Pagina 1 din 1
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
Ginecomastie
scris pe 24 apr 2012 15:53 de natupeu22
Salutare , am citit toate subiectele din forum [pe tema ginecomastiei] si am o nelamurire:A reusit cineva sa scape de aceasta problema?Daca da , Cum?
Eu in prezent "detin" o ginecomastie unilaterala [stanga]
Am fost la doctori , analize peste analize , cozi , draci...
In concluzie : analize ok , sanatos clinic , la ecografie mi-a zis ca am tesut adipos [ce e , cum se scapa :-?? ]
Am urmat un tratament cu andractim [ crema ] - recomandat de doctor si vad ca s-a oprit din "crestere" .
Singurul remediu mi-a zis ca este operatia.
Nu ma doare , doar ma deranjeaza , estetic.
In trecut,cand mergeam la sala am consumat niste proteine [ daca zic bine ] o "cutie" de 2kg ; Nu am avut nici o reactie adversa , am fost la sala ~3 saptamani .
Am fumat ~3 ani , m-am lasat de ~1an , droguri nu consum , alcool - ocazional [1-2 doze de bere , odata pe saptamana]
19 ani , 73kg , ~194
Acum am reinceput sa merg la sala [de o saptamana].Ce exercitii pot face pentru a elimina tesutul adipos[daca se poate]?
Ps :
1.Problema nu a aparut in timpul administrarii "mass forte" , a aparut mai tarziu, sa zicem o jumatate de an 2.Primul post pe forum , am citit regulamentul , am deschis topic nou pentru ca nu am gasit raspuns in cele existente.
Editat de natupeu22 pe 24 apr 2012 16:21
Semnatura mea e mai tare ca a ta!
|
sus |
|
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
Re: Ginecomastie
scris pe 25 apr 2012 20:37 de natupeu22
Chiar nimeni nu citeste forumul?
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 20:38 de ombun21
Salutare , am citit toate subiectele din forum [pe tema ginecomastiei] si am o nelamurire:A reusit cineva sa scape de aceasta problema?Daca da , Cum?
Eu in prezent "detin" o ginecomastie unilaterala [stanga]
Am fost la doctori , analize peste analize , cozi , draci...
In concluzie : analize ok , sanatos clinic , la ecografie mi-a zis ca am tesut adipos [ce e , cum se scapa :-?? ]
Am urmat un tratament cu andractim [ crema ] - recomandat de doctor si vad ca s-a oprit din "crestere" .
Singurul remediu mi-a zis ca este operatia.
Nu ma doare , doar ma deranjeaza , estetic.
In trecut,cand mergeam la sala am consumat niste proteine [ daca zic bine ] o "cutie" de 2kg ; Nu am avut nici o reactie adversa , am fost la sala ~3 saptamani .
Am fumat ~3 ani , m-am lasat de ~1an , droguri nu consum , alcool - ocazional [1-2 doze de bere , odata pe saptamana]
19 ani , 73kg , ~194
Acum am reinceput sa merg la sala [de o saptamana].Ce exercitii pot face pentru a elimina tesutul adipos[daca se poate]?
Ps :
1.Problema nu a aparut in timpul administrarii "mass forte" , a aparut mai tarziu, sa zicem o jumatate de an 2.Primul post pe forum , am citit regulamentul , am deschis topic nou pentru ca nu am gasit raspuns in cele existente.
Tesutul adipos este tesutul lipsit de fibre care in schimb este cladit din multe celule grase numite adipocite.Serveste ca strat izolator si depozit energetic, alimentatia in exces este transformata in grasimi si depozitata in aceste celule.
Naspa cu ginecomastia asta , fa sala cu greutati usoare o perioada si vezi daca mai da inapoi.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 21:59 de basu
Chiar nimeni nu citeste forumul?
Poate ca nu doreste nimeni sa fie mai destept ca medicul care te-a vazut. Eu cel putin nu doresc. Eu cred ca cel care nu citeste forumul esti chiar tu. Acest subiect s-a mai discutat pe aici.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 22:19 de natupeu22
Poate ca nu doreste nimeni sa fie mai destept ca medicul care te-a vazut. Eu cel putin nu doresc. Eu cred ca cel care nu citeste forumul esti chiar tu. Acest subiect s-a mai discutat pe aici.
am citit toate subiectele si nu am gasit raspuns concret.
greutati usoare?
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 22:26 de salamanca
greutati usoare?
Pierzi strat adipos prin dieta si cardio. Greutati peste 6 repetari.
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 23:02 de ombun21
greutati usoare?
Cand faci piept pune greutati cu care esti comod , fa mai multe seri si repetari sa poti arde stratul adipos.Dieta scazuta in carbohidrati.
Poate asta ar fi o solutie , dar oricum sa nu renunti la medicatia pe care o iei.
Mult noroc.
Editat de ombun21 pe 26 apr 2012 23:03
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 apr 2012 23:17 de basu
Tesutul adipos este tesutul lipsit de fibre care in schimb este cladit din multe celule grase numite adipocite.Serveste ca strat izolator si depozit energetic, alimentatia in exces este transformata in grasimi si depozitata in aceste celule.
Naspa cu ginecomastia asta , fa sala cu greutati usoare o perioada si vezi daca mai da inapoi.
Aceasta problema are in primul rand o baza hormonala.
Dar cardio toaca strat adipos de oriunde. Plus dieta cum a zis cineva.
|
sus |
|
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 28 apr 2012 11:46 de natupeu22
Cand faci piept pune greutati cu care esti comod , fa mai multe seri si repetari sa poti arde stratul adipos.Dieta scazuta in carbohidrati.
Poate asta ar fi o solutie , dar oricum sa nu renunti la medicatia pe care o iei.
Mult noroc.
medicatie nu mi-a mai dat , a fost un tub de andractim doar [gel]
dieta ...putin mai dezvoltat? ce anume?
ps:din punct de vedere medical nu am nici o problema hormonala.
Editat de natupeu22 pe 28 apr 2012 11:49
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 apr 2012 14:09 de basu
Din cate cunosc eu ginecomastia reprezinta dezvoltarea anormala adica supradezvoltarea glandelor mamare la barbat. Acest lucru de obicei se asociaza cu cresterea nivelului de estrogen si cu scaderea nivelului de testosteron. De asta spun ca are de obicei o cauza hormonala.
Daca tu zici ca esti cu hormonii in ordine insemna ca ai o predispozitie nativa de a depunde strat adipos intr-un
anumit loc. Dar daca discutam aici de niste strat adipos depus undeva si nu de dezvoltarea anormala a acelei glande nu vorbim despre ginecomastie ci despre altceva.
Editat de basu pe 28 apr 2012 14:09
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 apr 2012 14:12 de basu
Mai dezvoltat - dieta lowcarb. Plus cardio. Daca este anomalie structurala este necesara operatie.
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 28 apr 2012 14:39 de cernescu16
19 ani , 73kg , ~194 ... atat ai zis ca ai , la inaltimea ta si kg care le ai esti un timp inalt si slab.. ia pune o poza cu problema ta :
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 apr 2012 17:35 de ricardo
...ginecomastia este o problema hormonala datorata aromatizarii testosteronului (transformarea testosteronului in estrogen) si nu se poate trata decat chirurgical...daca nu ai nici o problema hormonala si NICI NU AI AVUT ?!? atunci problema ta nu este ginecomastie...daca este o anomalie genetica inevitabil ajungi iar la cutit...singura ta sansa sa scapi de operatie este sa fie depundere de grasime, dar m-as mira sa depui grasime doar la un san...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 apr 2012 22:17 de basu
...ginecomastia este o problema hormonala datorata aromatizarii testosteronului (transformarea testosteronului in estrogen) si nu se poate trata decat chirurgical...daca nu ai nici o problema hormonala si NICI NU AI AVUT ?!? atunci problema ta nu este ginecomastie...daca este o anomalie genetica inevitabil ajungi iar la cutit...singura ta sansa sa scapi de operatie este sa fie depundere de grasime, dar m-as mira sa depui grasime doar la un san...
La echo a iesit strat adipos. Nu este ginecomastie. De fapt el se contrazice singur in postul lui.
Eu inca o data spun: oricine este liber sa aiba o parere aici. Dar eu daca as fi in locul lui nu as da parerea medicului care a pus mana pe mine pe parerea nimanui de pe forum.
|
sus |
|
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 30 apr 2012 01:25 de natupeu22
dupa ecografie mi-a scris ca e ginecomastie unilaterala si in paranteza tesut adipos 1.5 cm sau ceva de genu`
nu sunt acasa , nu am cum sa pun poza ,dar o sa uploadez cat de curand.
repet , din punct de vedere hormonal sunt ok , analizele au iesit bine , din toate punctele de vedere , nimic peste , nimic sub limita.
|
sus |
|
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 23:42 de natupeu22
Poza: http://img20.imageshack.us/img20/2024/fotografie0149c.jpg
Facuta in oglinda , astfel partea stanga devine partea dreapta.
Editat de natupeu22 pe 2 mai 2012 23:43
|
sus |
|
natupeu22
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 15 mai 2012 14:50 de natupeu22
am pus poza , intre timp am inceput sa aplic o crema anticelulitica [scrie pe ea ca : exercita o actiune complexa la nivelul celulelor adipoase , la nivelul fibrelor conjunctive si la nivelul circulatiei venoase.Imbunatateste circulatia , diminueaza depozitele adipoase , elimina toxinele , calmeaza inflamatiile , tonifica zonele afectate de celulita . Pareri?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 mai 2012 07:42 de basu
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 17 mai 2012 13:47 de robert1239
Are garantat Esti sigur? Sa nu o cumpar degeaba.Merci.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 mai 2012 15:08 de basu
Esti sigur? Sa nu o cumpar degeaba.Merci.
Eram ironic prietene..... Eu nu o voi cumpara in nici un caz.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|