Pagina 1 din 1
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
Problema BICEPS
scris pe 3 iun 2013 02:21 de KiSsSian
Salut ! Ma numesc Cristi , am 1.92, 20ani , am 68kg (ectomorf) , si m-am apucat de sala de vreo 3 luni. Pe la varsta de 17 ani am facut o luna de sala dupa care m-am lasat apoi la fel pe la 18-19 ani , cand am observat ca pe partea supero-mediana a bicepsului drept spre axila am niste mici proeminente /umflaturi ce se simt la palpare ... dar numai cand contract muschiul adica flexia antebratului pe brat.Nu erau asa evidente dar parca acum s-au mai detaliat. Habar nu am ce poate fi si daca ar trebui sau nu sa mai continui sala. Programul care il am acum este
1 zi piept + biceps
1 zi pauza
1 zi spate + triceps
2 zile pauza .
si abdomene zilnic acasa.
(daca aveti un program mai bun pentru mine , avand in vedere greutatea mea , l-as lua in considerare)
Ca supliment proteic iau PRO Gainer.
Singura mea intuitie ar fi o suprasolicitare a bicepsului , fiind destul de mic . Intrebarea mea este :Ce este ? si ce pot face si opresc progresia ?
biceps.rar (770.78 KB)
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Problema BICEPS
scris pe 3 iun 2013 21:00 de basu
Salut ! Ma numesc Cristi , am 1.92, 20ani , am 68kg (ectomorf) , si m-am apucat de sala de vreo 3 luni. Pe la varsta de 17 ani am facut o luna de sala dupa care m-am lasat apoi la fel pe la 18-19 ani , cand am observat ca pe partea supero-mediana a bicepsului drept spre axila am niste mici proeminente /umflaturi ce se simt la palpare ... dar numai cand contract muschiul adica flexia antebratului pe brat.Nu erau asa evidente dar parca acum s-au mai detaliat. Habar nu am ce poate fi si daca ar trebui sau nu sa mai continui sala. Programul care il am acum este
1 zi piept + biceps
1 zi pauza
1 zi spate + triceps
2 zile pauza .
si abdomene zilnic acasa.
(daca aveti un program mai bun pentru mine , avand in vedere greutatea mea , l-as lua in considerare)
Ca supliment proteic iau PRO Gainer.
Singura mea intuitie ar fi o suprasolicitare a bicepsului , fiind destul de mic . Intrebarea mea este :Ce este ? si ce pot face si opresc progresia ?
Descrierea este prea evaziva, cine stie ce poate fi. Poate fi vorba de un vas de sange. S-a mai intamplat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 5 iun 2013 23:32 de KiSsSian
Descrierea este prea evaziva, cine stie ce poate fi. Poate fi vorba de un vas de sange. S-a mai intamplat.
Mai pun o poza poate isi da seama cineva , care are sau a avut ...
cult.jpg (600.31 KB)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 5 iun 2013 23:43 de Gilu
Din ce pot vedea in poza...pur si simplu asta ti-e forma bicepsului.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 5 iun 2013 23:44 de KiSsSian
Din ce pot vedea in poza...pur si simplu asta ti-e forma bicepsului.
Forma ca forma , dar acele mici umflaturi .. ? ... sau poza asta :|
cult.jpg (1,022.10 KB)
Editat de KiSsSian pe 5 iun 2013 23:49
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 6 iun 2013 00:01 de Gilu
Forma ca forma , dar acele mici umflaturi .. ? ... sau poza asta :| Ai insertia bicepsului putin mai proeminenta/diferita, nu vad nici o alta problema.
Sa asteptam si parerea lui Basu.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 6 iun 2013 00:08 de Gilu
Forma bicepsului difera foarte mult de la individ la individ.
De ex Heath are si el insertia cam in acelasi fel.
to-the-extreme-building-the-ultimate-bodybuilder_a.jpg (52.80 KB)
Intrati aici=>
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 01:01 de KiSsSian
Forma bicepsului difera foarte mult de la individ la individ.
De ex Heath are si el insertia cam in acelasi fel. da... a inceput mai intai sa se vada dar la o mana ... acum a inceput sa se vada si la cealalta dar mai putin evident .... in general nu se vede doar daca tin mana cum tine tipu in imagine sau mai evident cu cot un un pic mai sus . Ma gandeam sa nu fie un inceput de ruptura care sa avanseze .... dar daca nu doare banuiesc ca nu sunt motive sa ma las de sala.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 01:10 de adi123
din pozele date mie mi se pare antebratul foarte slab in comparatie cu bicepsul. ai bagat ceva acolo? ...
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 01:25 de KiSsSian
din pozele date mie mi se pare antebratul foarte slab in comparatie cu bicepsul. ai bagat ceva acolo? ...
steroizi? nu .... asa sunt structurat ... probabil si pentru ca sunt foarte slab ti se pare asta...
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 08:23 de adi123
steroizi? nu .... asa sunt structurat ... probabil si pentru ca sunt foarte slab ti se pare asta...
te sfatuiesc sa antrenezi bine si antebratul. si eu sunt ectomorf dar la mine bratele sunt destul de proportionate.
asa e forma bicepsului tau, daca nu te doare nu ai nimic.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 15:04 de KiSsSian
te sfatuiesc sa antrenezi bine si antebratul. si eu sunt ectomorf dar la mine bratele sunt destul de proportionate.
asa e forma bicepsului tau, daca nu te doare nu ai nimic.
Asa este ... nu antrenez antebratul mai deloc pentru ca am zis ca oricum lucreaza facand ce fac de obicei. Dar o sa incep sa introduc si exercitii pentru antebrat in antrenament . Mersi.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 20:55 de basu
Ai insertia bicepsului putin mai proeminenta/diferita, nu vad nici o alta problema.
Sa asteptam si parerea lui Basu.
Nu este nici o problema. Asa este insertia la el. Alea care se vad sunt fasciculele musculare ale bicepsului. Exista foarte multe cazuri in care difera la acelasi individ de la bratul stang la cel drept. Nu este nevoie sa faca absolut nimic special. Sa se antreneze normal.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|