Pagina 1 din 1
dariusro
Newbie 1 mesaje
|
Problema umar
scris pe 28 iul 2013 13:44 de dariusro
Buna .
Am 20 ani si am o problema la umar .
Am facut sala un timp si am inceput si kickbox. Intr-o zi am facut un antrenament acasa . Am facut o incalzire de 20 minute dupa care am exersat miscari de kickbox . La un moment dat cand am lovit cu pumnu am simtit/auzit o pocnitura puternica asemanatoare unui fulger la umar . Din aceea zi am avut dureri mari la umar si am renuntat la sala si kickbox . Dupa 2 saptamani durerea a trecut dar cand faceam un efort cu mana si foloseam si umarul incepeam sa simt cu se incalzeste umarul si ca cedeaza (ex, daca vopseam dupa un timp incepeam sa simt caldura in umar si simteam ca imi cade mana jos ) . A trecut jumate de an si am mers la doctor . El mi-a recomandat sa fac radiografie (nu au gasit nimic ) si medicamente antiinflamatoare , crema , si inca un medicament (nu il mai amintesc). Dupa tratament nu a trecut si m-a trimis la fizioterapie . Acolo am facut 10 zile de tratament la mai multe aparate . Dupa tratament si o luna de observatie am observat ca este putin mai bine dar nu era de ajuns . Urmatorul tratament a fost sa i-au medicamentul DONA (o cutie). In timpul treatamentului am simtit umarul in stare buna daca nu faceam un efort mai mare dar nici dupa acest tratament nu a trecut .
Ce imi recomandati ? Vreau sa incep sa continui sala dar intai vreau sa rezolv cu umarul .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|