A),cu efect termogenic,ii poate cea mai eficienta combinatie care da rezultate vizibile,deci chiar are efect,nu sunt ierburi si vitamine ca in unele suplimente FatBurner.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Re: Raceala
scris pe 3 apr 2006 23:08 de DrMihai
aspirina,paracetamol si sirop de tuse
mai nou exista o regula in ceea ce priveste faracocinetica de combinare a paracetamolului cu aspirina, nu se combina... poate deveni hepatotoxic, oricum este, dar creste toxicitatea.are proprietatzi analgezice,antipiretice, si antiinflamatoare.
nush exact la ce se referea gilu dar aspirina e antipiretic... se foloseste in cazuri de temperatura mare, foarte eficinet la copii!nu zic ca ce a zis gilu nu e corect, dar nu am studiat combinatzia, deci nu ma bag..
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Raceala
scris pe 3 apr 2006 23:10 de DrMihai
din cate stiu eu culturistii profesionisti folosesc aspirina contra febrei musculare dar no marog acum sa raspunda dactorul
prin proprietatile aspirinei, foarte eficinet pt febra musculara...
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Raceala
scris pe 6 apr 2006 18:12 de DorianY
Coldrex, si multe flotari, genoflexiuni si abdomene imbracat gros ca sa transpir mult, pana fac febra. Bine faza asta cu ex. ca sa treaca merge la stadiul incipient al racelii.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raceala
scris pe 8 apr 2006 11:43 de Rapper
Tura asta am scapat rpd ... mult ceai f mult pot zice cu multa lamine si fervecs ...
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
Re: Raceala
scris pe 19 ian 2013 19:57 de DrAgOn98
Va salut! am racit de 2 zile.. tusesc si ma cam doare in gat. trebuie sa renunt la antrenament pana imi trece raceala?
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 19 ian 2013 21:17 de Gilu
Va salut! am racit de 2 zile.. tusesc si ma cam doare in gat. trebuie sa renunt la antrenament pana imi trece raceala? Asa ar fi indicat.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 21 ian 2013 21:00 de DrAgOn98
Asa ar fi indicat.
si are ceva daca fac o pauza de o saptamana? se poate intampla ceva?
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 21 ian 2013 21:37 de Undisputed
si are ceva daca fac o pauza de o saptamana? se poate intampla ceva? Nu se intimpla nimic, stai linistit, chiar e indicat.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 18:15 de basu
si are ceva daca fac o pauza de o saptamana? se poate intampla ceva?
Fa pauza cat este necesar. Pe langa ca te ajuta pe tine nu le faci rau nici altora. In rest prooduse pe baza de efedrina si vitamina c , ceaiuri , aspirina .. de astea. Si antiinflamatorii descrisi de dr Mihai sunt eficienti.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|