Pagina 1 din 1
fane
Guest
|
O intrebare
scris pe 9 ian 2006 21:41 de fane
hm.. am mai citit pe un post un subiect ceva legat de par...
O intrebare.. am o problema pe care o am de curand.. pe picioare sunt parti unde numi creste paru.. adik mia crescut o data si mia cazut si la fel si la cap.. in spatele capului se vedea ALB ... Mam speriat , am fost la medic si mia spus ca e ceva ce trece si mia dat 2 soluti...Adevaru este ca pe cap in 4 luni mia trecut dar pe picioare .. nu ... Intrebarea este .. ideea este ca ma voi duce si eu la vara la strand si daka imi dau pantalonii jos se vad locurile fata par. Ideea este daka ma epilez complet , sau cu ceara SUNT POPONAR?? MULTI BAIETI ZIC ASA : daka te epilezi sau ceva de genu esti poponar gata.
Vreau sa stiu ce parere aveti voi sau daka stiti cum pot sa fac sa nu se mai vada.
Multumesc
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: O intrebare
scris pe 9 ian 2006 21:49 de Komura
O intrebare.. am o problema pe care o am de curand.. pe picioare sunt parti unde numi creste paru.. adik mia crescut o data si mia cazut si la fel si la cap.. in spatele capului se vedea ALB ... Mam speriat , am fost la medic si mia spus ca e ceva ce trece si mia dat 2 soluti...Adevaru este ca pe cap in 4 luni mia trecut dar pe picioare .. nu ... Intrebarea este .. ideea este ca ma voi duce si eu la vara la strand si daka imi dau pantalonii jos se vad locurile fata par. Ideea este daka ma epilez complet , sau cu ceara SUNT POPONAR?? MULTI BAIETI ZIC ASA : daka te epilezi sau ceva de genu esti poponar gata.
Vreau sa stiu ce parere aveti voi sau daka stiti cum pot sa fac sa nu se mai vada.
Multumesc
Eu zic ca daca mergi la strand epileaza-te linistit. Eu nu as zice ca esti poponar, dar poate gasesti vreunul care ar zice. Dar ce iti pasa tie ce zic altii despre tine? Fiecare sa-si vada de treaba lui.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 10 ian 2006 11:50 de DrMihai
Multumesc
ca nu-ti creste par??? trebuie sa fi mai explicit! adika ai intermintente in locurile unde exista par??? daca ai fi mai explicit...oricum poate ai acolo un tesut cicatriceal de la o incizie sau o operatie, fie ai o micoza care face ca parul sa cada!( micoza=puruit cauzata de o bacterie, ciuperca...etc)
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: O intrebare
scris pe 10 ian 2006 14:48 de Anonim
hm mai explicit e asa:
AM avut par peste tot, dar pe picioare sunt locuri unde mia cazut , si nu mai creste.Nam avut niciodata cicatrice sau altceva.. am fost la doctor si a zis ca trece cu timpu, si mia dat 2 substante sa ma dau cu ele.nici o problema.De ce am postat eu aici , sa va intreb daka ma duc pe strand si ma dezbrac arata naspa..tot ce vreau sa stiu daka ma epliez pe picioare sau ma dau cu ceara, daka se zice ca " sunt poponar " sau nu. Cel putin asa zice o parte din persoane, ca daka sunt epilat pe picioare sau dat cu ceara etc etc , sunt poponar , lake :>
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: O intrebare
scris pe 10 ian 2006 17:29 de IRONBOY
He he ,buna asta ! Vezi ca e unu Kur pe aici poate te informeaza mai concret in " analele" bulangeriei !)
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 31 ian 2006 19:41 de Cheetah
Multumesc Daca esti sau nu poponar numai tu stii. Ce conteaza dom'le atat de mult parerea celorlati despre tine. Fiecare persoana in parte stie ce e bine si ce nu e bine pentru el in viata, ce-i convine si ce nu-i convine si nu trebuie sa dea explicatii nimanui pentru faptele sale. Daca tu ai luat decizia de a te epila, foarte bine, e treaba ta si nu trebuie sa te intereseze ce zice tot bagatoru' de seama de pe trotuar.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|