Pagina 1 din 1
catalinnn
Junior member 26 mesaje
|
problema biceps
scris pe 23 iun 2013 16:08 de catalinnn
salut, fac sala de aproximativ 3 zile si deja au aparut probleme ( cred ca am solicitat prea mult muschiul ), cand vreau sa intind mana simt o durere de la biceps in jos spre antrebat si am senzatia ca s-a umflat acolo sau pur si simplu mi-a crescut bicepsul ( ceea ce cred ca e imposibil dupa 3 zile ), e febra musculara sau poate fi altceva ? iar uneori cand fac la aparatul ala in care pui mana drept in jos pe un suport, stai cu spatele drept si tragi de un fel de manare, simt ca pe la ultima serie nu mai face nimic mana dreapta, pur si simplu simt ca ma lasa, ca trag manerul ala doar cu mana stanga. nu m-am exprimat prea bine deoarece fac de doar 3 zile, si nu ma pricep :d.
am facut dupa cum a spus instructorul, nu am pus nimic de la mine sau ceva de genu.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: problema biceps
scris pe 23 iun 2013 22:06 de basu
salut, fac sala de aproximativ 3 zile si deja au aparut probleme ( cred ca am solicitat prea mult muschiul ), cand vreau sa intind mana simt o durere de la biceps in jos spre antrebat si am senzatia ca s-a umflat acolo sau pur si simplu mi-a crescut bicepsul ( ceea ce cred ca e imposibil dupa 3 zile ), e febra musculara sau poate fi altceva ? iar uneori cand fac la aparatul ala in care pui mana drept in jos pe un suport, stai cu spatele drept si tragi de un fel de manare, simt ca pe la ultima serie nu mai face nimic mana dreapta, pur si simplu simt ca ma lasa, ca trag manerul ala doar cu mana stanga. nu m-am exprimat prea bine deoarece fac de doar 3 zile, si nu ma pricep :d.
am facut dupa cum a spus instructorul, nu am pus nimic de la mine sau ceva de genu.
Ia spune ,zona aia unde sa zicem ca simti ceva si-a schimbat cumva culoarea ? Este vanata ? Simti cumva ca durerea radiaza si in sus in umar ? Daca pui mana acolo si apesi doare ? Sunt de parere ca risti o detasare de tendon. Nu cred ca trebuie sa continui sa faci biceps. Nici nu stiu ce sa iti zic sa faci ... mergi la un chirurg si vezi ce parere are. Si da-i o bere la antrenor.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
catalinnn
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 12:34 de catalinnn
Ia spune ,zona aia unde sa zicem ca simti ceva si-a schimbat cumva culoarea ? Este vanata ? Simti cumva ca durerea radiaza si in sus in umar ? Daca pui mana acolo si apesi doare ? Sunt de parere ca risti o detasare de tendon. Nu cred ca trebuie sa continui sa faci biceps. Nici nu stiu ce sa iti zic sa faci ... mergi la un chirurg si vezi ce parere are. Si da-i o bere la antrenor. in umar nu radiaza, ma doare muschiul cand apas pe el si zona nu-i vanata.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iun 2013 12:39 de basu
in umar nu radiaza, ma doare muschiul cand apas pe el si zona nu-i vanata.
Mergi draga la un chirurg ca nu este mare lucru.
|
sus |
|
catalinnn
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 12:55 de catalinnn
Mergi draga la un chirurg ca nu este mare lucru. ok, mersi.
|
sus |
|
catalinnn
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 19:24 de catalinnn
ok, mersi. am rezolvat ) adica n-am facut nimic, am lucrat in continuare si mi-a trecut.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 19:46 de adi123
am rezolvat ) adica n-am facut nimic, am lucrat in continuare si mi-a trecut.
ai mare grija. daca iti permiti sa mergi la medic mergi, daca nu, e posibil sa ai recidive. unele accidentari chiar daca la prima vedere se refac, la un moment dat daca fortezi iar apar
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 20:16 de Cristi7
ai mare grija. daca iti permiti sa mergi la medic mergi, daca nu, e posibil sa ai recidive. unele accidentari chiar daca la prima vedere se refac, la un moment dat daca fortezi iar apar
Nu cred ca e vorba de accidentare,ci doar febra puterica asa e la inceput,mai ales daca zice ca febra nu urca pe mana...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 iun 2013 21:37 de basu
Nu cred ca e vorba de accidentare,ci doar febra puterica asa e la inceput,mai ales daca zice ca febra nu urca pe mana...
Abtine-te ! Si hai sa ne abtinem cu totii pt ca asa este bine. Oricum pe baiat il doare undeva de ce se spune aici si ii da inainte.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|