Pagina 1 din 1
mihaichirila
Newbie 8 mesaje
|
Raceala..
scris pe 2 apr 2004 15:19 de mihaichirila
Sunt in mijlocul unui ciclu cu naposim, mai iau pe langa si proteine, si am racit! (nas infundat, stari usoare de ameteala, dureri de gat). Ma va afecta in vreun fel aceasta raceala? Ce imi recomandati?
Va multumesc
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Raceala..
scris pe 2 apr 2004 19:56 de mtm
Sunt in mijlocul unui ciclu cu naposim, mai iau pe langa si proteine, si am racit! (nas infundat, stari usoare de ameteala, dureri de gat). Ma va afecta in vreun fel aceasta raceala? Ce imi recomandati?
Va multumesc
pt mine astea is un subiect tabu asa ca nu ma bag
intelegi cum zic? atunci asa zic :>
|
sus |
|
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 2 apr 2004 22:19 de Reptile
Va multumesc Pei daca ai probleme din acestea du-te la medic el shtie cel mai bine,ca aici poate zice tot prostul ce vrea shi poate te iei dupa iei.
Be Invincible!
|
sus |
|
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 2 apr 2004 22:28 de Reptile
Va multumesc Si daca tot iei anabolizante ia macar ceva mai scump nu kakaturi din astea ca itzi distrugi ficatul.Un prieten o bagat in el 3 cutii de naposim shi acuma are probleme cu ficatul.Fa-tzi analizele ca sa nu ai probleme pt. ca atunci cand o sa simtzi e deja prea tarziu!
Be Invincible!
|
sus |
|
mihaichirila
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Raceala..
scris pe 3 apr 2004 11:01 de mihaichirila
Nu am vrut sa ma bag la injectabile, de aia am preferat naposim. stii ceva care se ia pe cale orala mai bun?
|
sus |
|
LoneW0olf
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Raceala..
scris pe 3 apr 2004 22:40 de LoneW0olf
lasa dracu naposimu ca iti distrugi sanatatea. Mai bine baga ceva proteine dar incearca cat de cat sa cresti pe cale naturala
wicked
|
sus |
|
Alecs22cta
Newbie 3 mesaje
|
cred ca faci o mica greseala...
scris pe 4 feb 2006 17:16 de Alecs22cta
eu deja sint la al treilea ciclu si nu am nici o problema cu pateu si asta nu e ceva demn de lauda dar ala care il stii tu si are probleme cu ficatul,te asugur ca le avea si inainte...napo poate doar le amplifica dar de la trei cutii nu isi strica ficatul nici daca le lua intr-o saptamina,eu unu iau 4 saptamini cate 4 dupa antrenament + diverse suplimente in special carbohidrati si proteine,si in rest cite 3 la 6 ore,dupa astea 4 saptamini,le scad treptat pina nu mai iau deloc,apropo...in timpce reduc doza de naposim inceps sa bag si cresc doza de creatina pina la 30 de - 50 de grame pe zi,,,uite asa cresc eu 15-20 de kg in 2 luni si ramine pe mine dupa care fac o pauza de 4 saptamini....apoi punct si de la capat
tot raul spre bine
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: cred ca faci o mica greseala...
scris pe 4 feb 2006 17:26 de Komura
eu deja sint la al treilea ciclu si nu am nici o problema cu pateu si asta nu e ceva demn de lauda dar ala care il stii tu si are probleme cu ficatul,te asugur ca le avea si inainte...napo poate doar le amplifica dar de la trei cutii nu isi strica ficatul nici daca le lua intr-o saptamina,eu unu iau 4 saptamini cate 4 dupa antrenament + diverse suplimente in special carbohidrati si proteine,si in rest cite 3 la 6 ore,dupa astea 4 saptamini,le scad treptat pina nu mai iau deloc,apropo...in timpce reduc doza de naposim inceps sa bag si cresc doza de creatina pina la 30 de - 50 de grame pe zi,,,uite asa cresc eu 15-20 de kg in 2 luni si ramine pe mine dupa care fac o pauza de 4 saptamini....apoi punct si de la capat
Vezi Alecs22cta, ca postul la care ai raspuns este de mult postata.
Oameni buni mai uitati-va si voi un pic.
Cat despre ca iei creatina 30-50 de grame pe zi, este o mare prostie zic eu. Pun pariu, ca jumatate din doza aia iese din tine prin urina.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: cred ca faci o mica greseala...
scris pe 4 feb 2006 18:15 de crististrong
si faza cu 15-20kg in 2 luni doar de la 4p de napo pe zi mi se pare penibila.e prea de tot.
ce naiba?
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: cred ca faci o mica greseala...
scris pe 5 feb 2006 12:45 de JohnnyBordur
si faza cu 15-20kg in 2 luni doar de la 4p de napo pe zi mi se pare penibila.e prea de tot.
ce naiba? eu am pus 4 kg in 2 luni si cam jumate fara suplimente sau altceva...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|