Pagina 1 din 1
ben20
Newbie 9 mesaje
|
Problema
scris pe 4 mar 2009 13:36 de ben20
Am si io o problema, tare tare ciudata cred ca de la presiune am incercat geno cu cat nu trebuia fara centura sau eu stiu alte exercitii (fara sa fiu vulgar ) mi s a umflat coiul drept si cand pasesc pe el simt asa ca si cum ai febra la un muschi incordezi si ai o senzatie aiurea nu e cat mingea e doar un pic mai mare si nu pot sa las greutate pe piciorul drept la modu ca pot merge normal si ma pot lasa pe el dar doare de la ce sa fie :-? ???
|
sus |
|
Sofistricatu
Newbie 8 mesaje
|
Re: Problema
scris pe 4 mar 2009 14:55 de Sofistricatu
Exista posibilitatea sa fie o hernie inghinala cauzata de efort. Poate sa mai fie o inflamare a testiculului cauzata de lezare mecanica sau infectie. In oricare din cazuri trebuie mers la medic....acum.
Apotheker
www.wr200.com
|
sus |
|
ben20
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Problema
scris pe 4 mar 2009 15:28 de ben20
O continuare a problemei ar fi marirea si dureri mai mari ?
|
sus |
|
Sofistricatu
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Problema
scris pe 4 mar 2009 17:08 de Sofistricatu
Cel mai probabil da....acum, este POSIBIL sa nu fie hernie, dar chiar si in celelalte cazuri, tot trebuie sa te tratezi...daca e infectie, cu antibiotice. Daca e doar o inflamatie, va trece, dar sincer ma indoiesc, deoarece ai aceste simptome dupa ce ai facut genuflexiuni cu haltera...reteta pentru hernie. Oricum, nu este un caz in care sa te pronunti prin "corespondenta".
Medic....acum!
Apotheker
www.wr200.com
|
sus |
|
ben20
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Problema
scris pe 4 mar 2009 17:46 de ben20
Da nu am pus mult 50 de kg da prost eu ca n am pus centura poate sunt mai sensibil am fost la sala astazi am pus centura am strans o bine nu mai simteam nimica eram perfect cand i am dat drumu era un pic asa nu ma durea dar il simtea ciudat
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|