Pagina 1 din 1
palimaru
Newbie 1 mesaje
|
Probleme cu spatele
scris pe 15 feb 2017 20:31 de palimaru
Buna,culturistii! Sunt nou pe aici si voi trece direct la subiect. Am 17 ani si fac sala de aproape un an,sunt inca slabut, am 60kg la 170 dar am facut ceva progrese. Problema este urmatoarea : de 2 zile am probleme cu coloana , am incercat sa ridic la piept si ma doare coloana in zona omoplatilor si acelasi lucru mi s-a intamplat si la antrenamentul pt spate. Nu am ridicat mult, in jur de 55 kg. Mai am si cifoza toracala si scolioza cat de cat accentuate. Intreabarea este: sa las sala pentru o perioada sau sa continui cu greutati mai mici? Ce as putea face? Multumesc pentru atentie
|
sus |
|
sunturat
Junior member 35 mesaje
|
Re: Probleme cu spatele
scris pe 16 feb 2017 14:32 de sunturat
Buna,culturistii! Sunt nou pe aici si voi trece direct la subiect. Am 17 ani si fac sala de aproape un an,sunt inca slabut, am 60kg la 170 dar am facut ceva progrese. Problema este urmatoarea : de 2 zile am probleme cu coloana , am incercat sa ridic la piept si ma doare coloana in zona omoplatilor si acelasi lucru mi s-a intamplat si la antrenamentul pt spate. Nu am ridicat mult, in jur de 55 kg. Mai am si cifoza toracala si scolioza cat de cat accentuate. Intreabarea este: sa las sala pentru o perioada sau sa continui cu greutati mai mici? Ce as putea face? Multumesc pentru atentie [/quote
Daca vrei sa mai continui si sa eviti probleme mai mari.. poate ar trebuii sa te duci la un medic sau sa o iei mai usor.. eu deobicei aveam probleme la spate de la ramat si geno.. dar si faceam ambitie ca un idiot..😂
Incearca sa te incalzesti mai bine sa lasi putin exercitile gen ramat, geno si impins( umeri) o sapt sa vezi cum e.. poate le faci incorect sau e prea mult..
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|